Šta je novo?

Periferni uređaji Light Bar za radni sto !?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

avtobus

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2008
Poena
330
Umesto stone lampe za radni sto, hocu da postavim Light Bar, za citanje, ucenje itd....
Vidim da imaju za monitor, ali to mi je izgleda malo/kratko.... Ideja je da bude malo duze i plus naravno da nije stetno za oci.
Ima li neko nesto slicno? Iskustvo? Predlog?
Hvala!
Npr Xiaomi Lightgt Bar kao sa slike:

2.jpg

Taj Xioami ima 270 lumena, spot sijalica (Gu podnožje) na mojoj stonoj lampi ima 450lm.
Tako da si sa lampom (stonom, zidnom, kakvom god) fleksibilniji i imaćeš jače/preciznije svetlo od tih kineskih zezalica.

Bilo je u Lidl-u led lampe koje su nekih 50-60cm koje su bile relativno jeftine 1000-1500din. Takvu jednu sam postavio kod ćerkice na policu iznad stola da baca svetlo ravno na nju. Osnovno On-Off i to je to, bela svetlost. Fiksiraš ih ili držačem/štipaljkama koji idu uz lampu ili šraf-zid i direktno navučeš lampu. Imaju konektor sa obe strane da možeš redno više lampi.

Hvala...

Pogledajte prilog 485908

Ovo je ideja... TV je na zidu, stavio bi lampu ispod/duz tv-a ( kao sound bar), kablovi skriveni iza, i sve je cisto.
Klinci su u pitanju, za ucenje itd... Da drze cist sto, lampu su vec lomili, kablovi itd....
Pa kakvi su ti to klinci kad su lampu polomili? Ne mislim da je radni sto ispod TV-a dobro resenje i ne mislim da je normalno da kupujes klincima ovako nesto umesto da ih naucis da ne budu manijaci i da cuvaju stvari (na radnom stolu i van njega).

Ja sam kupio ovu lampu, jako je dobra. Kad je na maksimumu svetli cela soba. Mozda mozes da je udenes nekako umesto light bara.

jako dobra lampa, kako si zadovoljan? vidim da za taj artikal ne salju za Srbiju na link-u koji si dao? Da li ima jos negde a da salju za Srbiju? Takodje koliko si je platio?

Edit: ima ovde ali je cena u RSD pa me zbunjuje da li je sajt pouzdan i da li na ovu cenu ide carina/PDV ili je krajnja

skuplje je nego na amazon ali ne znam da li je sve ukljuceno u cenu?

Poslednja izmena:
Baš sam zadovoljan, kad je na najjačem ceo radni sto je baš dobro osvetljen. Zgodno je isto uveče kad se smanji na minimum pre spavanja ako treba. Ja sam je platio 60e, uzeo sam je bas na tom linku, a donela mi je ona ekipa što donosi stvari iz EU.

Baš sam zadovoljan, kad je na najjačem ceo radni sto je baš dobro osvetljen. Zgodno je isto uveče kad se smanji na minimum pre spavanja ako treba. Ja sam je platio 60e, uzeo sam je bas na tom linku, a donela mi je ona ekipa što donosi stvari iz EU.
moze link ili kontakt te "ekipe" i koliko kosta dostava. Da editujem sebe za shipping/customs sa linka gore je 44k++ :D

Nazad
Vrh Dno