Postoji odredjeni broj "dedicated" parking mesta za ev vozila, zato su posebna brojila.Nije bas prava tema za to pitanje, pa ne znam koliko ces ovde dobiti precizan odgovor. Ali meni nije jasno da neko pravi posebno brojilo za garazu.. Sve sto treba jeste da dovede jedan kabl do razvodnih ormana, i da se taj kabl prikljuci za brojilo od stana kojem to garazno mesto bude pripalo.
Jasno, samo me zanima kako to izgleda sa pravne strane i sa strane EDB? Da li mogu sam prikljucak da prodam zasebno od parking mesta, obzirom da je osnov sticanja prikljucka kupovina bas tog parking mesta?
Возиш Теслу и субјективан си. Ја око себе имам људе који имају електричне аутомобиле. Тројицу. Ни један није хтео Теслу због изгледа. Ја четврти. Возе Ауди, Волво и Порше. Жао ми је али све и један Тесла је мени ПРЕРУЖАН. И никада у животу до сада нисам чуо да је некоме Тесла леп.Мало си ми милитантно - екстреман. Рећи да је Тесла катастрофа — то заиста до сада нигде нисам чуо. Постоје људи који из различитих разлога не подржавају Илона Маска, али врло ретко ће неко рећи да је дизајн његових аутомобила лош. Модел Highland Performance, који је поделио овај момак из Француске — назвати то катастрофом је претерано. Извини, али то звучи неозбиљно.
Bеома леп аутомоби: линије су елегантне, стил је модеран и сведен, све је естетски усклађено. Нема унутрашњости у браон кожи са ромбоидним шарама — дизајн је чист и промишљен. Наравно, може се десити да некоме субјективно не прија, али назвати га катастрофом је заиста претерано.
Претражи на Google-у "Tesla S Plaid" и погледај фотографије — то је тренутно један од најлепших аутомобила у продаји. Чак и на кинеском тржишту, које има огромну домаћу конкуренцију, људи све више бирају нови модел Y уместо других кинеских аутомобила.
Isto se moze reci i za suprotnu stranuProsto se krećeš u takvim krugovima ljudi, sličan ukus za automobile je ili uzorak ili posledica vašeg druženj
Изгледа да не знаш да читаш, написао сам "до сада". Али добро, човек прочита оно што жели да прочита.Naravno, samo što je suprotna strana malo manje ekstremna u izražavanju svojih stavova. I bez upotrebe velikih slova, izmišljanja novih reči za opis izgleda, ne insistira da "nikad u životu nisam čuo da"... Pa šta god.
Evo upravo je čuo, pa opet nikad u životu nije čuo.
Ja bih se u ovoj temi ipak zadržao na tehničkim detaljima o vozilima, jer sam čitajući istu pročitao dosta interesantnih stvari o nečemu sa čime nemam iskustva, a pre ili kasnije neizbežno postaje deo mog života.
Ако је теби сваки Тесла „ПРЕРУЖАН“ и ако идеш на тест вожњу тог Sealion 7 с намером да га купиш, нема шта ти и ја више да причамо о дизајну. Боље да не гушимо тему и да један другом више не пишемо о томе.Изгледа да не знаш да читаш, написао сам "до сада". Али добро, човек прочита оно што жели да прочита.
Лепота је субјективна и то је то. Тесла је код нас још увек нека врста статусног симбола и то је тако. Углавном заказао сам тест вожњу Sealion 7 модела некако па идем то да пробам.
O boze...Јуче је поред мене прошао Tesla 3 Highland Performance у истој боји коју има овај момак што је качио слике. СВИ на улици су се окренули за аутом
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari