Danas sam probao da reklamiram TCL klimu kupljenu pre dve nedelje. Naime klima je odmah nakon ugradnje počela da se čudno čuje (spoljna jedinica). Da skratim, danas sam probao da kontaktiram TCL ovlašćeni servis, prodavca, uvoznika. Pa ljudi moji ja ovo nisam doživeo. Telefon servisa je ceo dan zauzet, zvao sam jedno 50 puta, na svakih 15 minuta. Ustvari je verovatno nepostojeći broj. Slao im mejl, vraća mi se nazad da je nepostojeća adresa. Kod prodavca se niko ne javlja, kod uvoznika isto. Celo prepodne i do pre neki minut sam baš bio uporan i zivkao ih naizmenično, i baš sam se nanervirao. Pokušavao sam preko TCL sajta da pošaljem neki upit, međutim tu se pa tek ne zna ko pije ko plaća. Kad god hoću nešto da pošaljem, prvo mi traži podatke, pa onda da izaberem vrstu uređaja, nudi mi televizore, soundbarove, ma sve sem klima uređaja, bez obzira što sam u pretraživaču kucao "TCL klima uređaji ovlašćeni servis "
Ovo je ludnica. Ako sam nekome preporučio TCL klimu ja mu se ovim putem javno izvinjavam, a meni neka je bog napomoć sa 2 TCL klime od kojih jedna neispravna u startu.