Šta je novo?

Pametni uređaji Aparat za latte?

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

milos0888

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2013
Poena
305
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 7900
Matična ploča
Asus TUF Gaming B650 PLUS WIFI
RAM
64gb DDR5 6000Mhz
GPU
RX 9070 XT
Storage
Samsung 970 1tb, 3xhdd
Zvuk
Marantz nr1510+ Polk R200+ 2x Fosi monoblok
PSU
Corsair RM850X
Kućište
Antec C8 Curved Wood
Monitor
LG 43' 4k
Miš & tastatura
Logitech MX
Laptop
Macbook Air M3
Mobilni telefon
Iphone 15 pro
Pametni uređaji
Apple watch SE-Huawei GT4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Probali kod drugara i jako nam se svidelo. Inace ne pijemo kafu. Koji aparat (a jeftiniji???) bi pravio jednako dobro kao njegov? Nista drugo od kafa nam nije potrebno.

Philips Kaffeevollautomaten der Serie 3200 Angeschlossen EP3546/70​

Pogledajte napolju cene, znacajno su nize recimo ep2331 ima vec za 40000 napolju. Inace sam korisnik 3246 i prezadovoljan sam kafo,, ali dosta je cimanje odrzavanje
Recimo posuda za mleko je potrosan deo, filteri idu ko ludi a kod nas su preskupi.
Paket za ciscenje za hm...6 meseci je kod nas oko 8000 napolju 30e. (ca6707)
Tako da ako vam je skup aparat ne upustajte se , odrzavanje na 5 godina pojede jos jedan po srpskim cenama sigurno. Posuda za mleko ide na dve godine recimo oko 40e je, na filtere i decal cete potrositi josh jedno 40000 na 5 godina ako koristite originale. Ima neke kopije po svetu, nisam vidjao kod nas u radnjama.

Nikada ni jedan aparat za kuvanje kafe nece zameniti nabujali dekolte mlade konobarice i flertovanje pogledom.

Inace kad se navucete na taj sport "kafa kod kuce" upadate u sektu. Te ovakva kafa, te onakav mlin, te tacno 7 grama... Otvarate pandorinu kutiju.

Ali ako zelite kafu na dugme, i da je pri tome dobra, da se ne misli puno o odrzavanju... Aparati su odlicna opcija.

Dok u jednom trenutku ne prerastete to i predjete na caj, recimo...

Pratim temu jer imam u kuci srednjoskolca i upravo otkriva svet kafe. Pa pratim ovu temu, kako bi uzeo nanpoklon upravo nesto sto nece biti tesko i skupo za odrzavanje, a pruzati solidan uzitak.

Inace, imaju dani kafe i sam philips izlazi nekad sa super popustima, tada cene budu znacajno povoljnije.

Nikada ni jedan aparat za kuvanje kafe nece zameniti nabujali dekolte mlade konobarice i flertovanje pogledom.

Inace kad se navucete na taj sport "kafa kod kuce" upadate u sektu. Te ovakva kafa, te onakav mlin, te tacno 7 grama... Otvarate pandorinu kutiju.

Ali ako zelite kafu na dugme, i da je pri tome dobra, da se ne misli puno o odrzavanju... Aparati su odlicna opcija.

Dok u jednom trenutku ne prerastete to i predjete na caj, recimo...

Pratim temu jer imam u kuci srednjoskolca i upravo otkriva svet kafe. Pa pratim ovu temu, kako bi uzeo nanpoklon upravo nesto sto nece biti tesko i skupo za odrzavanje, a pruzati solidan uzitak.

Inace, imaju dani kafe i sam philips izlazi nekad sa super popustima, tada cene budu znacajno povoljnije.
Onda bolje preporuka mlade konobarice sa nabujalim dekolteom :love: ako moze preporuka :ROFLMAO:

U kom ti svetu zivis covece kad tebi u svakom kaficu rade konobarice sa nabujalim dekolteom koje samo tebe cekaju da flertuju.🙄

U kom ti svetu zivis covece kad tebi u svakom kaficu rade konobarice sa nabujalim dekolteom koje samo tebe cekaju da flertuju.🙄
Pa sta znam, nije u svakom, biras malo, ima ih... kao i dobre kafe 😉

Meni nekako ne ide uvek da sedim kuci, pijem kafu i ispricam se lepo sa samim sobom 😂

Salim se, od korone imamo kucni aparat, doduse ruckas, i zasebno neki pro mlin, zato i kazem, da je nauka ne upasti u vrzino kolo oko kafe. Poenta je sacuvati magiju uzivanja, a to je ritual za svakog poseban.

Masina je super, zato i pratim ovu temu sad da bi neki srednji model bez mnogo komplikacije oko odrzavanja pazario. Ne zelim da se pretvorim u kafe kuvara/servisera/bariste i pored aparata.

Nazad
Vrh Dno