Da se ispravim, ja sam do prošle godine dopunjavao Cosmote Frog karticu iz Srbije, pozajmljivao a sad imam Whatsup karticu pa ću videti da li može (idem 01.07. na more).Ja svoju whatsup nisam nikad uspeo iz srbije karticom da dopunim, uvek sam morao u poslovnice u Grckoj...
What´s up karticu kupljenu pre tri godine prethodna dva leta sam sasvim normalno dopunjivao iz Srbije Master karticom PŠ.Da se ispravim, ja sam do prošle godine dopunjavao Cosmote Frog karticu iz Srbije, pozajmljivao a sad imam Whatsup karticu pa ću videti da li može (idem 01.07. na more).
Neograničen paket je sada 13e pa ne znam da li je dopuna od 13e dovoljna ili mora veća od 15e, znam da skidaju 10% odmah pa po logici trebalo bi 15e dopuna.
Koliko beše može najmanja dopuna u radnji?Ja svoju whatsup nisam nikad uspeo iz srbije karticom da dopunim, uvek sam morao u poslovnice u Grckoj...
Pozdrav formaši sa autoputa Hrvatskog 👋
Idemo iz Bosne za Srbiju, preko Hrvatske uzeh za 90 dinara E-Sim samo za Hrvatsku. 1GB 7d preko ovog sajta
https://www.esim4travel.com/sr?p=esimdb
Aktivacija esima odma preko qr koda čim sam prošo granu uvatio signal, ako ne budem dodavao ništa na topik sve top!. Mislim da je ovo smešna cena za net . Treba se obezbediti
Lepo se kupi na prodajnom mestu fizička kartica. Ja konkretno kupio par puta na pumpi na autoputu. Naravno da ne treba pasoš, pa nije to Srbija. Kod njih ne treba registracija.Kako kupujete ove A1 fizičke kartice u Hrvatskoj? I za fizičku i eSIM traži nalog
Valjda ima po radnjama, verovatno pasoš kao i svuda?
Treba mi EU kartica koju mogu valjda i dalje lako da dopunim online kad putujem negde.
Ranije su pisali da je A1 jedna od najboljih opcija za EU, jel i dalje?
Kod bonbona je dobro sto moze da se prebaci kredit ,sa broja na nov brojKod bonbon-a i Tomata je 90 dana validnost dopuna. Kod Vivacoma bugarskog je, ako se ne varam, 60 dana. Ja bonbon držim u životu dopunama od 2018. 😂
Zato kad dobijem Fup kupim novu karticu i prebacim kredit,Kod njih je definitivno najbolja aplikacija, i može da se plati sa Apple pay tako da je sve baš lagano. Jedino što mi se jednom aktivirao FUP za EU net. Kod Tomato je app užas, ali nikad nisam imao FUP. Ok mi je da imam te kartice jer uvek se dopunama nakupi kredita tako da kad putujem samo aktiviram net i sve radi na keca, a ima i 5G što nije presudno, al ja volEm.
Imas ponudu od Telemach HrvatskaDa, to sam zaboravio.
A za Grcku, koji esim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari