Šta je novo?

(FAQ u 1. postu) - POPUSTI - AliExpress, Temu, eBay... (samo linkovi i kratak opis)

Poslednja izmena:
PRITOM, verovatno su lazne specifikacije :)

Nisu lažne spec, uzeo sam takav isti tablet pre oko godinu dana za 28€ kad su još mogli da se maznu oni kuponi od po 20€ popusta. Ali ova ponuda je sigurno prevara, mislim da sam video nekoliko sličnih oglasa prethodnih dana i uvek među q&a bude upozorenja da se ne kupuje.

Tablet za decu, originalna izvedba je 2/64gb sa procesorom 1,8GHz, kada su odradili virtuelnu memoriju na 2+2 radio je na 1,3GHz a za ovo 4+4gb ne želim da razmišljam, pustiš da otvara i odspavaš.

Koliko vec meseci ne rade globalni kuponi za Srbiju? Bukvalno smo preskoceni sa svakim sale-om vec mesecima.
Zna li neko sta se desava? @Chernobyl je ranije imao neke insajd informacije oko Alija ako se ne varam.

Isti proizvod, isti prodavac, ista prodavnica, samo je razlika ako iskoristim kupon onda je cena veca (slika 1).
Da li postoji logicno objasnjenje ili je to kineska matematika?

Prilozi

• 1000008766.png
    1000008766.png
    52.5 KB · Pregleda: 79
  • 1000008767.png
    1000008767.png
    52.9 KB · Pregleda: 116
Koliko vec meseci ne rade globalni kuponi za Srbiju? Bukvalno smo preskoceni sa svakim sale-om vec mesecima.
Zna li neko sta se desava? @Chernobyl je ranije imao neke insajd informacije oko Alija ako se ne varam.
Prestanak kupona za Srbiju se poklapa sa dolaskom Temu, tako da postoji mogucnost ono sto je @Lanikor rekao. Mada neko moje iskreno misljenje, ne verujem da bi Kina dozvolila da im se kompanije medjusobno kolju na inostranom trzistu, barem ne direktno. Jer je opet drzava upletena u svaku kompaniju poput Temu i AE. Ove kineze sto poznajem, nemaju da mi daju konkretan odgovor, jedino sto mogu da urade tj. kao prodavnica da ti daju kupon koji je smesan naspram AE kupona. Poznavao sam 2 kineskinje koje su radile za AE, ali ih je zamenio AI i sada rade totalno neki 10 posao. Tako da nam ostaje samo da cekamo i pratimo situaciju.

Dobio sam 3 alij kupona po dolar za essager radnju ako nekome nešto treba od njih.

Popust ide na 6.10 i 15$.

Jel postoji negde da se prate kuponi -$ na odredjenu cenu proizvoda, trebao bi da uzmem nesto za 70tak dolara pa bi dobrodosao neki?

Da li ce mozda biti nekih kupona na anker sajtu? Vidim da krece od ponedeljka neki dodatni popust za tws sluske na anker sajtu pa ako ima neko neki info za dodatni kupon sa sajta bila bi mi korisna informacija.
Planiram da porucim ili anker space a40 ili anker liberty 4nc.

I to radi na Aliju kad uzimaš Anker stvari?

Prilozi

• Screenshot_20250316_105235_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250316_105235_AliExpress.jpg
    88.2 KB · Pregleda: 70
Zanimljivo... Kaže da sam ga već iskoristitio

Wereless HDMI transmitter/receiver ?
Da li je neko uzimao, kako su se pokazali? Ili 5 metara HDMI kabla!

I drugo pitanje>Xiaomi In-vehicle Speedometer HUD Head Up Display
1742151722789.png

Добио сам цену за Capsule3 pro+ 62e
Да ли има неки купон који може да то смањи још мало пошто је преко 50е износ?

Momci, mozda je vec pisano o tome ali sam propustio, ali sta treba gledati da izbegnem Bex dostavu jer uvek uzimaju novce?

Da li neko zna zasto ne prihvata cupon od 6 dolara za kupovinu vecu od 39 dolara?
Konkretno stavim slusalice kroz coine koje su 46 eura u korpu.
Add to cart i on ih sam snizi za tih 6 dolara na cenu od 39 dolara.I kad kliknem na checkout on ih vrati na nekih 45 eura.
Jel ima neka fora sa ovim kuponima ili ja nesto ne radim kako treba?
Zemlja makedonija i slusalice nadjene kroz coine.

@bojke1
Nista cudno, kuponi, tj. promocija, kao i mnoge unazad, ne vaze za Srbiju. To sto si prebacio na mkd region pomaze samo za kupovinu u coins sekciji, a te "sale" kupone ponisti na checkout-u, kad vidi da se salje na adresu u Srbiji.

Vrh Dno