ThePunisherKG
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2019
- Poena
- 80
Drugari imam 2 pitanja.
Da li se moze koristiti del 1042 del na starom MOVE boksu, i koji je to taster DEL ne vidim ga na daljincu?
Drugari imam 2 pitanja.
Da li se moze koristiti del 1042 del na starom MOVE boksu, i koji je to taster DEL ne vidim ga na daljincu?
Ja sam ih bas malopre zvao u vezi toga.Ne zele da daju Iris Go na koriscenje jer se vade da je to druga firma i ne moze.A vezano za Smart slot kazu da bi uskoro(ko zna kad..) softver za movetv trebao da bude kao ponudjen na prodavnici Samsung tv.Bukvalno nista ne mozes da izvuces od njih jer ih briga.Da li se moze ovaj Move tv instalirati nekako putem usb stika,da negde skinem app za smart i instaliram ga preko stika za Samsung Tv?Onda im pisi i preti raskidom ugovora (jer je to promena uslova, kada si zakljucio ugovor mogao si da gledas na tom TV-u a više ne možeš) da ti obezbede jedan besplatan MOVE STB kao alternativu smart aplikaciji, ili da ti obezbede iris GO nalog ako ti TV podržava iris GO aplikaciju
za ovo čak mogu i da im poverujem pošto nova move aplikacija za tizen postoji, u BiH je već puštenaJa sam ih bas malopre zvao u vezi toga.Ne zele da daju Iris Go na koriscenje jer se vade da je to druga firma i ne moze.A vezano za Smart slot kazu da bi uskoro(ko zna kad..) softver za movetv trebao da bude kao ponudjen na prodavnici Samsung tv.Bukvalno nista ne mozes da izvuces od njih jer ih briga.Da li se moze ovaj Move tv instalirati nekako putem usb stika,da negde skinem app za smart i instaliram ga preko stika za Samsung Tv?
Kako to na Samsungu funkcionise, odnosno da li bi mu pomoglo da promeni region na BiH i tamo skine apk, vrati na nas region i onda ukuca kredencijale.za ovo čak mogu i da im poverujem pošto nova move aplikacija za tizen postoji, u BiH je već puštena
Nema tu nikakve druge firme, Telekom je Telekom, bolje im napisi email umesto razgovora sa operateromJa sam ih bas malopre zvao u vezi toga.Ne zele da daju Iris Go na koriscenje jer se vade da je to druga firma i ne moze.A vezano za Smart slot kazu da bi uskoro(ko zna kad..) softver za movetv trebao da bude kao ponudjen na prodavnici Samsung tv.Bukvalno nista ne mozes da izvuces od njih jer ih briga.Da li se moze ovaj Move tv instalirati nekako putem usb stika,da negde skinem app za smart i instaliram ga preko stika za Samsung Tv?
Meni je bez problema dostupna aplikacija u Srbiji bez ikakve promene regiona, VPN-a i sličnoKako to na Samsungu funkcionise, odnosno da li bi mu pomoglo da promeni region na BiH i tamo skine apk, vrati na nas region i onda ukuca kredencijale.
Mislim da je haos sa svim operaterima, svi nude sve manje i manje za više novca.Evo i ja provalio tek danas sta su mi uradili.
Cena naravno od januara samo raste, ali ajde.
Od 01.04.2025 ukinuli su deciji i dokumentarni paket.
Zvao sam ih da vidim sta je problem, a devojka samo sablonski cita sta su jos namestili.... i kaze da su me porukom obavestil u januaru tj poslali su sms poruku u fazonu ".... nova ponuda je aktuelna... i da je na sajtu..."
Pitam je ja kakva bre nova ponuda, imam ugovor kad ste mislili da mi kazete da menjate ugovor....Ona sam ponavlja sta joj pise na papiru.
Inace lopovi su pustili kao promociju od januara do aprila ta dva paketa, da ne provalim... da prodje rok od 30 dana na zalbu.
Inace kazem joj ja, da mi lepo objasni sta to znaci "ponuda je na sajtu" u odnosu na "menjamo vam ugovor" i da je snimam...
Ona ce da Telekom nije saglasan da se razgovor snima i spustila mi slusalicu...
....ni sam ne znam sto sam ovo napisao... ne moze da skodi, a ako ne skodi.... moze meni da pomogne da izbacim bes iz sebe...
Cudo da se toliko prpaju kad im se spomene da se razgovor snima, nije valjda da rade nesto nezakonito ..Evo i ja provalio tek danas sta su mi uradili.
Cena naravno od januara samo raste, ali ajde.
Od 01.04.2025 ukinuli su deciji i dokumentarni paket.
