Amazon USA upravo preuzeo na recepciji.Gde kupujete WSD stakla?
Ja primetim. Mislim da i viber dobije drugačiji layout sa emotikonima kada se promeni, bar je ranije tako bilo, moglo se videti da je sve nesto manje i mizerno oštrijeJel primeti neko razliku izmedju FHD+ i QHD+?
Pogledajte prilog 481697
Ја искрено нисам приметио разлику, али држим на QHD+, јер звучи моћније 😀Jel primeti neko razliku izmedju FHD+ i QHD+?
Pogledajte prilog 481697
Нађох сајт са Филипина, има нејви боја која теби треба у приордеру, види само да ли шаљу за Србију. Не знам ни да ли ти се свиђа јер има жуту пластику око камера.Drugari, da li je moguće negde naći ovu maskicu u plavoj boji za S23U? Jako mi se dopada, ali nisam uspeo da pronađem.
![]()
Galaxy S25 Series Case Nano Pop (MagFit) - Spigen.com Official Site
Protect your Galaxy S25 Ultra with our Nano Pop (MagFit) silicone case. Fast Wireless Charging Enabled. MagSafe Compatible. Daily Drop Defense. Protection With Style. Add Some Color To Your Everyday. Shop now.www.spigen.com
Ja ovu opciju podesavanja vise ne vidim kod mene na s23+... Siguran sam da je pre bila....Jel primeti neko razliku izmedju FHD+ i QHD+?
Pogledajte prilog 481697
Ova koju si mi ti poslao je malo drugačija. Sviđa mi se baš ovakva zbog toga kako su isečeni otvori za kamere i ovaj tanki žuti okvir oko kamera.Нађох сајт са Филипина, има нејви боја која теби треба у приордеру, види само да ли шаљу за Србију. Не знам ни да ли ти се свиђа јер има жуту пластику око камера.
Koliko te izaslo ?Amazon USA upravo preuzeo na recepciji.
Oko 39$, našao sam neki kod online za popust. Inače slagao sam, ovo sam poručio direkt sa whitestone sajta. Na amazonu nije bilo za s23 ultra stakla, za sve ostale modele i serije ima.Koliko te izaslo ?
Ako ti ga nisu otvarali do sada, bolje nemoj. Sami će ti reći da nije to više fabrički spoj, iako kao važi garancija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari