Šta je novo?

EON Smart Box (2024/2025) [nije tema za EON aplikacije]

Pa samo je izaberes,imas tamo nekoliko predefinisanih i tvoja je poslednja.

Izaberes je a ako hoces moze i da je postavis na prvo mesto kao i da u "redosled kategorija" namestis po tvojoj volji i ostale liste

Nismo se razumeli.
Pitao sam baš za Eon Smart Box.
Za "običan" znam da može.
Predpostavljam da nećeš da se vežeš UO na 24 meseca,Ali ako hoćeš baš njihov box ona varijanta van mreže ako se vežeš UO možeš da kupiš za 6900 i ostaje ti u vlasništvu,I znaš da će ti sigurno raditi kad posle UO nekad ponovo odlučiš za njihov paket, za razliku od ovih sa oglasa koji slično i više koštaju koji su za van sbb mreže, Ali opet samo zbog memorije uzmi neki drugi nekim čudom sa 2GB rama sve radi dobro ali 8GB unutrašnje memorije je veliki hendikep. Ako uzimaš neki drugi box gledaj da to bude sa amlogic čipom i da bude X varijanta tipa s905x2 s905x3 i koji podržava 5GHz Wifi.

Ma kakvo crno plaćanje eon boksa, za te pare bolje uzeti Xiaomi TV Box S (2nd Gen) koji ima Dolby Vision & Dolby Atmos i sertifikate za Netflix...
Kada istekne ugovorna obaveza ili je u pitanju nov ugovor insistirati na novom boksu. :)

Zvao sam SBB i kazu da ne postoji novija verzija BOX-a, da imam najnoviji a ja imam Android9

Prilozi

• IMG_20250409_121418.jpg
    IMG_20250409_121418.jpg
    92.5 KB · Pregleda: 72
Zvao sam SBB i kazu da ne postoji novija verzija BOX-a, da imam najnoviji a ja imam Android9
Možda su ti novi boksovi bolji ali verujmi nećeš se usrećiti sa novijim verzijama androida gde su sve promene u data i obb fajlovima ne moguće za razliku od ovih starijih android verzija. Na internetu ćeš naći da to kao zaobilaze razni fajl menageri ili neka druga rešenja ali ta rešenja koja poneka na telefonu i rade na box i tv sa androidm ne rade.

a kakve su potrebe za izmenama u data i obb fajlovima?:) Ja koristim box za Eon, VLC, Max, Yt, Kodi... nista spec :)

Hocu da dodam USB neki od 32GB na Eon Boxu zbog aplikacija. Prebacio bih Tivimate, VLC, Stremio itd.

Da li ima kakve koristi od toga osim sto stedim prostor?

i dalje ne kapiram zasto je problem da nam daju neki licenciran box sa kojim bi mogli da gledamo netflix? .....pitam ovo jer mi je neverovatno da neki smart tv poput vox, fox imaju licence a mi ovde robujemo....mozda yettel sada uradi nesto po tom pitanju.

ja imam onaj prvi eon box, cim je izasao ja sam bio pri kraju ugovora i ponudili su....stvarno radi ok i nisam sa njim imao problema ali definitivno fali wifi i licence.

Fox i Vox nemaju / ne prodaju svoje Video kataloge. SBB/ United Media prodaje i kako bi te onda "ubedili" da platiš za njihov Premium paket ako bi ti bila dostupna alternativa u vidu Netflixa?

Pa nije baš to u pitanju, imajući u vidu da su ostale striming aplikacije uredno dostupne na boksu. Ove je stvar u Netflixu i nenormalnim sumama koje traže za sertifikaciju.

SDMC je te boxeve pre-certify "samo" treba parice da im se daju.

Jel Eonov daljinski ima dugme za pustanje poslednje pustanog kanala? :)

Meni EON daljinski neće da kontroliše LG WebOS TV u TV mod, a na jednom starijem LG tv, koji nije WebOS, to hoće.

Zdravo, da li možete da mi preporučite aplikaciju koju mogu da instaliram na EON box KAON pa da mi EON daljinski emulira rad miša? Probao sam sa MATVT ali bezuspešno. Takođe sam uspeo da namestim da radi preko daljinaca koji rade preko android telefona (konkretno Zank Remote) ali to zahteva dodatni uređaj. Koristio sam i dodatnu bežičnu tastaturu i touchpad miša što radi odlično, ali bih voleo da namestim sve na jednom daljincu tj. EON daljinac da koristim kao jedini uređaj.

Ne koristim al znam da sam probao i da je mogao MATTV na Eon daljinac sa Eon boxom , isto moze i Mouse Toggle ja sam koristio verz. 1.52

Kod mene na EON boxu nisam uspeo na namestim MATVT Accessability Permissions, Accessability Service i Overlay Service da budu Granted, probao sam i preko ADB i ručno, ali isto mi se dešava kao ovde https://github.com/virresh/matvt/issues/18 i zaključio sam da jednostavno ne može na ovom boxu. Sad ću da probam sa Mouse Toggle, hvala za savet!

Da li neko zna da li može da se uključi screensaver na Kaon boxu recimo 5 minuta od neaktivnosti? Često slušam radio a tu je slika statična pa ne bih da se možda desi neki burn-in ekrana...

Podesavanja ; podesavanje uredjaja ; cuvar ekrana ; pozadina i na 5min ( tu se menja pozadina u razmacima pa nije slika staticna ) ako je to sto pitas jer mi malo cudno da ti je to nepoznato 😁😉

Hahaha. A ja sve vreme gledam u podešavanjima dok sam u Eon app 🤣
Sad se i ja pitam kao mi je ovo promaklo😁
Hvala! 👍

Probao sam Mouse Toggle I radi, samo ne mogu da skrolujem preko daljinskog. Da li ima neko rešenje i za to?

Da li vam se dešava da u sred gledanja televizije uživo (koaks ako nešto znači) samo vas izbaci na EON početnu stranu sa aplikacijama, kada uđete opet pokrene sve otpočetka kao da je restartovan i otvori vam ne poslednje gledani kanal, nego onaj koji ste gledali pre poslednjeg paljenja televizije (u mom slučaju onaj od juče)?🥶 da li ću ikada moći mirno da odgledam svojih sat vremena televizije jednom u nedelju dana

Boks je SDSTB02

Ako zabaguje pa se srusi ili mozda azuriranje aplikacije.

Vrh Dno