Zvao sam ih da vidim sta je problem, a devojka samo sablonski cita sta su jos namestili.... i kaze da su me porukom obavestil u januaru tj poslali su sms poruku u fazonu ".... nova ponuda je aktuelna... i da je na sajtu..."
Pitam je ja kakva bre nova ponuda, imam ugovor kad ste mislili da mi kazete da menjate ugovor....Ona sam ponavlja sta joj pise na papiru.
Inace lopovi su pustili kao promociju od januara do aprila ta dva paketa, da ne provalim... da prodje rok od 30 dana na zalbu.
Inace kazem joj ja, da mi lepo objasni sta to znaci "ponuda je na sajtu" u odnosu na "menjamo vam ugovor" i da je snimam...
Ona ce da Telekom nije saglasan da se razgovor snima i spustila mi slusalicu...
....ni sam ne znam sto sam ovo napisao... ne moze da skodi, a ako ne skodi.... moze meni da pomogne da izbacim bes iz sebe...
Dok god ima nas budala koje će da plaćaju, tako će i da se ponašaju. Skoro svi drže neki monopol i rade šta hoće jer i da hoćeš da ih promeniš, nemaš baš neki izbor. Od lošijeg ka još lošijem.Mislim da je haos sa svim operaterima, svi nude sve manje i manje za više novca.
Jeste. Ali ovi hoće Noleta, hoće fudbal, sad gledaju i formulu 1...Matorcima uvek može da se nakači antena i STB, pa neka gledaju kanale sa nacionalnom frekvencijom. Još ako TV podržava DVB-T2 standard, pa nije potreban ni STB, eto sreće, šaltaju svih desetak kanala samo sa jednim daljinskim.![]()
Meni su odobrili raskid i rekli da donesem opremu u roku od 8 danaPrijatelj mi salje, pozvao se na raskid ugovora bez placanaj penala jer su ukinuli Belle Amie, Animal Planet i ostale, a njihov mail stize, sa jednim delom u vezi kanala:
"Уз напомену, да смо 28.03.2025.године престали са емитовањем телевизијских канала који су били део новогодишње промоције бесплатног коришћења и да сте, у складу са обавештењем које смо проследили свим нашим корисницима, почев од јануара 2025.године започели са коришћењем актуелних пакета који подразумевају и одговарајући скуп TV канала, позивамо Вас на наставак коришћења наших услуга, у складу са одредбама закљученог Уговора."
Jel oni stvarno misle da ce neko da poveruje da su ti kanali bili u novogodisnjoj promociji besplatnog koriscenja?![]()
Kaze mi da su i njemu odobrili bez placanja penala, i to poslednja recenica dugackog maila…verovatno i taj kopiraju svimaMeni su odobrili raskid i rekli da donesem opremu u roku od 8 dana
Ja sam im poslao zahtev pa su me posle 2 nedelje zvali iz lokalnog telekoma da pitaju da li definitivno ostajem pri raskidu i rekao sam da da i rekli da dodjem onda sa opremom u poslovnicu u roku od 8 dana a posle je stigla i mejlom potvrda da je resen osnovanoKaze mi da su i njemu odobrili bez placanja penala, i to poslednja recenica dugackog maila…verovatno i taj kopiraju svima![]()
koji jos programi su ukinuti ? meni ceo redlight paket koji sam imao vise od dve godine.Prijatelj mi salje, pozvao se na raskid ugovora bez placanaj penala jer su ukinuli Belle Amie, Animal Planet i ostale, a njihov mail stize, sa jednim delom u vezi kanala:
"Уз напомену, да смо 28.03.2025.године престали са емитовањем телевизијских канала који су били део новогодишње промоције бесплатног коришћења и да сте, у складу са обавештењем које смо проследили свим нашим корисницима, почев од јануара 2025.године започели са коришћењем актуелних пакета који подразумевају и одговарајући скуп TV канала, позивамо Вас на наставак коришћења наших услуга, у складу са одредбама закљученог Уговора."
Jel oni stvarno misle da ce neko da poveruje da su ti kanali bili u novogodisnjoj promociji besplatnog koriscenja?![]()
Ne znam kompletnu listu nestalih kanala, ali voleo bih i ja da znamkoji jos programi su ukinuti ? meni ceo redlight paket koji sam imao vise od dve godine.
kod mene je ugasen kompletan redlight paket gde je bilo oko 25 kanala svedski akcioni.Ne znam kompletnu listu nestalih kanala, ali voleo bih i ja da znam![]()
Eto i na svedske akcione mogu ljudi da se pozovu, lagano dobijaju raskid bez penala hahakod mene je ugasen kompletan redlight paket gde je bilo oko 25 kanala svedski akcioni.btw imao sam ih preko 2 godine i ako kazu da su bili novogodisnja promocija nisu bili kako sam ih imao preko 2 godine. prvo su mi ugasili apollon paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari