Solesoslav
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Ja ocekivao XT za te novce i nadao sam se da ce regularna biti 100k.Samo da vas odmah sokiram sa cenom obične 9070...
119.990.....
Ja ocekivao XT za te novce i nadao sam se da ce regularna biti 100k.Samo da vas odmah sokiram sa cenom obične 9070...
119.990.....
Mozda je bolje reci da sam se bojao da ce tako biti, kad ono jos goreJa sam očekivao 75 i 85k... No izgleda očekivanja su jedno, a nažalost realnost drugo.
Ja vam rekoh...Koja god cena bude, kod nas ce to biti 1000 i 1200e. Kod nas je kurs drugaciji, mora tako da bude.![]()
Vala baš, meni sigurno prodati neće ni u pola tih cena.Problem su kupci ako ih kupe po tim cenama. I želim im da ne prodaju nijednu.
Ne vidim razlog da menjas. 6800 je i dalje sasvim solidna karta.A ja planirao XT model 😂
Vidim da će moja 6800 raditi još godinu sigurno...
Kako je Imik@m dobio normalnu cenu ? xDMeni samo nije jasno kako je moguće da prodaš nešto nekom u pretprodaji za 1000e i onda kažeš e ipak neću još uvjek da izbacam taj proizvod na tržište već ću sačekati još par mjeseci kada ću ga prodavati 600e, wtf ?
To pravno nije moguće ni ovdje a ne u EU, ugušili bi se od tužbi...
Ili su azurnije pratili desavanja na trzistu u industriji, i nisu nista narucili u Januaru xDMožda dampuju jer im je nova količina u dolasku po aktuelnom cjenovniku![]()
Ovo je vec nesto.👍
Ne znam zato imate nerelana ocekivanja, AMD nije tu da ubija cenom vec da bude 5% jeftiniji od NVJa sam očekivao 75 i 85k... No izgleda očekivanja su jedno, a nažalost realnost drugo.
To je to... 128-bit za mem. magistralu znaci da je 95% sigurno da Navi44 isprdak ide u 9060 i propade sansa da to bude best buy kao 6700 10GB / 6700XT 12 GB.
E zbog toga vidiš
Nije u redu, ali kad je GPU od 750$ 1200e, onda manje zlo sigurno.800eur za 600$ gpu ti je skroz ok?
ok, tvoj novac
ne znam samo gde ces kupiti za 800, kada su ove od 1000 vec sve rasprodate (rezervisane, posto nije ni krenula prodaja....)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari