Broj je kupljen pre godinu dve kad je bila ona ponuda kao 1000gb prepaid, medjutim broj nikada nije aktiviran.Ako je broj kupljen pre 10.2. važi. Sve posle toga ne, u tom slučaju se dobije 10 GB.
Broj je kupljen pre godinu dve kad je bila ona ponuda kao 1000gb prepaid, medjutim broj nikada nije aktiviran.Ako je broj kupljen pre 10.2. važi. Sve posle toga ne, u tom slučaju se dobije 10 GB.
Sada su drugačije sročili obaveštenje da promocija važi za one brojeve koji nikada nisu bili registrovani. Drugim rečima, pravo da je ostvare imaju oni kojima su brojevi ušli u mrežu do 9.2. jer od 10. je isključen signal za sve brojeve koji se naknadno aktiviraju uz obaveznu registraciju.Broj je kupljen pre godinu dve kad je bila ona ponuda kao 1000gb prepaid, medjutim broj nikada nije aktiviran.
Nije teorija zavere ali ovde je etatizam u pitanju. Ulažanje u privatnost pod izgovorom bezbednosti. Ovde se ništa ne radi konkretno samo pod nekim izgovorom. Primer toga je Meksiko tamo su kriminalci narko karteli kupovali SIM kartice na prepaid sa svojim ličnim kartama i obesmislili obaveznu registraciju pretili su kome su stigli. I bez registracije se može znati kome broj pripada tako što će se videti lokacija telefona preko bazne stanice.Pomerili su datum prestanka važenja broja sa 3. na 25. maj i to je to. Ljudi se prave pametni, prave teorije zavere, paranoišu i pozivaju na bojkot. Verovatno će posle prvog naleta gašenja signala mnogi da budu zbunjeni zbog brisanih registracija i tek onda preregistrovati brojeve, ali izvesno je i da će mnogi biti trajno pogašeni, te gorenavedeni dati sebi za pravo da podnose tužbe.
Tačno da se bazne ne zna puno toga ali to je za roaming karakteristično dok roaming parnet ne pošalje podatke o ostvarenom saobraćaju poziva, poruka i interneta.Sa bazne stanice se i ne zna baš puno toga. Za otkrivanje identiteta korisnika treba malo više podataka i gimnastike.
Sa registracijom prepaida, biće trivijalno.
Pozdrav
Možeš i online da registruješ broj. Ja ti preporučujem online.Izgleda da nas A1 savetuje da pre podnosenja Zahteva za prenosa broja, broj prvo registrujemo kod maticnog operatera pa da tek onda prenosimo broj. I to su okacili na svom sajtu, na prepaid stranici, u odeljku najcesca pitanja.
![]()
MeseÄni planovi
Stigli su novi MeseÄni planovi, a uz novi pripejd broj u A1 dobijaÅ¡ Dobar plan na 15 dana. Najbolji pripejd na tržiÅ¡tu. 20 GB uz registraciju. Saznaj viÅ¡e.a1.rs
Kako da prenesem svoj pripejd broj u A1?
Potrebno je da prvo registruješ svoj broj kod matičnog a zatim podneseš zahtev za prenos broja na najbližem A1 prodajnom mestu.
Pa mislim, šteta je da se ne iskoristi bonus koga matični operator dodeljuje. Ionako im kampanja važi za prenete ili njihove neregistrovane.Izgleda da nas A1 savetuje da pre podnosenja Zahteva za prenosa broja, broj prvo registrujemo kod maticnog operatera pa da tek onda prenosimo broj. I to su okacili na svom sajtu, na prepaid stranici, u odeljku najcesca pitanja.
![]()
MeseÄni planovi
Stigli su novi MeseÄni planovi, a uz novi pripejd broj u A1 dobijaÅ¡ Dobar plan na 15 dana. Najbolji pripejd na tržiÅ¡tu. 20 GB uz registraciju. Saznaj viÅ¡e.a1.rs
Kako da prenesem svoj pripejd broj u A1?
Potrebno je da prvo registruješ svoj broj kod matičnog a zatim podneseš zahtev za prenos broja na najbližem A1 prodajnom mestu.
Nidje veze, skoro nigde u svetu ne mozes da kupis karticu kao kod nas (do sada), da je koristis bez bilo kakve prijave.Ulažanje u privatnost pod izgovorom bezbednosti.
Ja sam preneo broj iz MTS u A1 pre 4 godine, i prvo sam morao da ga registrujem pa onda da podnesem zahtev za prenos. Nista novo.Kako da prenesem svoj pripejd broj u A1?
Možeš evo npr. u HrvatskojNidje veze, skoro nigde u svetu ne mozes da kupis karticu kao kod nas (do sada), da je koristis bez bilo kakve prijave.
Za njih jeste oduvek. Yettel je ovo mnogo kasnije uveo sa obavezom registracije.Dobro, ali ako sam sa postpejda prešao na pripejd u nekoj drugoj mreži (A1, mt:s), da li je taj broj registrovan ili nije?
Potrebno je da uključiš opciju Dual 4G, ako to tvoj telefon ima. Takođe, postoje i podopcije u smislu ukoliko hoćeš da ti kontra kartica bude aktivna za podatke dok telefoniraš na jednoj, a sve to sa uključenim Dual 4G.Kako je moguče da imaš obe kartice 4G istovremeno upaljen?
Imam S23 Ultra ali mi nikada nije bilo na obe kartice 4G uključen.Potrebno je da uključiš opciju Dual 4G, ako to tvoj telefon ima. Takođe, postoje i podopcije u smislu ukoliko hoćeš da ti kontra kartica bude aktivna za podatke dok telefoniraš na jednoj, a sve to sa uključenim Dual 4G.
Koji telefon to može? Koliko znam, svi brendirani telefoni su dual standby, znači ako telefoniraš na jednoj druga je isključena.Potrebno je da uključiš opciju Dual 4G, ako to tvoj telefon ima. Takođe, postoje i podopcije u smislu ukoliko hoćeš da ti kontra kartica bude aktivna za podatke dok telefoniraš na jednoj, a sve to sa uključenim Dual 4G.
Konkretno Xiaomi ima ta podešavanja i ovo su skrinšotovi sa Redmi Note 11.Koji telefon to može? Koliko znam, svi brendirani telefoni su dual standby, znači ako telefoniraš na jednoj druga je isključena.
Kod mene je druga sim ukljucena normalno kada telefoniram na prvoj sim, mogu i na net u toku poziva, tako već na nekoliko xiaomi /redmi modela unazad par godina. Nije to od skoro, da ne navodim sad konkretno modele ali recimo može i na modelima sa android 10...Koji telefon to može? Koliko znam, svi brendirani telefoni su dual standby, znači ako telefoniraš na jednoj druga je isključena.
jeste ti na obe kartice 4g mreza ali telefon to ne pokazuje. na samsungu, pokazuje 4g (ili 3g/E) ikonicu samo na onoj kartici na kojoj je trenutno ukljucen prenos podataka. ako si na WiFi, ne pokazuje 4g ikonicu ni pored jedne. pokazuje VoLTE ako je aktivan, i na obe karticeImam S23 Ultra ali mi nikada nije bilo na obe kartice 4G uključen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari