Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Da li neko možda zna o čemu je ovde reč? Naime, kada pošaljem video snimak, zabeležen kamerom telefona, putem Vibera, dešava se da prilikom reprodukcije istog u samoj aplikaciji, menja kolorit. Video je u prilogu.

Prilozi

• SVID_20250401_022033_1.mp4
    1.3 MB
Ugasi HDR video u opcijama kamere telefona ako ces video slati na viber ili snimi direktno iz vibera.

Da li je neko dobio ovaj nov update regularno bez stranog esima?

Da li te strane e-simove instalirate da biste uopšte dobili apdejt ili samo da bi brže stigao? Ne mogu da pohvatam kako ih Honor pušta i kome

Ja sam ga skinuo preko esima...dobar update...baterija je bolja za 10% sigurno...AI isecanje u galeriji je nestvarno dobro...odusevljen sam...jos samo AI zoom i baterry helth i meni nista vise ne treba :cool:

Jel ima neko problem sa viber notifikacijama?Dešava mi se da mi ne stigne notifikacija, a kad uđem u viber imam nepročitane poruke
Већина нас чини ми се. И није само вибер у питању.
Ако су ти битне нотификације на време, уђи у подешавања апликације, и у power usage details - launch settings.
1000020353.jpg

Da li ta podešavanja rešavaju problem sa notifikacijama? Svuda se ljudi žale da im ne stižu, prosto ne mogu da verujem da mora da se podešava sistem da one stižu a da je po difoltu isključeno

Конкретно са вибером ми је решило то проблем.

Ono sto prvo primecujem, osim ubacenih hartcourt portreta, da mi slike nekako izgledaju mekse. Sa manje izostravanja. Da li je to dobro ili ne to je vec do osobe. Meni se svidjala obrada pre ovog apdejta, moracu da testiram detaljnije ,mozda mi se samo cini.

Ja sam juče na v2 dobio već treći update na Magic OS 9 (sada na 160) a supruga koja je isto kod mts, na istom paketu je sa 6 Lite još uvek na 8.0.260 i ne mrda odatle.
Njoj je to nebitno ali mene živo interesuje koji im je kriterijum za update pa dolaze u tako velikom razmaku (mada ovde u njenom slučaju još nije ni došao).

Мала помоћ за овај телефон,видим да је на dxomark-у на трећем месту што се камере тиче.
А 7 Про који је новији и скупљи није на листи?
Јел је још нису ажурирали или је наследник овог модела доста лошији у сликању?
И како сте генерално задовољни камером?
Истиче ми уговор са А1 па гледам шта даље.

Мала помоћ за овај телефон,видим да је на dxomark-у на трећем месту што се камере тиче.
А 7 Про који је новији и скупљи није на листи?
Јел је још нису ажурирали или је наследник овог модела доста лошији у сликању?
И како сте генерално задовољни камером?
Истиче ми уговор са А1 па гледам шта даље.
Nije azuriran.
Savet da ne gledas DxO Mark, gledaj primere ovde na temi, a ne rekla-kazala likova koji uzimaju pare za "konsultacije"
Ja sam gledao kad sam kupovao pa se nisam pokajao, sve kako su tamo ocenili, tako da zavisi

Da li još nekom meša engleski i srpski? Kad restartujem telefon, vrati sve na srpski. Nema veze sa apdejtom, dešavalo se i ranije.

Prilozi

• Screenshot_20250404_084421_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher.jpg
    Screenshot_20250404_084421_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher.jpg
    57.4 KB · Pregleda: 32
  • Screenshot_20250404_084511_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher.jpg
    Screenshot_20250404_084511_com_hihonor_android_launcher_DrawerLauncher.jpg
    42.1 KB · Pregleda: 31
da li modu da se izbrišu imena sa ikonica na najnovijem update-u?

Dok sam koristio HM5 Pro i HM6 poredio signal sa sinovom S23 Ultrom, bolji signal kako Wifi tako i mobilne telefonije(da se tako izrazim) ima i HM 5 Pro i HM6 Pro.

Rođaka koja ima S22 Ultru je tada bila kod nas pa sam i njen poredio, još slabiji signal ima.
Ja takodje mogu da potvrdim sto se tice signala na Huawei P30pro u poredjenju sa Samsung S22 Ultra, na Huawei mnogo bolji da ne kazem drasticno bolji nego na Samsung kako u gradu tako i van njega.

Danas sam kupio HMP6P.

Kada sam prebacio galeriju sa starog telefona, Google Photos je ponovo počeo sinhronizaciju svih slika tj. dupliranje. Kako ovo da izbegnem?

Pa ne prebacuješ galeriju sa starog telefona. 🤣
Čim se loguješ u Google photos on učita sve.

Vrh Dno