Šta je novo?

Oneplus Nord 4

Jel ima neka posebna podešavanja ili je do Oxigen 15, radim gde nema signala, kada dobijem signal stigne mi poruka o propuštenim pozivima, radim multitasking :ROFLMAO:, prepisujem iz aplikacije u aplikaciju.
Pa to je normalan scenario, nema to veze sa Oxygen, šta bi ti voleo da se desi kada te neko zove a nisi dostupan? :)

Objasnio sam u prethodnom postu, kada dobijem signal dobijem poruku o propuštenim pozivima, pet šest nebitno, ne povuče ime iz imenika telefona nego je čist broj, nije podvučen da bi moglo da se pritiskom pozove taj broj. Na Nordu 1 i Nordu 2 nije bio takav slučaj. Dobijem poruku, propušten pozov od Pere Mike, kliknem i pozovem Peru, Miku.

Objasnio sam u prethodnom postu, kada dobijem signal dobijem poruku o propuštenim pozivima, pet šest nebitno, ne povuče ime iz imenika telefona nego je čist broj, nije podvučen da bi moglo da se pritiskom pozove taj broj. Na Nordu 1 i Nordu 2 nije bio takav slučaj. Dobijem poruku, propušten pozov od Pere Mike, kliknem i pozovem Peru, Miku.
Ah, to... Pa to ti je do google messages aplikacije, ili se provrti tu po settingsima da vidiš da li ima takve opcije, ako nema onda instaliraj neku normalnu aplikaciju za SMS, ja imam Chomp SMS:

Gde je najpovoljnije uzeti sada Nord 4 12/256?

Da li ima smisla prelaziti sa s21Fe na Nord 4? Baterija je definitno bolja i to je jedini razlog zbog kog bih menjao s21fe. Sve ostalo mi i dalje radi perfektno.

Nazad
Vrh Dno