Pa ja pod ugovor kod S N placam 4600 din nema optika , ja sam primoran jer drugo resenje ne postojiPreterali ovi sa racun, sada mi je 4.349,00, paket EON FULL DUO bez ugovorne. Ne bi da potpisujem jer cu videti da ih menjam.
Ja placam 4100 EON premium, 24 meseca, tako ispregovarao. Trazi i ti to ako zelis, dobices garant. Oni to zovu 20% na 24 meseca, za EON Premium paket. Kad vec placas toliko, bolje ovo da imas sve, nego nista.Preterali ovi sa racun, sada mi je 4.349,00, paket EON FULL DUO bez ugovorne. Ne bi da potpisujem jer cu videti da ih menjam.
Pitanje za iskusne
Imao sam SBB Eon paket, sa d3 mini uredjajem.
Morao sam da raskinem ugovor posto mi nisu dali neke pogodnosti, pa sam zbog selidbe u novi stan uzeo novi paket zbog pogodnosti od 12 meseci po 1 din.
D3 mini iz svog ugovora starog sam postavio kod roditelja i radio je normalno do trenutka dok nisam raskinuo ugovor.
Da li je moguce da na taj uredjaj po serijskom broju gase signal?
Ja treba da vratim staru opremu, ali sam hteo da platim taj d3 mini kako bi roditelji nastavili da koriste.
Posto sam vidjao na KP da tih uredjaja ima da se kupe, ali ne znam da li ce raditi ili ce biti problem kao sto sad imam sa svojim d3 mini uredjajem?
Meni juce ponudili max 6 meseci po 1 din za produzetak ugovora to je to, javi kad se tebi jave i sta ce ti ponuditi ja se jos razmisljam sta da radim sacekacu do kraja mesecaJa sam bas juce bio da trazim raskid ugovora u nadi da ce ponuditi nesto, sad cekam poziv, ako ne onda prelazak na yettel
Ako se jave, evo 3 dana i nista 🤔Meni juce ponudili max 6 meseci po 1 din za produzetak ugovora to je to, javi kad se tebi jave i sta ce ti ponuditi ja se jos razmisljam sta da radim sacekacu do kraja meseca
Ovo sam ja imao, za 11 meseci koriscenja radilo nije stucnulo.
Sad zvali, 9 meseci po 1 dinar, full duo paketMeni juce ponudili max 6 meseci po 1 din za produzetak ugovora to je to, javi kad se tebi jave i sta ce ti ponuditi ja se jos razmisljam sta da radim sacekacu do kraja meseca
Hvala na informaciji javi se se kad odlucis sta i kako, ja cekam ponudu mts-a. Yettel ponudio 24x 1600 mada ako bi meni ponudili 9x1 dinar mozda bih i pristao izbegao bih vracanje opreme novu intalaciju podesavanje i sl udaraju godine pa me malo to i zamara.Sad zvali, 9 meseci po 1 dinar, full duo paket
Dobio sam verovatno istu ponudu iz yetella pa dam se odlucio za to, 1600 na 2 god L paketHvala na informaciji javi se se kad odlucis sta i kako, ja cekam ponudu mts-a. Yettel ponudio 24x 1600 mada ako bi meni ponudili 9x1 dinar mozda bih i pristao izbegao bih vracanje opreme novu intalaciju podesavanje i sl udaraju godine pa me malo to i zamara.
Nude prilikom potpisa novih ugovora i produžetka starih tzv. promo brzine. Ne znam sad po kom si principu ti to dobio, a brzine su sledeće.Da li je bilo ubrzanje neta? Merim danas brzinu i DL mi je 300mbit, a UL 30mbit, inace imam EON full duo paket, gde je brzina bila 200mbit.
Paket | Zvanična brzina | Promotivna brzina |
---|---|---|
EON Light Duo | 150/15 Mbps | 200/100 Mbps |
EON Light | 200/20 Mbps | 300/150 Mbps |
EON Full Duo | 200/20 Mbps | 300/150 Mbps |
EON Full | 300/30 Mbps | 500/250 Mbps |
EON Premium Duo | 400/40 Mbps | 600/300 Mbps |
EON Premium | 600/60 Mbps | 1000/500 Mbps |
To je to i ja cu podneti zahtev za raskid kad dodjem u zakonskih 30dana pre isteka ugovora pa cu videti, Hvala i ostajemo na veziDobio sam verovatno istu ponudu iz yetella pa dam se odlucio za to, 1600 na 2 god L paket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari