Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Da li ako uzmem samo TV, da li može da se gleda na TV Box-u i na nekom drugom uredjaju u isto vreme?

Neku informaciju sam dobio da ne može, pa sam hteo ovde da pitam kakva su iskustva kod ljudi. Pošto ću izgleda morati kod majke da prebacim na Yettel sa Total TV-a ako izgubi N1 i Novu S.

Po stoti put ništa se na srednji rok ne gubi. Yetel za sada nema te kanale,a kada će ih imati niko ne zna...ja sam siguran da će se pojaviti u nekom trenutku ali kom ko zna...nije ni važno jer su i onako odradili šta je trebalo.

Samo kažem ako bude došlo do toga. Ako ne, meni još lakše, ne cimam se :D

Postoji sansa da nece raditi smart pored boxa jer se pojedinacna tv usluga nacelno reklamira kao 1 smart tv strim bez ugovorne obaveze ili sa jednim boksom sa ugovornom obavezom 12 meseci. Dobije se nalog gde moze da se registruje 3 uredjaja a da se gleda samo jedan strim istovremeno.

Postoji sansa da nece raditi smart pored boxa jer se pojedinacna tv usluga nacelno reklamira kao 1 smart tv strim bez ugovorne obaveze ili sa jednim boksom sa ugovornom obavezom 12 meseci. Dobije se nalog gde moze da se registruje 3 uredjaja a da se gleda samo jedan strim istovremeno.
Ja sam probao da paralelno gledam box+aplikacija i radilo je pre jedno 3 meseca kada sam uveo uslugu...od tada nisam probao više...ali slažem se stalno nešto menjaju pa možda sada i ne može. Inače imam onaj L paket..

Na osnovu poziva kontakt centru narednog dana dobio sam poziv od agenta koji nudi brzi opt net + tv sve zajedno za 1.600 na 2 godine. Bolje nego box2 u mts [fix + int] za 3.200 (nakon poskupljenja). Uspeo sam da raskinem mts pod ugovornom jos 1,5 god bez naknade. Za par dana dolaze da montiraju

Na osnovu poziva kontakt centru narednog dana dobio sam poziv od agenta koji nudi brzi opt net + tv sve zajedno za 1.600 na 2 godine. Bolje nego box2 u mts [fix + int] za 3.200 (nakon poskupljenja). Uspeo sam da raskinem mts pod ugovornom jos 1,5 god bez naknade. Za par dana dolaze da montiraju
Bravo 🍻

Ja od kad sam prešao na Yettel sa SBB-a letos, progledah. Fale mi još samo N1 i Nova pa da mi baš sve odgovara. Brži i stabilniji net (koji ne puca minimum jednom nedeljno pa da moram da provedem pola sata na vezi sa call centrom), optički kabl koji se i ne vidi nasuprot rogobatnog koaksijalnog, cenovno su mi paketu tu negde slični, u malu korist Yettel-a. Bilo bi dobro da samo malo unaprede TV aplikaciju da više liči na eon pa da bude bombona

Ja od kad sam prešao na Yettel sa SBB-a letos, progledah. Fale mi još samo N1 i Nova pa da mi baš sve odgovara. Brži i stabilniji net (koji ne puca minimum jednom nedeljno pa da moram da provedem pola sata na vezi sa call centrom), optički kabl koji se i ne vidi nasuprot rogobatnog koaksijalnog, cenovno su mi paketu tu negde slični, u malu korist Yettel-a. Bilo bi dobro da samo malo unaprede TV aplikaciju da više liči na eon pa da bude bombona
Biće i N1 i ostali ali ti neće trebati jer su odradili šta je trebalo...

Kako si raskinuo ugovor bez nadoknade?Imam još godinu dana a sad bih MTS išutirao iz kuće.

Kako si raskinuo ugovor bez nadoknade?Imam još godinu dana a sad bih MTS išutirao iz
Zalio sam se na povecanje naknade, dobio odbijenicu. Popunio u 4 klika zalbu na Ratelu i nakon sedam dana dobio odgovor da mogu da raskinem bez naknade

Prilozi

• 20250310_200821~2.jpg
    20250310_200821~2.jpg
    200.6 KB · Pregleda: 65
  • Screenshot_20250401_192949_Messages.jpg
    Screenshot_20250401_192949_Messages.jpg
    257.6 KB · Pregleda: 68
Ne znam odakle si ali u Valjevu su apsolutno sve odbili.Zato pitam.Pokušaću ponovo.

Ne znam dal je prava tema, ali da li se zna da li će i dalje postojati "geoblock" za gledanje npr. n1 i nove na eon-u preko yettel interneta?

Geoblock je i do sada postojao jer ga je Sbb stavio. A da li će biti skinut i da li će se N1 i Nova pojaviti na Yettel-u nigde nije navedeno, koliko sam ja ispratio.

Ok, ništa konkretno nije rečeno vezano za ovo o čemu smo pisali gore. Samo kad bi skinuli Geoblock, bilo bi dobro. Mislio sam da će svi dobiti sve, a ovako za sad deluje da je su samo Sbb korisnici "profitirali"

Ne znam dal je prava tema, ali da li se zna da li će i dalje postojati "geoblock" za gledanje npr. n1 i nove na eon-u preko yettel interneta?
Geoblok je za Srbiju i to nije uradio niko od internet provajdera u Srbiji osim jednog ...dakle nije do yettela nit mtsa...što n1 blokira sam sebe to pitaj njih...a koji je provajder izvući zaključak...

Uvođenje dodatnih kanala biće omogućeno modernizacijom Yettel TV platforme, koja je već u toku i čiji završetak se očekuje u naredna tri meseca. Nakon toga, korisnici će uživati u unapređenom, besprekornom i personalizovanom iskustvu, kao i još bogatijem informativnom, zabavnom i filmskom programu, uključujući i kanale u vlasništvu United Media.

Vrh Dno