Ne. Nema jos kod mene cekam ga.Da li je neko dobio ovaj nov update regularno bez stranog esima?
Nije azuriran.Мала помоћ за овај телефон,видим да је на dxomark-у на трећем месту што се камере тиче.
А 7 Про који је новији и скупљи није на листи?
Јел је још нису ажурирали или је наследник овог модела доста лошији у сликању?
И како сте генерално задовољни камером?
Истиче ми уговор са А1 па гледам шта даље.
Ja sam gledao kad sam kupovao pa se nisam pokajao, sve kako su tamo ocenili, tako da zavisiSavet da ne gledas DxO Mark, gledaj primere ovde na temi, a ne rekla-kazala likova koji uzimaju pare za "konsultacije"
Ja takodje mogu da potvrdim sto se tice signala na Huawei P30pro u poredjenju sa Samsung S22 Ultra, na Huawei mnogo bolji da ne kazem drasticno bolji nego na Samsung kako u gradu tako i van njega.Dok sam koristio HM5 Pro i HM6 poredio signal sa sinovom S23 Ultrom, bolji signal kako Wifi tako i mobilne telefonije(da se tako izrazim) ima i HM 5 Pro i HM6 Pro.
Rođaka koja ima S22 Ultru je tada bila kod nas pa sam i njen poredio, još slabiji signal ima.
Desilo mi se na HM7 pro, jednom. Ali ne znam razlog. iskrenoDa li još nekom meša engleski i srpski? Kad restartujem telefon, vrati sve na srpski. Nema veze sa apdejtom, dešavalo se i ranije.
Resenje za viber, zakljucaj ga u pozadini. Postavi manual u bateriji.Jel ima neko problem sa viber notifikacijama?Dešava mi se da mi ne stigne notifikacija, a kad uđem u viber imam nepročitane poruke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari