oracle always free?Ne vredi mu to nista bez instalacije na server sa javnom IP, koji ce da obavlja svhu relay servera za natovane klijente virtualne mreze.
Mts optika kod mene i kad odem na yettel sajt i ukucam za proveru mogucnosti kaze nema....Evo iskustvo iz prve ruke. Pored kuće prolazi i mts i supernova optika, Yettel kaže nema uslova.
Kod mene komšije sa obe strane imaju mts optiku, stub je praktično ispred moje kuće, a odgovor Yettel korisničke službe je da nema uslovaEvo iskustvo iz prve ruke, radim kao tehnicar za optiku u Yettelu preko 3 god, Gde god (u 99% slucajeva) ima mogucnosti za MTS (ne supernova) optiku ima i za Yettel, ne bitno dal je kuca ili stan u zgradi, Postoje odredjeni izuzetci ali su jako retki. a to sto prolazi mts optika ne mora da znaci da mogu odatle da se prikljuce korisnici (uglavnom mogu)
Njihova provera odnosno yettel baza pokrivenosti ocigledno nije azurna sa mts-ovom bazom, a kad ce biti ko zna. Znam da je kod mene provera dostupnosti kasnila par meseci u odnosu na mts proveru, tj. kod mts moglo, a kod yettela tek par meseci kasnije.Evo sad sam pricao sa korisnickim centrom Yettela i ponavlja covek istu pricu ako sajt kaze nema mogucnosti onda ne mozemo nista jel je to prvi korak....super,treba neko da se smisli koga bas zabole ili da se opet poteze neka veza....
Optika je mts,ne supernova ili tako nesto.
Kaze bice mozda jednog dana,znam ja gde zivim i da nesto sto moze negde ne moze dve ulice nize iz ko zna kojih razloga...samo se pitam dokle cemo tako....😭
Nemoj da zezaš? 😉😃eon van mreze moze na bilo kom netu.
Eon aplikacija radi na bilo kom internetu samo, ako je nalog u mreži, ne rade kanali United media (n1, nova s, sk...), na većini mreža koja nije sbb.Једно питање: да ли може ЕОН апликација да се гледа преко било ког интернет провајдера, само да имаш нет? Конкретно ме занима преко Супернове?
Nesto nisi uradio kako trebaOd skora sam korisnik (par dana) i za sada sve radi lepo. Uzeo sam statičku IP adresu, prebacio ruter u bridge režim – sve kako treba.
Imam jedno brzo pitanje: koristim ZTE HG8010Hv6 (GPON terminal), a iza njega ZTE H3600P ruter. Preuzeo sam PPPoE kredencijale i sve funkcioniše kako treba.
Ono što me zanima je – da li postoji način da svoj ruter direktno povežem na GPON terminal (ZTE HG8010Hv6) i na taj način izbegnem korišćenje ZTE H3600P rutera? Probao sam, ali nije radilo.
Hvala unapred!
Bas takoNesto nisi uradio kako treba
Mozda nisi video da moras da podesis VLAN tag
Nesto nisi uradio kako treba
Mozda nisi video da moras da podesis VLAN tag na WAN. yettel net koristi tag 710.
Slika ti je isecena.Da li Yettel ISP uopšte dozvoljava promenu dns servera, treba da stavim odredjene brojeve nema efekta, odnosno ne mogu da pristupim serveru jedne firme, pisao podršci preko formulara ali nema odgovora, da li mora static ip adresa , ovako izgleda kod mene, promenim brojeve refresh, reboot ali ne mogu da pristupim , firma kaže da kontaktiram ISP ali nema odgovora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari