Predpostavljam da nećeš da se vežeš UO na 24 meseca,Ali ako hoćeš baš njihov box ona varijanta van mreže ako se vežeš UO možeš da kupiš za 6900 i ostaje ti u vlasništvu,I znaš da će ti sigurno raditi kad posle UO nekad ponovo odlučiš za njihov paket, za razliku od ovih sa oglasa koji slično i više koštaju koji su za van sbb mreže, Ali opet samo zbog memorije uzmi neki drugi nekim čudom sa 2GB rama sve radi dobro ali 8GB unutrašnje memorije je veliki hendikep. Ako uzimaš neki drugi box gledaj da to bude sa amlogic čipom i da bude X varijanta tipa s905x2 s905x3 i koji podržava 5GHz Wifi.Nismo se razumeli.
Pitao sam baš za Eon Smart Box.
Za "običan" znam da može.
Možda su ti novi boksovi bolji ali verujmi nećeš se usrećiti sa novijim verzijama androida gde su sve promene u data i obb fajlovima ne moguće za razliku od ovih starijih android verzija. Na internetu ćeš naći da to kao zaobilaze razni fajl menageri ili neka druga rešenja ali ta rešenja koja poneka na telefonu i rade na box i tv sa androidm ne rade.Zvao sam SBB i kazu da ne postoji novija verzija BOX-a, da imam najnoviji a ja imam Android9
Zvao sam SBB i kazu da ne postoji novija verzija BOX-a, da imam najnoviji a ja imam Android9
Da to, jer tesko je da se pohvata od ovoliko arena sta se kad gleda..Swap? Koliko vidim ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari