Šta je novo?

Xiaomi televizori

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | Samsung 951 500GB
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Ova tema ima za cilj da se u njoj vodi diskusija o Xiaomi televizorima, koje očekujemo i na našem tržištu.

@DrStrange Po specifikaciji ništa naprednije od prethodnih modela P serije (ja imam P1 55" već par godina) što ne znači da je loš, naprotiv sve to odlično radi. Jedina mana mu je samo 8gb Rom memorije, mislim da je to malo, bar da ima 16gb...

Uzeo ja a pro 55". Zadovoljan za sada, brzo radi, slika dobra. Nisam se nesto mlatio oko podesavanja, jedino sam zvuk stavio umesto standard-a, vesti(news). I imam utisak da je ok za svaku priliku, kako za filmove tako i za ostalo. Nisam mnogo pojacavao jer imam malo dete oa i kada stignem da gledam filmove, gledam samo uvece.
Ovako je dosta lep i elegantan.
Preporuka.

Uzeo ja a pro 55". Zadovoljan za sada, brzo radi, slika dobra. Nisam se nesto mlatio oko podesavanja, jedino sam zvuk stavio umesto standard-a, vesti(news). I imam utisak da je ok za svaku priliku, kako za filmove tako i za ostalo. Nisam mnogo pojacavao jer imam malo dete oa i kada stignem da gledam filmove, gledam samo uvece.
Ovako je dosta lep i elegantan.
Preporuka.
Koja podesavanja za sliku si stavio? I kako ti se cini ugao gledanja?

Čuo sam da imaju problem va paneli, konkretno kod tcl-a i hisense-a, ali sam bio ubedjen da xiaomijev nije. Sada izguglah i jeste, ali koliko sam gledao sa strane dobro se vidi. Ne gubi oblik predmet(slika) na tv-u. Doduse odmah da se ogradim, tako sam.napravio raspored da sa svih mesta dosta je centralno tv.

Xiaomi TV F Pro 2026 Launches in Europe with QLED Display, Fire TV, and Game Boost Mode
tpm_mchj1.jpg

43” – 300€
50” – 400€
55” – 450€
65” – 600€
75” – 800€

QLED, Fire TV...

Nazad
Vrh Dno