Ne znam, onda je tekst glupo napisanPa nisu ispunili uslove jer jos nisu dobili dozvolu od RAK ( Regulatorne agencije BIH)... isti je slucaj i kod nas, a da bi se proces pokrenuo, mora Starlink da posalje neophodnu dokumentaciju, jer ipak ne moze to niko umesto njih uraditi...
Proces u Srbiji nije stigao ni dokle. BiH će uskoro dobiti i mi ćemo ostati jedina rupa u tapiseriji Evrope (kao što reče naš bivši predsednik). Ali to je zato što smo mi jedina pravna država za razliku od ostatka EvropeDokle je stigao proces u Srbiji?
Vidim da su nakon sastanka u Vašingtonu izjavili da su ispunili uslove za pružanje usluge u BiH uskoro.
Baš sam to hteo da pitam, da li je neko doneo u Srbiju, i iskoči odgovor 😁Poslao sam drugaru jednu antenu, aktivirao nalog u Irskoj, povezao se i sve zapakovao. Radi bez problema u vikendici pored NS-a, nekih mesec dana za sad.
zavisi ja cuo da imaju ogranicenja u zemljama gde nije zvanicno krenulo.@Naci
To sam i ja negde pročitao, da u Italiji daju opremu ako se veže ugovor, ali definitivno je naše tržište malo i nije interesantno...
Baš sam to hteo da pitam, da li je neko doneo u Srbiju, i iskoči odgovor 😁
Dobro je da nemaju ograničenja preko lokacije, nego može da se prenosi i u zemlje u kojima ne posluju....
@Naci da li znaš o kakvim ograničenjima se radi? Da li ima svrhe onda nabaviti opremu preko i koristiti kod nas ako postoje neka ograničenja u samom radu ili registraciji?
Zašto?Ja se nadam da nikad nece ni doci.
I u Nemackoj je isto free oprema na ugovor od 2 god.To sam i ja negde pročitao, da u Italiji daju opremu ako se veže ugovor
To zvuči ekonomski isplativo 😁Zar ne bi trebalo da imaju putanju koja po malo skraćuje orbitu konstantno, dok ponovo satelit ne uđe u atmosferu i izgori?
Slažem se ja da piše, al' u to verujem kao u "zeleni" beton...Evo kaže ovde, planirano do 5 godina da traju.
Pa ne znam dal je uopste moguce drugacije, ako planiraju na hiljade satelita godisnje.Slažem se ja da piše, al' u to verujem kao u "zeleni" beton...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari