Nikada ne radim factory reset, ne vidim potrebu za tim niti mislim da ce mi telefon bolje raditi.Jel radite factory reset posle update-a,ili samo nastavljate da vozite?
Moze li?Mozel li mi neko slikati svoj pocetni ekran kako izgleda nakon aziuriranja,mislim na s24 ili s24+.
Kakva sreca za mene da ovo moze da se vrati na staro 😂Kako se namesta da kada povucem sa sredine ekrana ka dole da mi spusti kontrol panel a ne obavestenja ako je moguce?
Hvala,jos jeedno pitanje,citao sam da se sada moze bez otkljucavanja ekrana pristupit npr palenju lampe i ostalo,al ne vidim kako to dodati?Prednost pored osveženog dizajna i animacije je što se na jednom widgetu može dodati više widgeta pa se smenjuje na desno / levo.
Evo i home
Pusti neku mediu, upali štopericu...Kako beše ono u vezi kapsule.Jer neko probao?
To je moglo i pre one ui 7, na zaključanom ekranu dodati dve prečiće u doljem levom i desnom ugluJel se moze nastimati tj.dodati da se bez otkljuvanja ekrana npr.pali lampa?
Moze, double click na dugme za zakljucavanjeJel se moze nastimati tj.dodati da se bez otkljuvanja ekrana npr.pali lampa?
Kreiranje vidžet steka i šaltanje može i na one ui 6...Sviđa mi se slaganje više vidžeta na jedno polje i skrol kroz njih. Prosto a logično i efektno.
Gdje se tacno nalazi ova opcija u podesavanjima?Moze, double click na dugme za zakljucavanje
Nema vise oznake za VoLTE u status baru
Bre ima kad se spusti da
Ovo je bilo i ranije, tj i na UI 6.1, koji je jos uvek kod mene.Prednost pored osveženog dizajna i animacije je što se na jednom widgetu može dodati više widgeta pa se smenjuje na desno / levo.
Evo i home
I meni je dosao samo taj,ali vodoravan po duzini,ja sam dodavao neke widzete al jos nisam u potpubosti zadovoljan pocetnim ekranom,tj kako sam ih sortirao.А ружноће мајко мила, да сам хтео овакав UI, купио бих ајфон. Срамно шта су ставили подразумевано, срећа може да се погаси пола глупости, ево примера за временску прогнозу :
Pogledajte prilog 487838
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari