I ja sam tu oko 70%Da dopunim sam sebe jer sam uspeo da procitam nekoliko poslednjih poruka.
Nisam hteo da idem na varijantu sa punjivim baterijama jer sam misljenja da to mora vremenom da slabi, a punjaca i slicnih gluposti mi je pun djavo tako da samo verujem u baterije koje se menjaju. Nosim aparate od 7 ujutro do 23 uvece a vikendom i vise.
Ovo sa blututom je dobra stvar i kad sam na poslu preko aplikacije ih gasim pa pustim YT da slusam i nemam smetnje u smislu da ne mogu da cujem ono sto slusam od buke koju prave ljudi oko mene (projektantska firma i nas 8 sedi u jednoj prostoriji kao u igraonici 4vs4). Kompatibilni su sa iOS kao blutut slusalice dok na androidu moze samo da se pojacava i smanjuje po potrebi ili da se ugase, koliko znam ne radi striming. Ima uredjaj sa kojima mogu da se povezu na tv, laptop, komp ili bilo sta drugo ali je skup, nekih 25.000 dinara. Pisao sam im na mail pa sam taj odgovor dobio.
Kapice drzim u hidrogenu preko noci i ociste se dobro, povremeno isperem alkoholom ali nema potrebe.
Takodje nosim naocare kao sto je neko iznad napisao a kanalni mi ne bi pokrili trenutno ostecenje koje je na nekih 70-75% ali verujem u napredak tehnologije i da ce jednog dana izaci "bubice" koje cu moci da priustim i koje se nece videti i smetati zbog naocara.
Cena je bila nekih 140.000 + uredjaj za isusivanje od nekih 6.000 rsd
A koje zvucnike koristis, do koliko db su ?
Meni mislim ja je 85db zvucnici, jer oni jaci od 100db stvaraju mikrofoniju kad neko vice, pogotovo klinac 😂