NIsam uzimao sa alija zicu, ali ne vidim neki poseban razlog za silikonsku izolaciju na kratkospojnicima. Mozda visoka temp...Da li je neko uzimao na aliju single core žicu sa tankom izolacijom poželjno silikonskom?
Treba mi nešto da glumi kratkospojnike, tipa 0,4-0,6-0,8mm
Razmišljao sam i o lakiranoj žici ali tu je zezanje skidanje laka.
Taj iz lidla je za sitnije štampane ploče (za module). Taj što sam okačio koristim već nekih 25 godina i za tvrdo lemljenje stim što sam od dva napakovao jedan sa 4 ruke i bez lupe.Koliko vidim taj držač je varijacija onog iz lidla.
da li je neko nasao vrhove za ovu lemilicu?Da li neko ima iskustva sa lemilicom koja je ovih dana bila dostupna u Lidlu za oko 20e? Ili ima nesto bolje za te novce?
Treba mi da zamenim 2 elementa na PSU ploci za TV.
Pogledajte prilog 408366
U Lidlu imaju lemilice koje prodaju kao uređaje za graviranje za tipa 700 Dinara.da li je neko nasao vrhove za ovu lemilicu?
ma lose sam rekao, mislio sam da kada tako uradim, meni kalaj/tinol bukvalno se penje na lemilicu... ne znam kako to da objasnim drugacije. nece da ostane na mestu na ploci vec na vrhu lemilice... Mozda ja nesto gresim kod lemljenja, nisam pro, ali ovo je osnovna stvar koja ne bi trebalo da mi pravi problem...Lemilica služi da se zagreje mesto lema i tinol se nanosi na zagrejano mesto lema a ne da razliva sa vrha lemilice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari