Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Pojaviće se sigurno i u Yettelu, a oni imaju reciklažu 3 bilo koja uređaja i dobiješ 15k. Ja kad sam uzimao S23, odneo sam neke slušalice koje ne rade, staru mi narukvicu i jedan stari razbijeni telefon. Samo što mu je cena trenutno toliko visoka (ja gledam običan 15) uz pretplatu, da tih 15k ne znače previše

Pojaviće se sigurno i u Yettelu, a oni imaju reciklažu 3 bilo koja uređaja i dobiješ 15k. Ja kad sam uzimao S23, odneo sam neke slušalice koje ne rade, staru mi narukvicu i jedan stari razbijeni telefon. Samo što mu je cena trenutno toliko visoka (ja gledam običan 15) uz pretplatu, da tih 15k ne znače previše
Yettel je bezobrazno skup za telefone, meni nije jasno zasto bilo ko preko njih uzima telefone.
Sad gledam s25u primer, A1 i Yettel, uz pakete iste cene u a1 izadje 227k na 2 godine na rate- a imaju i 10% popusta na telefon ako je kes, a u yettelu 277k na 2 godine na rate (uracunati popusti za reciklazu kod oba provajdera)

Xiaomi 15 te u A1 uz paket od 2300 dinara, za kes izadje 99k sto je jeftinije od preporucene EU cene od 999e.

Konketno ja, zato što mi je Yettel dao letos dobru ponudu za S23 (sa poklonima i garancijom 3 godine) + paket + televizija + internet + televizor. Žena je prešla sa A1 i svanulo joj što se tiče signala. Nisam promoter Yettel-a samo je to moje iskustvo. Ali me zanima njihova ponuda za Xiaomi 15 serijom sad kad su ostala dva operatera izašla sa svojom

Authentic ❤️
peglace oni 15u, samo polako. algoritam i postprocessing su dosta unapredjeni, i koristili su bolji coating na 15u, dosta manje hrome ima.
ovo su jos pocetni softver, bice jos bolje.
ali je 14u zmaj. samo da ima normalniji procesor...

mada, ovo je prvo uporedjivanje da sam gledao gde su razlike minimalne ili je 14u bolji. kod svih ostalih uporedjivanja izmedju 14u i 15u,15u je bio uglavnom bolji. cudno

ali je meni ovo i dalje nerealno.

lik je uporedjivao 14u i 15u, fotkao isto.
sa valjda 3 sata fotkanja, 14u je imao ukupno 4 i 10 SOT-a, a 15u preko 10. nerealno koliko je 14u ubijen tvrdoglavoscu Xiaomija da ne throttle-uje.
gen3 ima problem sa peak-om, dize clock na max bez ikakvog razloga i za najmanje taskove, plus sto isto RAM nepotrebno drzi na najvecoj hercazi.
kad telefon miruje, ok je, kad se gleda neki video, isto ok, ali cim se ekran dodirne, cpu luduje. zato u tim nekim testovima 14u i ima relativno normalnu bateriju jer se uglavnom gledaju bench aplikacije, YT i te stvari.
a kad bi neko recimo uzeo i skrolovao tiktok, 14u bi bio mrtav za 6 sati.

1741213438957.png

Standardno kod Qualcomm-a, svaki drugi ili treći im je dobar.

Da pozajme? Valjda benchmark ima budžet da kupi telefon od 1.5k eur i uradi recenziju. 🙂

Uh.. kada bi se tako bacale pare benchmark ne bi postojao :) ali da ne skrecemo sa teme

Ima šta da se zameri Xiaomi Ultra kamerama, i za neke stvari je u pravu, ali je počeo da preteruje a onda i da troluje.
ne postoji telefon kome ne mozes nesto da zameris.
ali to cherry pickovanje gde se ista stvar desava na 20 telefona a on izdvaja samo Xiaomi, to smara previse.

ELEM, je li ti stigao telefon? prosao cevrtak, ne hvalis se 🫠

Jel ovo već počela cena da ide dole?
Screenshot_20250307_120547_Chrome.jpg

Jel ovo već počela cena da ide dole?
Pogledajte prilog 483655
zasto nigde nema beliiiiiiii.
kako mi ide na zivce kad uzmu tako jednu boju, pogotovo A1. A1 ima sivo crni, ovaj Fonly ima sivo crni, Gigatron ima samo crni, MI ima sivo beli i beli, nemaju crni.
165k mi i prihvatljivo, mozda bih ga i uzeo da je crni ili beli, nisam siguran da mogu da svarim ovu sivo crnu. mozda uzivo kad ga vidim.

^Najlepša kombinacija boja i odličan grip u ruci, lično bih samo tu boju uzeo.

Ta sivo bela je ustvari leica kombinacija boja
znam, to što je Leica kombinacija ne znači da telefonu dobro stoji 😂
ako baš gledamo tu kombinaciju, meni je lepša zeleno siva, ali te kod nas nema.

^Najlepša kombinacija boja i odličan grip u ruci, lično bih samo tu boju uzeo.
ozbiljno? si ih video uživo negde i upoređivao? sa belom recimo?
crni je isto ova vegan koža što je imam na 14u, beli je stakleni

^ Beli nisam video ali ovaj pomenuti sivo crni sam baš izgustirao. Odlično izgleda uživo a isto tako i leži u ruci zbog crnog dela koji je od vegan kože.
Crni i beli telefoni su prevaziđeni, budi drugačiji, budi šik, uzmi sivo crni šijomi brate, odnos cena kvalitet...a ček, nije to ta reklama.🙂
Ta sivo bela je ustvari leica kombinacija boja
To ti je brate smena 8 kombinacija boja. 🙃

^ Beli nisam video ali ovaj pomenuti sivo crni sam baš izgustirao. Odlično izgleda uživo a isto tako i leži u ruci zbog crnog dela koji je od vegan kože.
Crni i beli telefoni su prevaziđeni, budi drugačiji, budi šik, uzmi sivo crni šijomi brate, odnos cena kvalitet...a ček, nije to ta reklama.🙂

To ti je brate smena 8 kombinacija boja. 🙃
Evo npr,i to jos tamni deo koža

Prilozi

• M3-Prototype-1.jpg
    M3-Prototype-1.jpg
    130.5 KB · Pregleda: 18
Znači ti si taj koji je kupio jedini prodati primerak u Srbiji. 😃 E pa nek je srećno!

Vrh Dno