Šta je novo?

Euroliga

Kakav je framerate na prenosima? Ako nije bar 50fps, to ne vrijedi da se uzme.

Uzeo sam mjesec dana preko Turaka za 4,5 evra, koliko vidim po snimcina, framerate je 30FPS, možda će u direktnim prenosima biti veći, ali sumnjam. Skinuo APK fajl i ubacio na Android TV i instalirao, aplikacija djeluje dobro za sada.

Jel imao neko problema da prilikom kupovine piše da je nedostupno tj unavailable?

Kakav je framerate na prenosima? Ako nije bar 50fps, to ne vrijedi da se uzme.

Iskreno, ne znam kakav je framerate, ali ja već tri godine koristim ovo, gledam preko aplikacije na Samsung QLED od 55" i skroz mi je dobro. Vredi te pare svakako.

Sve utakmice EL i EK u svako doba, plus arhiva istorijskih klasika. Komentatori su često dosta bolji od lokalnih.

S obzirom na to da Evroliga prelazi sa SK na Arenu, i da komentatori na Areni i način prenošenja nisu za poređenje (barem ABA što sam gledao), šta predlažete za dalje praćenje EL?
2 meseca po full ceni EL TV (tj sa 15% popusta od Luke i Kuzme valjda) za ovu sezonu pa da vidimo za sledeću šta kako?

Sačekaj do sledeće sezone, ko zna šta bude do tada. Pre kraja ove sezone teško da će biti na areni.
A za sledeću pitanje je i ko će igrati i da li će naši klubovi uopšte biti u evroligi i da li će arena uopšte postojati, a kamoli koji će komentatori biti

Od aprila je na Areni, biće na SBB, ali ne sa SK komentatorima.
Ako si gledao ABA znaš na šta im liče prenosi iz Arene / Pionira.

Nisam probao, ali nudi se i dnevni i mesečni plan.

nakon jučerašnjih utakmica (na 2 je postignuto preko 200 poena i na obe je pobednik odlučen u poslednjim sekundama, razlika 1 poen na kraju) ozbiljno razmatram da uzmem godišnju pretplatu kada opet bude bila akcija

Odlična košarka, ko voli i prati...
Možemo da se dogovorimo i za deljenje pretplate. Ne znam samo, da li može i na koliko uređaja? Nisam čitao tamo...

Onda ništa od deljenja...🤬😞

Bio i Nba 😉 Ludilo totalno...

Nazad
Vrh Dno