Probaću, mrsko mi je zbog količine podataka, trajaće... Sve se nadam da će se pojaviti neko rešenje.Napravi backup WhatsApp-a, obrisi ga, isprati telefon, vidi kako se ponasa, ako opret zeza onda nije do njega, ako ne zeza, instaliraj ponovo WhatsApp, vrati backup i opet isprati.
Nemam backup uključen.Možda samo da se iskuljuči bekap reši problem? Ja imam whatsupp oduvek ali mi nije dignuto bekapovanje poruka na google drive, i nikad ovo sa kontaktima. možda je do toga.
Probaću, mrsko mi je zbog količine podataka, trajaće... Sve se nadam da će se pojaviti neko rešenje.
Pretpostavljam da nisi brisao cashe i data iz aplikacije Contact Storage.aHvala na trudu i savetima! Nažalost, sve sam to već uradio, ali ne pomaže. Pristup kontaktima imaju samo aplikacije koje suštinski moraju da ih koriste, evo šta je pristupalo od juče ujutru do malopre, uključujući i sistemske aplikacije:
Pogledajte prilog 485463
Pogledajte prilog 485464
Juče za ceo dan Contact storage potrošio "samo" 10,9% baterije, uveče se malo smirilo, pa zbog toga. I to je najgore, potpuno se random ponaša, nekad u istoriji za dva sata potroši npr. 0,2% baterije, ali se uglavnom kreće oko 1-2% na sat, šta god ja radio i kako god koristio telefon... A nemaju svi taj problem, kao što se vidi i ovde, kod nekoga se ponaša kao kod mene pre desetak dana, manje od procenta dnevno. Tražim i dalje rešenje ili neki fix od Samsunga / Googla...
Napisah već, nije se pojavljivala u listi aplikacija, čak ni sa prikazom sistemskih. Danas sam posle saveta @alekVS da prebacim na engleski to i uradio, pa vratio na srpski i aplikacija se pojavila u listi, nemam pojma kako. Obrisao cache i data, ukinuo pristup podacima u pozadini i od tada se ne pojavljuje u potrošnji baterije, da kucnem u drvo (ali da se ne radujem prerano, tako je bilo i prošle nedelje posle prvog seta raznih podešavanja - dva dana sve bilo OK, pa se vratilo. Javiću.)Pretpostavljam da nisi brisao cashe i data iz aplikacije Contact Storage.
Teško je naći, jer kada uđeš u app moraš da prikaže i sistemske app, pa onda da je nađeš i brišeš.
Džabe.Napisah već, nije se pojavljivala u listi aplikacija, čak ni sa prikazom sistemskih. Danas sam posle saveta @alekVS da prebacim na engleski to i uradio, pa vratio na srpski i aplikacija se pojavila u listi, nemam pojma kako. Obrisao cache i data, ukinuo pristup podacima u pozadini i od tada se ne pojavljuje u potrošnji baterije, da kucnem u drvo (ali da se ne radujem prerano, tako je bilo i prošle nedelje posle prvog seta raznih podešavanja - dva dana sve bilo OK, pa se vratilo. Javiću.)
Džabe.Juče bilo OK, kao što sam napisao, od jutros opet divlja, 12% do sada... Ništa, sačekaću april i android 15, pa ako se ništa ne promeni verovatno radikalne metode, u međuvremenu i dalje tražim rešenje.
Ako se do aprila ništa ne reši idem sa čistom instalacijom + restore.Ako mislis da je WhatsApp problem probaj neku stariju verziju aplikacije. Ja koristim Beta i nemam problema.
Ja sam na martovskoj zakrpi i nemam ovaj problem ali mi je telefon na engleskom jeziku - možda je do toga. Probaj da prebaciš na engleski i prati stanje.I kod mene isto 🙄🫤🤔
Par puta sam reklamirao i/ili servisirao uređaje samo po IMEI broju u Promobiju, nije bilo problema. Problem može da nastane ako bude bila potrebna zamena uređaja.Ima li neko iskustva sa reklamacijom u promobi bez racuna i garancije? Da li moze da se uvazi garancija po serijskom broju? Telefon je kupljen kod operatera pre par meseci. Hvala
Uradio sam brisanje keša i podataka iz aplikacije "skladište kontakata" izgleda da je sad u redu 👍Ja sam na martovskoj zakrpi i nemam ovaj problem ali mi je telefon na engleskom jeziku - možda je do toga. Probaj da prebaciš na engleski i prati stanje.
Taj FB je najjači žderač baterije. Kod mene je isključen, bukvalno ume u pozadini da srče bateriju kao nenormalan.imas sat vremena sot sto (pola sata fb koji je poprilican potrosac). sve ukazuje da je potrosnja regularna, ne bi valjalo da je veca.
Da ne ureknem opet, ali deluje mi da je rešeno (valjda neće opet ujutru da se vrati!^
Jedino izvesno sa ovim problemom je da nema jasnog pravila. Nekom se reši lagano, neko (kao ja npr.) šta god uradio problem se vrati. Izvesno je da ga je kod mene trigerovalo februarsko ažuriranje, ali koliko vidim po internetu (a nema gde nisam tražio, ima primera onoliko) ovakve situacije se dešavalju ljudima bukvalno 10ak godina unazad, sa raznim verzijama Androida i raznim modelima telefona, neki čak nisu Samsung...
P.S. Danas za tri sata 11%...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari