Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Na koje sve načine je moguće upisati GlobalTel broj u registar Ne zovi ?

Mene sada prebacuje na 3G u toku poziva, što je pomak budući da do skoro nisam mogao uopšte net da koristim tokom poziva 🙂

@Matrix69 ne okreće se 0677 iz Globaltel mreže. Privremeni broj je 0677 pa će ti preko njega pregaziti sa tvojim 062 koga prenosiš ako ti Yettel odobri prenos. Kada pređeš sa svojim brojem i uplatiš Freepaid tek onda zoveš Globaltelov call centar i tražiš da ti dodele bonus od 200GB za prenos broja, a onda možeš da uplaćuješ pojedinačne planove da ih prenosiš pa makar samo 5GB za 340 dinara na 30 dana.
@uji po savetu Globaltel podrske sa FB Stranice ja sa ih vec u Cetvrtak 06.03.2025g nazvao popodne,i dao sve potrebne podatke ovi iz CC zapisali.Danas tj 10.03.2025g mi i zvanicno istice UO,i danas donese mi postar njihovu SIM karticu 067 koja ce postati 062...njima zahtev za prenos se vraca u Bg. dobijaju ga sutra ili prekosutra.A nevidim razlog zasto bi Yettel to stopirao ne dugujem im nista osim Marta koji tek ide sad,resto im je sve placeno cak sam i u pretplati...UO nije raskinut pa ne moram cekati 2 meseca (mada ako slucajno stopiraju,idem na raskid ako bas mora).Dugujem im jednu ratu za telefon u Yettel Banci,i tu sam uplatio tih 502 dinara pa ukupno imam 511 dinara.Tako da kad 17og naplate ratu i time isplatim telefon,ostaje mi na racunu oko 5-7d u plusu.Znaci dugujem samo za Mart,dok se to zavrsi...platicu im i to da me ne stopiraju ovamo i to bi valjda bilo to :unsure:

Ne mogu da obnovim paket koji mi danas ističe. Plaćanje karticom ne prolazi. Probao da uklonim karticu pa ponovo povežem i neće da doda uopše. Prijavljuje grešku kod onog plaćanja od 1 din.
EDIT: evo sad je prošlo, neki privremeni bag očigledno

Poslednja izmena:
@uji po savetu Globaltel podrske sa FB Stranice ja sa ih vec u Cetvrtak 06.03.2025g nazvao popodne,i dao sve potrebne podatke ovi iz CC zapisali.Danas tj 10.03.2025g mi i zvanicno istice UO,i danas donese mi postar njihovu SIM karticu 067 koja ce postati 062...njima zahtev za prenos se vraca u Bg. dobijaju ga sutra ili prekosutra.A nevidim razlog zasto bi Yettel to stopirao ne dugujem im nista osim Marta koji tek ide sad,resto im je sve placeno cak sam i u pretplati...UO nije raskinut pa ne moram cekati 2 meseca (mada ako slucajno stopiraju,idem na raskid ako bas mora).Dugujem im jednu ratu za telefon u Yettel Banci,i tu sam uplatio tih 502 dinara pa ukupno imam 511 dinara.Tako da kad 17og naplate ratu i time isplatim telefon,ostaje mi na racunu oko 5-7d u plusu.Znaci dugujem samo za Mart,dok se to zavrsi...platicu im i to da me ne stopiraju ovamo i to bi valjda bilo to :unsure:
Pisao sam danas i pitao na njihovoj zvanicnoj FB Stranici,ovo za broj Call Centra.Ekspresno sam dobio odgovor,zvanican broj CC je 0677/1234 🙂

Poz!
Pa ne bi trebalo iz jetela da stopiraju ako su sva dugovanja izmirena.
Ja kad sam iz mts-a u globaltel prelazio sam samo platio taj poslednji račun i to je to.

