Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

U G.......U cena jos pala
U čemu je caka . Mada mene više privlači 7pro , a on i dalje drži cenu . Uhhh

@crveni baron

Nije, još onda kada smo diskutovali može li na rate (proverio ova ponuda može) je bio 89.999 dinara (sniženo sa 129.999). Ima onaj link što je u ponedeljak postavio doktor1964 u postu #2270.

Evo iscitao sam sve šta se može pročitati o honor magic 6 pro, i još 2 modela koje sam naveo da sam razmatrao (200 pro honor i 14t pro xiaomi) a koji bi zamenili moj 11t xiaomi koji je ok ali vreme je za zamenu. Odluka pade na honor 6 magic, samo da vidim da li uzeti ovde u giga na akciji ili da mi neko donese iz Dojclanda posto je tamo na akciji u Saturnu i Media marktu sada na akciji 679 e.

80e razlike a nemas garanciju, ti proceni da li ti se isplati.

Kupljen na kraju u gigatronu u ušću. 3 na stanju, na 2 kutije preko crne zaštitne trake lepljen selotejp na trećoj sve ok. Uzeh nju, zelena boja.
Prvi utisci - imam u rukama svemirski brod. Telefon zaista odličan u svakom pogledu.
Par pitanja - da li koristite neku zaštitnu masku i koja vam se pokazala najbolje? Ima u 3g store neka što štiti kameru, može da se spusti/podigne poklopac.
Da li vredi staviti mobile outfiters zaštitu na displej? Išao do njihovog štanda malopre, lupaju čekićem u neke telefone i stvarno se ne lomi staklo 😬 plus daju neku garanciju da se ne odlepljuje ta folija.
Punjač od xiaomi naravno iako je 66w puni sporo, uzeh neki essager gan koji mi je stigao sa alija 67w, piše super punjenje, pretpostavljam da ne puni sa 67 već na 44w. Uzeću ovih dana original honor ima na netu na akciji oko 3500 din. Hvala svima na svim do sad podeljenim utiscima.

Prilozi

• 1741545982877_074701.jpg
    1741545982877_074701.jpg
    145.7 KB · Pregleda: 91
  • 1741545982879_074705.jpg
    1741545982879_074705.jpg
    93.3 KB · Pregleda: 83
Evo i ja da se upišem. Vagao nekoliko meseci cime da zamenim moj s21 ultra, i da pare nisu problem odluka bi bila. Xiaomi 15 ultra. Ali je cena bezobrazna, a ovaj telefon sa ovom cenom( 70000 niza od xiaomija), smatram da nije toliko slabiji. A od mog samsunga je sigurno bolji, bar na prvu ovo sto vidim. Za sad se snalazim ali pitacu ako me nesto bude mucilo, jer ima bas dosta clanova s ovim modelom.

Drustvo kako ste zadovoljni video snimanjem sa magic 6 pro,kakav je spram samsunga ili apple-a?
Sasvim korektno ako ces iskreno. Mislim da nema tu preterane razlike za oko. Pricam na relaciji Samsung Honor. Jer sam dugo nosio Samsung. Ljudi po recenzijama to naprave kao da je Honor Nokija 3310. Ali za to postoji forum da se cuju prava iskustva ljudi. U sustini, nema greske sa snimcima na Honoru.

E ovako, posle 2 dana. Par stvari koje ne umem da resim. Slike koje su kopirane iz prethodnog telefona nisu uopšte rasporedjene kako treba, nego zbrda zdola. Da li postoji neko resenje? Probao sortiranje u galeriji, ne odradi kako treba. Drugo, da li postoji mogucnost zakljucavanja kuckanjem po ekranu? I trece, zvuk na zvucniku kod moje zene sa magic 7 lite nekako jaci, ide na 300 posto. Kod mene toga nema.

Sasvim korektno ako ces iskreno. Mislim da nema tu preterane razlike za oko. Pricam na relaciji Samsung Honor. Jer sam dugo nosio Samsung. Ljudi po recenzijama to naprave kao da je Honor Nokija 3310. Ali za to postoji forum da se cuju prava iskustva ljudi. U sustini, nema greske sa snimcima na Honoru.

Razmisljam se malo ga probati na lepoj je akciji sad mislim da je odlicna kupovina jos 512gb verzija.

Imam ovaj mob 8 dana. I zadovoljan sam njime. Naime moj stari S21 je u mojoj vikendici van grada imao jedva 2 crtice i internet je bio loš, prosto se prekidala govorna veza, dok ovaj sasvim normalno koristim bez seckanja i sa brzim internetom.Zadovoljan sam i baterijom, bez problema izdrži dan i po, i ostane mi 30% pa je napunim na poslu.Kamera me oduševila sa noćnim slikama(prosto se ne vidi da je u mraku slikano).Nedostaju mi neke sitnice sa samsunga,ali to je valjda stvar navike. Moraću da umem masku jer je meni previše klizav mob(zelena verzija).S obzirom da sam na S21 popunio čitavih 128gb, ovde mi dobro dođe 512.Ne igram igrice jer ga prvenstveno koristim za posao,ali sve app koje koristim zahtevaju brzu i stabilnu vezu i time sam zadovoljan. Nemam problema sa obaveštenjima iako nista nisam posebno podešavao i sasvim ok je zvuk razgovora.Tako da čekam nova ažuriranja i uživam u korišćenju.Kupio sam ga sa namerom da ga ne menjam posle 2 godine kao samsung telefone, koji su me razočarali baterijom i brzinom punjenja iste. Ovako od 30% do 100% napunim ga za 30minuta na punjaču od 45w

1000004326.jpg
Mene interesuje sledece. Kada stavim punjac od 66 vati on ga drasticno brze napuni nego kada probam druga dva od po 67 i jedan 80. I na ova dva ne pise ovo kao sto pise na ovom od 66 vati.

Prilozi

• 1000004325.jpg
    1000004325.jpg
    62.8 KB · Pregleda: 20
Pa zavisi koji su punjači i koje protokole imaju. Ti od 67w i 80w verovatno nisu Honor/Huawei a taj od 66w možda i jeste čim ti uključuje tu opciju.

motorolin punjac od 125w ga puni max brzinom.Taj punjac je verovatno best buy ako se u kuci koristi vise brenda telefona jer sve puni na max

Honor/Huawei podržavaju protokol SCP. Noviji punjači 88W i 100W podržavaju i PD, isto kao i Motorolini koji podržavaju QC i PD.

Znači sad moramo da izučavamo šta znači SCP, QC itd., da bismo uradili trivijalnu stvar kao što je punjenje telefona

A već kada reklamiraju mene bi prvog kopkalo...Samo što bih ja uzeo original da se ne patim.Ako im je reklama superbrzo i to ti je bitno,uzmeš original.Na 900e na 2 godine ne znači puno još 40e na 2 godine :D

Ljudi punite bilo kojom punjacem kojim imate ako vam nije bitno vreme punjenja 😀
Tebra izvini, bitno mi je vreme punjenja.
Na Samsungu mi na primer nije bilo bitno jer sam uvek morao kad krenem da spavam da ga stavim da se puni i onda lagano kad god napuni, duga je noc. Ovde na Honoru sam usao u sistem da mi telefon prebaci u sledeci dan sa dobrih 30 plus posto. Telefon punim na prvoj pauzi na poslu koja traje 10ak minuta. I samo ga ovaj 66 vati punjac nabrije top. Ako me razumes. Pozdrav

Poslednja izmena:
Pa puni ga sa tim od 66w, to ti je skroz okej. Neće ti ni ovaj originalni od 100w doneti ne znam koliko brže punjenje (njemu je max 80w).

Vidim da ima ovaj novi Honor GaN punjač od 100w na akciji za 3990din.

Ja sam uzeo prethodnu verziju, "običan" ne GaN, takođe od 100w. Nema skoro nikakve razlike u brzini punjenja u odnosu na ono čime sam punio pre toga - Xiaomi GaN 65w.

Nazad
Vrh Dno