Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Da li neko zna ukoliko je istina ovo sto pisu portali o gasenju sport klub kanala, hoce li to moci biti osnova za raskid ugovora bez penala?

Jasno da stižu Telekom kanali, a zna li se da li vraćaju regionalne kanale koje su izbacili... RTRS, FTV i ostale?

@Cineman izvor za odgovor, ako može

Na https://epg.sbb.rs/ ima popunjeno do 31. u ponoć.

Screenshot_20250327_192620_Chrome.png

Ovi na SK sajtu su eto trebali pitati kolege iz UnitedCloud ako ne znaju šta "ide" u nedelju 😂😂

Neki plan i dil yettel - sbb postoji, evo nakon ove proglašene kupovine odjednom u Krnjači i Borči može sbb optika, agenti sbb-a se razleteli traže saglasnosti stambenih zgrada za uvođenje. Pritom tu gde traže saglasnosti već postoji mts optika koju koristi yettel...

Neki plan i dil yettel - sbb postoji, evo nakon ove proglašene kupovine odjednom u Krnjači i Borči može sbb optika, agenti sbb-a se razleteli traže saglasnosti stambenih zgrada za uvođenje. Pritom tu gde traže saglasnosti već postoji mts optika koju koristi yettel...
Nije dil nego Yettel je kupio SBB i samim tim to više nije vlasništvo UG. Pošto česi i arapi se lepo slažu sa MTS, sad je sve dostupno da se radi. :ROFLMAO:

pogledaj sutra za utorak

Na https://epg.sbb.rs/ ima popunjeno do 31. u ponoć.

Pogledajte prilog 485965

Ovi na SK sajtu su eto trebali pitati kolege iz UnitedCloud ako ne znaju šta "ide" u nedelju 😂😂
Ažurirali su TV program i na sajtu. :D
pogledaj sutra za utorak
Star Wars Ok GIF

Nije dil nego Yettel je kupio SBB i samim tim to više nije vlasništvo UG.
ispravka: vlasnik Yettel-a je kupio SBB

nego, gde je to obaveštenje da je odobrena kupovina od strane regulatornog tela?

i dalje na sajtu SBB-a nema obaveštenja o ubacivanju Arena i izbacivanju SK kanala. a kraj je marta

Zna li se koliko dugo će imati EON?
Pročitao sam da je BH Telecom dobio prava na korišćenje EON-a godinu dana uz mogućnost dodatne godine uz doplatu. Oni već rade na razvoju nove aplikacije slične EON-u.

… ako bude bila kao nova-stara Move, onda bolje da se isprse za Eon…

ispravka: vlasnik Yettel-a je kupio SBB

nego, gde je to obaveštenje da je odobrena kupovina od strane regulatornog tela?

i dalje na sajtu SBB-a nema obaveštenja o ubacivanju Arena i izbacivanju SK kanala. a kraj je marta
Nema nigde obaveštenja.
Kontaktirao sam jedino SBB Support gde su mi rekli da će uskoro kompletan sport biti dostupan.
U APR i dalje stoji da je UG vlasnik SBB.

to može da znači, npr., da će kompletan sport biti i na SK i na Areni, ili da će biti ubačeni Arena Sport kanali a da će ostati SK

Ja rekoh da sam pričao sa dečkom n poziciji u SBB. Kad se odobri prodaja, e tek onda može nešto konkretno da se menja.

@Mags navedi validan izvor. a takođe bi mogao da ispratiš skorašnje poruke u ovoj temi

@momsab

Zna cela Srbija da se SK gasi i da je ceo sport prešao na Arenu i da sve to kreće 1.4.

Možda nova tri kanala Arene sport neće odmah krenuti od 1.4.

to nije validan izvor

Vrh Dno