Stopiraju jedino kad bude prebačen broj pa ugase signal zbog tog poslednjeg neplaćenog računa i onda sutradan se zove Globaltel call centar da ga uključe nazad u mrežu.

Pozdrav ekipa jel ima neko od nas sto smo dobili promo "godinu dana 1000 min 30 gb" zbog ostajanja u mrezi da ima problem sa dopunom broja?
Naime ne mogu nigde da dopunim broj u trafikama izbacuje gresku da broj nije u sistemu ili sta god.
Iz korisnickog servisa tvrde da mi kartica NECE isteci dokle god imam taj promo.
Na pitanje kako da dopunim br kazu da probam u posti ili u mts poslovnici.

Imam ja taj promo i upravo sam bez problema dopunio kredit sa 500 RSD iz Globaltel aplikacije pomoću platne kartice (MC, Intesa). Važenje SIM kartice se nakon uplate uobičajeno produžilo za 3 meseca.

Poslednja izmena:
Pozdrav ekipa jel ima neko od nas sto smo dobili promo "godinu dana 1000 min 30 gb" zbog ostajanja u mrezi da ima problem sa dopunom broja?
Naime ne mogu nigde da dopunim broj u trafikama izbacuje gresku da broj nije u sistemu ili sta god.
Iz korisnickog servisa tvrde da mi kartica NECE isteci dokle god imam taj promo.
Na pitanje kako da dopunim br kazu da probam u posti ili u mts poslovnici.
Isti problem imam i ja. Zvao sam sad korisnicki i rekli su da je bio neki bug i da je sistem blokirao dopune zbog aktvine promocije 30GB 1000 min. Kaze da je sad reseno i da ce moci da se dopuni broj. Ja sam bio probao i u mts - u, medjutim ista situacija je bula kao i na moj kiosk trafikama

Izgleda da je trebalo vise nas da zove :)
Eo prodje i meni

Ako uzmem freepaid prvi mesec i uzmem onih 200gb za prenos broja, a za drugi mesec uzmem npr uzbudljivu kombinaciju. Da li ce mi tih 200gb ostati?

Da li stizu kodovi sa fejsa,gmaila,pejpela normalno?
Razmisljam da prebacim broj u globaltel,ako imaju probleme sa kodovima onda bolje da kupim njihovu karticu.

Jel su samo meni poništili popust na obnovu paketa, pisalo je na sajtu da kada se završi promocija brojevi koji redovno obnavljaju frepeid ostaje popust u zavisnosti do koje faze su stigli. Ranije sam plaćao 900 sa popustom, sad su vratili na 999.

Jel su samo meni poništili popust na obnovu paketa, pisalo je na sajtu da kada se završi promocija brojevi koji redovno obnavljaju frepeid ostaje popust u zavisnosti do koje faze su stigli. Ranije sam plaćao 900 sa popustom, sad su vratili na 999.
Nisu samo tebi, evo i ja sam obnovio, i umesto 899, naplaćeno je 999.

i ja bih Jabi pa nema
1000017561.jpg

Ljudi šta vam znači 100dinara mesečno totalna sitnica. Neko net i pozive plaća po 3k 4k budimo realni.. A verujem da nazoveš vraćaju i rešavaju neki momak gore napiso nije stigo da produzi 200gb zvao oni doma vrate, nije im u cilju da izgube korjsnike apsolutno. Kontam ko poteosit tih 200gb nazove dace opet 200gb 😀

Ljudi šta vam znači 100dinara mesečno totalna sitnica. Neko net i pozive plaća po 3k 4k budimo realni.. A verujem da nazoveš vraćaju i rešavaju neki momak gore napiso nije stigo da produzi 200gb zvao oni doma vrate, nije im u cilju da izgube korjsnike apsolutno. Kontam ko poteosit tih 200gb nazove dace opet 200gb 😀
Cilj im je da pokupe većinu korisnika od yettela i A1 na kraju će na neku foru da nas integrišu u mts 😅😅😅.

Vrh Dno