Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Preterali ovi sa racun, sada mi je 4.349,00, paket EON FULL DUO bez ugovorne. Ne bi da potpisujem jer cu videti da ih menjam.

Hvala Vam na odgovorima.
Da pitam jos ovo, paket INTERNET S+ kako ga naci u cenovniku?

Preterali ovi sa racun, sada mi je 4.349,00, paket EON FULL DUO bez ugovorne. Ne bi da potpisujem jer cu videti da ih menjam.
Pa ja pod ugovor kod S N placam 4600 din nema optika , ja sam primoran jer drugo resenje ne postoji

Ako mozes da biras i konbinujes onda super

Jel zna neko da li mogu "zakonski" da dobijem migracioni kod od SBB-a pre nego sto potpisem raskid ugovora?

Edit: SBB tvrdi da ne moze a MTS da moze (kod njih prelazim)..

Ja placam 4100 EON premium, 24 meseca, tako ispregovarao. Trazi i ti to ako zelis, dobices garant. Oni to zovu 20% na 24 meseca, za EON Premium paket. Kad vec placas toliko, bolje ovo da imas sve, nego nista.

To je bas povoljno, inace bi bilo 5.399 din/mes. Jesi planirao da odes pa da te zadrze?

Povoljno je 50% na 24 meseca. Ja ovih 20% plaćao godinama. Bez odlaska.

Isto.

Pitanje za iskusne

Imao sam SBB Eon paket, sa d3 mini uredjajem.
Morao sam da raskinem ugovor posto mi nisu dali neke pogodnosti, pa sam zbog selidbe u novi stan uzeo novi paket zbog pogodnosti od 12 meseci po 1 din.

D3 mini iz svog ugovora starog sam postavio kod roditelja i radio je normalno do trenutka dok nisam raskinuo ugovor.
Da li je moguce da na taj uredjaj po serijskom broju gase signal?

Ja treba da vratim staru opremu, ali sam hteo da platim taj d3 mini kako bi roditelji nastavili da koriste.

Posto sam vidjao na KP da tih uredjaja ima da se kupe, ali ne znam da li ce raditi ili ce biti problem kao sto sad imam sa svojim d3 mini uredjajem?

Uskoro mi istice SBB duo premium paket trebao bih da pocnem pregovore oko novog ugovora zadovoljan sam sa uslugom i ostao bih na istom paketu, prosli put sam za produzetak dobio 7 meseci po 1 din kakva su najnovija iskustva i informacije za Nis sta mogu da ocekujem.

Posto sam se preselio u novi stan, zvao sam da se raspitam za pogodnosti.
Da preselim staru opremu na novu adresu, 6 meseci po dinar.
Kad sam zvao agenta ponudio mi je 12 meseci po dinar

Zakazao da zelim da raskinem ugovor i vratio opremu.
Na novoj adresi zvao agenta i za 1 dan dosli i montirali novu opremu i novi ugovor.
Nokia modem i Eon uredjaj

Nokia? u novom stanu je optika?

Da, optika.
Jos ga montirao u kutiju gde su kablovi

Ovo samcprvi put video
IMG_2311.jpeg

Je l' bilo nekih promena kod SBB-a na osnovu kojih bi mogao da se raskine ugovor? Nisam korisnik već pitam za prijatelja stranca koji bi da pređe negde povoljnije jer je račun visok i ne treba mu kablovska uopšte. Da li se u tom slučaju plaća neka nadoknada/penali ako je dobijen popust na početku?
1741691130726.png

Poslednja izmena:
Pitanje za iskusne

Imao sam SBB Eon paket, sa d3 mini uredjajem.
Morao sam da raskinem ugovor posto mi nisu dali neke pogodnosti, pa sam zbog selidbe u novi stan uzeo novi paket zbog pogodnosti od 12 meseci po 1 din.

