Šta je novo?

Realme GT 7 Pro

Pa ima ga za taj novac vizuelno na kp,a kad ih kontaktiras rasprodato tako da ona cena 690eur ne pije vodu,ja sam uzeo 512gb van svih kanala domacih i kp,grey boja vrlo zadovoljan za sada.

@djape08

Kako se pokazala baterija?

5H sot na 64posto baterije :) al sad sam ga malopre stavio na punjac opet pa ne mogu da okacim sot,predobro realno

Gde je Benchova recenzija, zar nisu rekli da izlazi review na launch day 2. ili 7 decembra? :)

Mozda jedina mana mu je sto ne podrzava eSIM, ostalo je sve vise nego dobro i dok traje promotivna cena vredi razmisliti o kupovini.

I sto kamere a ni podrška ne opravdavaju cenu os 800/1k... Jer u tom pogledu ima boljih uređaja za ispod 800e
A ima i jeftinijih gaming uređaja...

Koja promotivna cena ova od 109.000rsd,na kp ga ni nema lazu drze oglase a raspodato kao,verovatno opipavaju jel ima zainteresovanih

SD je skuplji ove godine, cena za verziju 12/512Gb nije losa, a ako se pojavi kod operatera bice jos niza.

A obican s23 i s24, opravdavaju tu cenu, kad su se pojavili.
Ni jedan trenutan "flagship" od poznatih brendova ne opravdava cene koje su zacepili i koje drze...Niti smatram da bilo koji smartphone vredi i treba da kosta 1k+
Problem je sto su se i kinezi sa svojim mid-rendzerima osilili i krenuli da rokaju 800-1k, a realno su negde u srednjem rangu 450-600e max...
Zahvalimo se to trzistu i osobama koje vole da obrcu iste kada god se pojavi novi model.

Pritom ako mislis da ponudis telefon od 800e i vise onda svakako mora da bude zaokruzen uredjaj - od hardvera do softvera (optimizacija+podrska) a ne da ponudis poluproizvod.
Takvih modela je malo -> Realme, Xiaomi, RedMagic, Honor modeli od 800+ eura to trenutno nisu...
Oppo, OP i Vivo donekle mogu da opravdaju cenu (do 800e) ali opet imaju "lufta" za popravku u smislu softvera i podrske na duze staze...

Stalno iste price jednima skupo drugima okej,ja sam ga uzeo na 780eur 512gb i vrlo zadovoljan kupovinom,skocio sa pixela 9 pro xl sa kojim bas nisam bio zadovoljan a platio sam ga oho ho vise,tj stvari koje su meni bitne nije zadovoljio,gt7 sve stvari koje su mi bitne zadovoljava,kome je skupo neka ne kupuje.

Ni jedan trenutan "flagship" od poznatih brendova ne opravdava cene koje su zacepili i koje drze...Niti smatram da bilo koji smartphone vredi i treba da kosta 1k+
Problem je sto su se i kinezi sa svojim mid-rendzerima osilili i krenuli da rokaju 800-1k, a realno su negde u srednjem rangu 450-600e max...
Zahvalimo se to trzistu i osobama koje vole da obrcu iste kada god se pojavi novi model.

Pritom ako mislis da ponudis telefon od 800e i vise onda svakako mora da bude zaokruzen uredjaj - od hardvera do softvera (optimizacija+podrska) a ne da ponudis poluproizvod.
Takvih modela je malo -> Realme, Xiaomi, RedMagic, Honor modeli od 800+ eura to trenutno nisu...
Oppo, OP i Vivo donekle mogu da opravdaju cenu (do 800e) ali opet imaju "lufta" za popravku u smislu softvera i podrske na duze staze...
Ti si ovde izmešao babe, žabe i kengure sa jedne strane, a sa druge cene, kod nas u regularnoj prodaji, neregularnoj prodaji, evropske cene i kineske cene.

@maxy
Naprotiv, drzim se zvanicnih EU cena, kod vecih lanaca a ne malih preprodavaca i radnji, jer sam u EU. Vise puta sam to naglasio i u drugim temama.
Nema potrebe da mi ubacujes reci u usta.
Kod vas su cene jos vece zbog marze kojom vas klepaju... Drugi clanovi su spominjali vase cene, cene kod operatera kao i cene sa trading Shenzhena odnosno neke kombinacije "iz uvoza"...

Pa zato onda ne stoji priča ko sa koliko može da opravda cenu. Cene tehnike su kod nas nerealne, ali su takve kakve jesu. Većina mora da pristane na skidanje kože sa leđa, ako hoće telefon po svom izboru.

Hoces da kazes da telefon za ono sto nudi u poredjenju sa trenutnom ponudom na trzistu, u cenovnoj klasi od 800-1000e opravdava cenu?
I da je to normalno za Realme brand i da za taj ili manje novca nema boljih opcija?

Hoću da kažem da je kod nas ovo nova realnost cena sa SD elite procesorom.
Svakako ima sveobuhvatno gledano boljih uređaja za ovaj novac, ali ako neko želi elite...

Još ga nema u ponudi kod operatora, baš me interesuje koja će cena biti kod njih na rate.

Bice ga u yetelu bar je reko Peca u recenziji

Pitanje za vlasnike ovog telefona. Kako se ponaša kada je lošiji signal, da li dobro hvata mrežu i posle da li se brzo prebaci na 4g kad uhvati signal? Ja sam imao gt2 pro i bio je lošiji od Samsunga što se hvatanja signala tiče na istim lokacijama.

Kostace kao i premijum konkurencija 1200e 😎

Pitanje za vlasnike - kako vas sluzi ovaj fon, sada vec nakon par meseci koriscenja?
Imam trenutno Xiaomi 13, vec godinu i po, i prezadovoljan sam njime, osim baterije, koja nikad nije briljirala, a u poslednjih par meseci postala bas losa.
GT7 Pro je sampion po pitanju baterije, koliko vidim, a, na papiru, kamere su tu negde sa mojim Xiaomijem (nisu mi prioritet, ali ne zelim bas ni krs da imam).
Razmatram ovaj fon kao zamenu, najvise zbog baterije, mada mi se da pokriva i ostale moje prioritet, cini mi se.

Kakav je to popust? U CH je redovna cena oko 650fr ili 80k rsd 😎

Svica je Svica, tamo je elektronika uvek jeftinija😉

Nazad
Vrh Dno