Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Gde kupujete WSD stakla?

Ima li smisla ostaviti uključen onaj ram +? 8/256 gb. Znam da na nekim slabijim telefonima to samo usporava rad, vidi se golim okom, a ovde je fabrički uključeno

Možeš i smanjiti pa probati, mislim da može da radi i sa 2 gb ili da skroz isključiš, sve u svemu ovo mu omogućava da otvoriš brdo aplikacija koji ostaju otvorene u pozadini bez da se zatvaraju.

И мени је укључено на ултри, нисам ни покушавао да искључим, да видим како је без.

Имам 12gb физичког и 8 gb Ram+.

RAM+ opcija proširuje količinu radne memorije, na osnovu skladišne memorije.
Ali, iako je ufc 4.0 memorija u pitanju, ona je i dalje dosta sporija od radne memorije, pa zbog toga ta opcija i nema preteranog smisla.

Poslednja izmena:
Drugari, da li je moguće negde naći ovu maskicu u plavoj boji za S23U? Jako mi se dopada, ali nisam uspeo da pronađem.

Drugari, da li je moguće negde naći ovu maskicu u plavoj boji za S23U? Jako mi se dopada, ali nisam uspeo da pronađem.

Нађох сајт са Филипина, има нејви боја која теби треба у приордеру, види само да ли шаљу за Србију. Не знам ни да ли ти се свиђа јер има жуту пластику око камера.

15 dana posle isteka garancije, slucajno primetim ovu flekicu sa unutrasnje strane srednje kamere. Telefon nije ispadao, niti je koriscen pod vodom, niti je otvaran. Na fotografijama se nista na primecuje. Da li se neko susretao sa ovim?
1000070082.jpg

Нађох сајт са Филипина, има нејви боја која теби треба у приордеру, види само да ли шаљу за Србију. Не знам ни да ли ти се свиђа јер има жуту пластику око камера.

Ova koju si mi ti poslao je malo drugačija. Sviđa mi se baš ovakva zbog toga kako su isečeni otvori za kamere i ovaj tanki žuti okvir oko kamera.

Prilozi

• Screenshot_20250220_161842_Brave.jpg
    Screenshot_20250220_161842_Brave.jpg
    66.2 KB · Pregleda: 37
Ne mrda. Vise mi deluje kao neka deformacija na staklu iznutra. Dobro je sto na slikama nije primetno nista.
Kazu mi iz ProMobija da moraju da se menjaju cela ledja, da bi se promenilo staklo kamere i to kosta 10600 din.

Ne diraj nista ako ne smeta sočivu. Možda je blago oštećenje stakla, jer si se nečim malo jače naslonio.

Ne smeta za fotografije za sada, ali cu ga ipak zameniti, smara me.
Spolja nije nikakvo ostecenje, telefon je cuvan kao beba, nosen uvek u torbici itd :D

Ako ti ga nisu otvarali do sada, bolje nemoj. Sami će ti reći da nije to više fabrički spoj, iako kao važi garancija.

Ako ti ga nisu otvarali do sada, bolje nemoj. Sami će ti reći da nije to više fabrički spoj, iako kao važi garancija.

Naravno da je fabrički spoj, telefon se stavlja u presu i u komoru, oni čak i garantuju da je i dalje ip68. Zašto bi im inače bilo ko davao 10800 din?

Meni su bas u promobiju rekli, jeste to momci sve odrade, ali kao, bolje izbegavati vodu.

Pa bolje po tebe da izbegavas vodu, jer nema garancije jelte... Cak i fabrički.

Ima li nekog februarskog apdejta? Ne žuri mi se, nego sam promenio csc pa me zanima da li će mi stizati ota

Evo ja sam preko Yettel-a i sad sam proverio, nema apdejta 🤔

Vrh Dno