Može ako možeš da otvoriš port, ako nisi iza CG-NAT. Ako jesi iza NAT onda ide kroz neke Plex "Relay" servere gde si limitiran neki bedan protok (1 Mbps za free naloge, 2 Mbps za one sa Plex Pass) koji može da posluži eventualno za neki SD video i slušanje muzike 😁Nisam znao da je to do sada moglo bez Pass-a.
Procitao sam ovu poruku pa da razjasnim samo.Ako se ne varam dovoljno je da uzmem ja koji imam server, i benefite onda imaju svi useri koji koriste moj server?
Pre ili posle poskupljena na 110EUR?Mislim da nikada neće biti jeftinije neko u Argentini
Mene je izašao 36 EUR
Greska...kakve veze ima sa ovom temom? ovde nije reč o casting
iz nekog razloga dosta stvari transkoduje
Meni je na ssd-u. Mislim da manji delovi sadržaja ostaju neko vreme i onda budu obrisani, ali na to ne obraćam pažnju. Koji je klijent?Zdravo, podigao sam plex server na jednoj masini uz jos neke druge servere. Interesu je me koliko prostora se zauzima na disku prilikom transkodinga nekog filma i da li se nakon odgledanog filma to brise sa diska ili ostaje tamo neko vrijeme. Brine me da ne zagusim disk jer vidim da mi iz nekog razloga dosta stvari transkoduje iako je sa druge strane HW koji bi pustao film bez problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari