Šta je novo?

Preporuka za peglu

Explorer777

Poznat
Učlanjen(a)
30.12.2022
Poena
30
Dajte preporuku za neku kvalitetnu peglu, kojoj nemate zamerki?

Nije ni cena toliki problem, samo bih da perfektno pegla bez muke.

Oženi se...
Ja kupih pre par godina ženi Tefal parnu stanicu (negde iz srednje klase model). Ozbiljna naprava, mada me znam koliko nam je realno potrebna jer slabo šta peglamo. Ali zato pegla za sve pare.
Ispušta mnogo pare pod pritiskom pa se i zahtevnija garderoba lako pegla.

Dajte preporuku za neku kvalitetnu peglu, kojoj nemate zamerki?

Nije ni cena toliki problem, samo bih da perfektno pegla bez muke.
Uzela Tefal sa smart tech - nema vise podesavanja temperature, izgorelih stvari 🥹, straha kad je zaboravim ukljucenu !!! Sama podesava temp i jacinu pare prema vrsti materijala, posle 5 min mirovanja sama se gasi !
Jos i da sama pegla - bila bi idealna !

Uzela Tefal sa smart tech - nema vise podesavanja temperature, izgorelih stvari 🥹, straha kad je zaboravim ukljucenu !!! Sama podesava temp i jacinu pare prema vrsti materijala, posle 5 min mirovanja sama se gasi !
Jos i da sama pegla - bila bi idealna !
Da li znas koji je model te pegle i koja je cena?

Ok, hvala, nasao sam, ima je jeftinije sada :) dobra je

Znaci preporuka i od @amfora za ovu tefal ?
Evo bas jutros zena se izbila jer nikako da opegla nesto, imamo neku klasičnu stariju peglu...

Пре неколико година, игром случаја узео сам неку плаву Тефал пеглу. У продавници гледам понуду, цена је око 10к дин, свакакве могуће боје и шаре. Исти модел, плава, цена 5к дин. Питам продавца јел то исто, само боја, цена дупло. Каже 99% жене купују пегле и плаве се не продају, зато велика акција а и даље стоје на стању. Тако да обратите пажњу и на боју пегле. :)

Bolje 5k više, nego 5 godina zvocanja zbog pogrešnog izbora boje...

То зависи ко се како оженио.... 😎

Htio sam napisati da ona koja ne zvoca radi nesto gore
:ROFLMAO:
Onda sam se sjetio necega sto je moj pokojni deda znao reći: "Nije kurva ona koja se kurva nego ona kojoj kruv (hljeb) zagori" :ROFLMAO:

Tefal ili Philips, slične karakteristike modela su u pitanju, Tefal nešto jeftinija al opet ima dosta ovih što se kunu u Philips...? :(

Nazad
Vrh Dno