Šta je novo?

Najpovoljniji mobilni operater za putovanja po Evropi

Ja svoju whatsup nisam nikad uspeo iz srbije karticom da dopunim, uvek sam morao u poslovnice u Grckoj...

Meni je ovaj Orange Flex, od svih zemalja gde sam bio u EU, najslabije radio u Poljskoj

Ja svoju whatsup nisam nikad uspeo iz srbije karticom da dopunim, uvek sam morao u poslovnice u Grckoj...
Da se ispravim, ja sam do prošle godine dopunjavao Cosmote Frog karticu iz Srbije, pozajmljivao a sad imam Whatsup karticu pa ću videti da li može (idem 01.07. na more).
Neograničen paket je sada 13e pa ne znam da li je dopuna od 13e dovoljna ili mora veća od 15e, znam da skidaju 10% odmah pa po logici trebalo bi 15e dopuna.

Prilozi

• Screenshot_2025-05-05-14-01-07-175_gr.cosmote.whatsup-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-05-14-01-07-175_gr.cosmote.whatsup-edit.jpg
    81.4 KB · Pregleda: 154
Da se ispravim, ja sam do prošle godine dopunjavao Cosmote Frog karticu iz Srbije, pozajmljivao a sad imam Whatsup karticu pa ću videti da li može (idem 01.07. na more).
Neograničen paket je sada 13e pa ne znam da li je dopuna od 13e dovoljna ili mora veća od 15e, znam da skidaju 10% odmah pa po logici trebalo bi 15e dopuna.
What´s up karticu kupljenu pre tri godine prethodna dva leta sam sasvim normalno dopunjivao iz Srbije Master karticom PŠ.

Ja imam Visu Internet isto iz PŠ pa ćemo videti, ako neko bude išao ranije neka javi kako je dopunio i koliko.
Koliko beše može najmanja dopuna u radnji?

Poslednja izmena:
Pozdrav formaši sa autoputa Hrvatskog 👋
Idemo iz Bosne za Srbiju, preko Hrvatske uzeh za 90 dinara E-Sim samo za Hrvatsku. 1GB 7d preko ovog sajta

https://www.esim4travel.com/sr?p=esimdb

Aktivacija esima odma preko qr koda čim sam prošo granu uvatio signal, ako ne budem dodavao ništa na topik sve top!. Mislim da je ovo smešna cena za net . Treba se obezbediti

Prilozi

• Screenshot_20250506_203226_Settings.jpg
    Screenshot_20250506_203226_Settings.jpg
    128.3 KB · Pregleda: 82

Prilozi

• Screenshot_20250506_210017_Speedtest.jpg
    Screenshot_20250506_210017_Speedtest.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 71
  • Screenshot_20250506_205933_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250506_205933_One UI Home.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 80
Kako kupujete ove A1 fizičke kartice u Hrvatskoj? I za fizičku i eSIM traži nalog
Valjda ima po radnjama, verovatno pasoš kao i svuda?
Treba mi EU kartica koju mogu valjda i dalje lako da dopunim online kad putujem negde.
Ranije su pisali da je A1 jedna od najboljih opcija za EU, jel i dalje?

Prilozi

• Screenshot_20250510_235439_Brave.jpg
    Screenshot_20250510_235439_Brave.jpg
    53.2 KB · Pregleda: 39
Kako kupujete ove A1 fizičke kartice u Hrvatskoj? I za fizičku i eSIM traži nalog
Valjda ima po radnjama, verovatno pasoš kao i svuda?
Treba mi EU kartica koju mogu valjda i dalje lako da dopunim online kad putujem negde.
Ranije su pisali da je A1 jedna od najboljih opcija za EU, jel i dalje?
Lepo se kupi na prodajnom mestu fizička kartica. Ja konkretno kupio par puta na pumpi na autoputu. Naravno da ne treba pasoš, pa nije to Srbija. Kod njih ne treba registracija.
Ja sam konkretno kupovao telemach nekoliko puta za 6.5 evra. Postoji razlika u količini GB za tu cenu u zavisnosti da li ti treba za Hr ili EU. Poslednji put pre par meseci.

Bio sam skoro u Bugarskoj tražili su pasoš za A1 eSIM, plus nisam uspeo nikako da aktiviram net.
Koliko često treba da se dopuni prepaid sim da ostane aktivna, na 6m,12m?

Ako pitaš mene za telemach Hrvatska, da ti pravo kažem ne znam. Uvek kad kupim karticu koristim je jednokratno, dok sam na putu, a nisam na putu duže od 30 dana.
Nisam našao logiku da je dopunjavam jer je jeftina pa kupim drugu kada idem sledeći put

Kod bonbon-a i Tomata je 90 dana validnost dopuna. Kod Vivacoma bugarskog je, ako se ne varam, 60 dana. Ja bonbon držim u životu dopunama od 2018. 😂

Kod njih je definitivno najbolja aplikacija, i može da se plati sa Apple pay tako da je sve baš lagano. Jedino što mi se jednom aktivirao FUP za EU net. Kod Tomato je app užas, ali nikad nisam imao FUP. Ok mi je da imam te kartice jer uvek se dopunama nakupi kredita tako da kad putujem samo aktiviram net i sve radi na keca, a ima i 5G što nije presudno, al ja volEm.

Kod njih je definitivno najbolja aplikacija, i može da se plati sa Apple pay tako da je sve baš lagano. Jedino što mi se jednom aktivirao FUP za EU net. Kod Tomato je app užas, ali nikad nisam imao FUP. Ok mi je da imam te kartice jer uvek se dopunama nakupi kredita tako da kad putujem samo aktiviram net i sve radi na keca, a ima i 5G što nije presudno, al ja volEm.
Zato kad dobijem Fup kupim novu karticu i prebacim kredit,

Ja ne putujem baš toliko često, a i imam tri EU kartice pa se prebacujem između njih i evo skoro nisam dobio FUP.

Idem u ponedeljak na 5 dana za Grcku. Planiram jula za Albaniju.
Kupio bih ESIM da moze za obe zemlje.
Kog operatera preporučujete?

Za Albaniju imas free roaming sa srpskim karticama. Zapadni Balkan free roaming.

Dobra je ponuda. Meni treba za 5 dana, oko 5GB.
Mislim da je tu neka razlika par evra.
Najbolje je onda da kupim ovu ili na ulazu u Grčku neki paket

Prošle godine u Grčkoj lepo nam je radio https://microesim.com/products/europe-esim-special-offer

Uskoro idem u Austriju preko Mađarske, pa ću probati ovaj koji važi 7 dana 3GB, a pritom važi i kod nas pa ću ga aktivirati odavde .(ne treba mi više, biću na putu 3 dana):

@jocasylver
javi svakako kako radi tebi, da li je i dalje dobar izbor kao što je bio nama u Grčkoj.

Ako neko zna, šta je trenutno aktuelno od eSIM adaptera? Da ne kažem best buy.

Opšte mi ne daje opciju da ubacim karticu u korpu!?
A kada iz app hoću da se registrujem ne šalje mi još na mejl.
Kao da je napuštena platforma.

Prilozi

• 1000062883.jpg
    1000062883.jpg
    70.2 KB · Pregleda: 46
Izgleda je 5ber propao :( a i ja imam njihovu karticu, zasad funkcioniše, videćemo do kad :(
Evo informacije sa jednog od mesta

Nazad
Vrh Dno