D3 mini iz svog ugovora starog sam postavio kod roditelja i radio je normalno do trenutka dok nisam raskinuo ugovor.
Da li je moguce da na taj uredjaj po serijskom broju gase signal?

Ja treba da vratim staru opremu, ali sam hteo da platim taj d3 mini kako bi roditelji nastavili da koriste.

Posto sam vidjao na KP da tih uredjaja ima da se kupe, ali ne znam da li ce raditi ili ce biti problem kao sto sad imam sa svojim d3 mini uredjajem?

Taj d3 mini ima karticu u sebi. Nakon raskida ugovora oni gase karticu u njemu i samim tim uredjaj ti postaje beskoristan. To je normalno.

Ja sam bas juce bio da trazim raskid ugovora u nadi da ce ponuditi nesto, sad cekam poziv, ako ne onda prelazak na yettel

Ja sam bas juce bio da trazim raskid ugovora u nadi da ce ponuditi nesto, sad cekam poziv, ako ne onda prelazak na yettel
Meni juce ponudili max 6 meseci po 1 din za produzetak ugovora to je to, javi kad se tebi jave i sta ce ti ponuditi ja se jos razmisljam sta da radim sacekacu do kraja meseca

Sad zvali, 9 meseci po 1 dinar, full duo paket
Hvala na informaciji javi se se kad odlucis sta i kako, ja cekam ponudu mts-a. Yettel ponudio 24x 1600 mada ako bi meni ponudili 9x1 dinar mozda bih i pristao izbegao bih vracanje opreme novu intalaciju podesavanje i sl udaraju godine pa me malo to i zamara.

Da li je bilo ubrzanje neta? Merim danas brzinu i DL mi je 300mbit, a UL 30mbit, inace imam EON full duo paket, gde je brzina bila 200mbit.

Hvala na informaciji javi se se kad odlucis sta i kako, ja cekam ponudu mts-a. Yettel ponudio 24x 1600 mada ako bi meni ponudili 9x1 dinar mozda bih i pristao izbegao bih vracanje opreme novu intalaciju podesavanje i sl udaraju godine pa me malo to i zamara.
Dobio sam verovatno istu ponudu iz yetella pa dam se odlucio za to, 1600 na 2 god L paket

Da li je bilo ubrzanje neta? Merim danas brzinu i DL mi je 300mbit, a UL 30mbit, inace imam EON full duo paket, gde je brzina bila 200mbit.
Nude prilikom potpisa novih ugovora i produžetka starih tzv. promo brzine. Ne znam sad po kom si principu ti to dobio, a brzine su sledeće.

PaketZvanična brzinaPromotivna brzina
EON Light Duo150/15 Mbps200/100 Mbps
EON Light200/20 Mbps300/150 Mbps
EON Full Duo200/20 Mbps300/150 Mbps
EON Full300/30 Mbps500/250 Mbps
EON Premium Duo400/40 Mbps600/300 Mbps
EON Premium600/60 Mbps1000/500 Mbps

Nije to nova priča, i iskreno ne znam nude li baš svima koji su na optici, ali znam da ima lokacija gde stvarno daju svima, i to je deo ugovora.

Nemam pojma zasto sam dobio ubrzanje, ali nije 300/150 kako ovde pise, vec 300/30, a ugovor mi istice za dva meseca, mada su me zvali nekoliko puta, ali nisam hteo da se javim, jer znam da ce da mi ponude kikiriki za produzenje ugovora, pa cekam da istekne, pa onda da trazim. Ja nemam potiku.

Pardon, prevideo sam da si napisao da je 30 upload, ali uklapa se u to što nisi na optici. Ipak mogućnosti zavise od tehnologije, pa je verovatno 300/30 na tvojoj lokaciji umesto 300/150. Mogao bi zapravo da pogledaš šta ti piše u aplikaciji pod specifikacijama interneta. Tu svakako stoji tačno očekivanje, npr. meni 500/250 za EON Full po promotivnoj brzini.

Nazad
Vrh Dno