Aurum
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2015
- Poena
- 160
Imam ovaj telefon nepuna 2 meseca i poprilično sam zadovoljan. U potpunosti ispunjava moje potrebe, a to su dužina trajanja baterije koja traje dan i po do dva mog redovnog korišćenja (aktivirane su mi one opcije za "produžavanje veka baterije"), odlična kamera i fluidnost u radu. Interesantne su i AI funkcije koje trenutno ima, nadam se da će ih još ubaciti sa novim updateima.
Imam pitanje u vezi funkcije iz aplikacije kamere, a u vezi linije koja označava horizontalni položaj telefona. Dešava mi se da ona zapuca, ili ne prati pokrete telefona ili pokazuje da je horizontalno nešto što apsolutno to nije. Zanima me da li treba neku kalibraciju onda da uradim ili ako ima neko neki drugi savet?
Imam pitanje u vezi funkcije iz aplikacije kamere, a u vezi linije koja označava horizontalni položaj telefona. Dešava mi se da ona zapuca, ili ne prati pokrete telefona ili pokazuje da je horizontalno nešto što apsolutno to nije. Zanima me da li treba neku kalibraciju onda da uradim ili ako ima neko neki drugi savet?