Imam ovaj mob 8 dana. I zadovoljan sam njime. Naime moj stari S21 je u mojoj vikendici van grada imao jedva 2 crtice i internet je bio loš, prosto se prekidala govorna veza, dok ovaj sasvim normalno koristim bez seckanja i sa brzim internetom.Zadovoljan sam i baterijom, bez problema izdrži dan i po, i ostane mi 30% pa je napunim na poslu.Kamera me oduševila sa noćnim slikama(prosto se ne vidi da je u mraku slikano).Nedostaju mi neke sitnice sa samsunga,ali to je valjda stvar navike. Moraću da umem masku jer je meni previše klizav mob(zelena verzija).S obzirom da sam na S21 popunio čitavih 128gb, ovde mi dobro dođe 512.Ne igram igrice jer ga prvenstveno koristim za posao,ali sve app koje koristim zahtevaju brzu i stabilnu vezu i time sam zadovoljan. Nemam problema sa obaveštenjima iako nista nisam posebno podešavao i sasvim ok je zvuk razgovora.Tako da čekam nova ažuriranja i uživam u korišćenju.Kupio sam ga sa namerom da ga ne menjam posle 2 godine kao samsung telefone, koji su me razočarali baterijom i brzinom punjenja iste. Ovako od 30% do 100% napunim ga za 30minuta na punjaču od 45w