Ljudi... treba ih zaobilaziti u širokom luku jer su bagra kao i sve ostala državna preduzeća koja stoje na grbači naroda!Sve lepše od lepšeg. Umesto da koncentrišu radnike call centra i omoguće 0800 broj kao Rajfajzen, oni i dalje teraju po starom. Poručio bih im da nemaju svi kredita i ne mogu da zovu fiksne brojeve!
Takođe da se nadovežem rekli su mi da se svi problemi, nedoumice i pitanja rešavaju na šalterima BPŠ, izgleda da im mail služi samo za ukras...Da pišemo mejlove.
Drage volje, ali nsz uplaćuje naknadu isključivo na njihov namenski račun. Isti još uvek nisu uvezeni i sve su veći izgledi da ću ići do pošte. Sreća pa mi nisu glavna banka, niti će pod ovakvom poslovnom politikom biti i Visa internet im je jedina svetla tačka, ali nedostatak uplate i isplate evra još uvek obesmišljava njenu primenu pa jedino povlačenjem sa PayPal-a mogu alternativno da uplatim sredstva na karticu.Ljudi... treba ih zaobilaziti u širokom luku jer su bagra kao i sve ostala državna preduzeća koja stoje na grbači naroda!
Bojim se da bi odgovor BPŠ na opasku vezanu za 0800 broj bio:Sve lepše od lepšeg. Umesto da koncentrišu radnike call centra i omoguće 0800 broj kao Rajfajzen, oni i dalje teraju po starom. Poručio bih im da nemaju svi kredita i ne mogu da zovu fiksne brojeve!
Sto manje ljudi zove to bolje...Sve lepše od lepšeg. Umesto da koncentrišu radnike call centra i omoguće 0800 broj kao Rajfajzen, oni i dalje teraju po starom. Poručio bih im da nemaju svi kredita i ne mogu da zovu fiksne brojeve!
Ma znam sve @uji, takođe ni meni nisu primarna banka ali zamišljam kakav bi mi pakao bio da su primarna...Drage volje, ali nsz uplaćuje naknadu isključivo na njihov namenski račun. Isti još uvek nisu uvezeni i sve su veći izgledi da ću ići do pošte. Sreća pa mi nisu glavna banka, niti će pod ovakvom poslovnom politikom biti i Visa internet im je jedina svetla tačka, ali nedostatak uplate i isplate evra još uvek obesmišljava njenu primenu pa jedino povlačenjem sa PayPal-a mogu alternativno da uplatim sredstva na karticu.
Ne troluj gluposti. Novi sistem je star tek 2 dana, a yettel ne može da nameste već godinu dana da sve radi…Uh, kako pišete, ovo već postaje gore od Mobi banka -> Yettel bank transformacije. Njima su bar kartice i sms-ovi radili bez problema...Dobro sam na vreme ugasio račun plus online dok je moglo.
Pa to je mana ovebanke i opšte je poznat..i traje bar 50 godina.ali sa druge strane 200 din naspram 750 ...pa svako ima izbor. Što se tiče same integracije i ostalog vezanog ja sam i dalje pozitivno iznenađen.Nije ovde problem samo softversko rešenje ebank/mbank koliko tradicionalno katastrofalan odnos Štedionice prema korisnicima. Kol centar vrti pesmicu u krug, osediš dok dočekaš operatera, u poslovnicama da ne pričam kakva je situacija...
tu ne pomaže nova aplikacija.
Ne troluj gluposti. Novi sistem je star tek 2 dana, a yettel ne može da nameste već godinu dana da sve radi…
Juče sam dva puta bio u poslovnici BPŠ i nisu mogli da mi reše problem da aktiviram novi eBank, u call centru kažu da ne vide moju primarnu e-mail adresu i broj telefona dok u poslovnici kažu da je sve uredno zapisano i ubeleženo u sistemu kao primarno i tako se prepucavaju jedni sa drugima preko mene korisnika.
Hvala za info, mada sam već dva puta bio ali ne u Kraljice Marije ...!Pisao sam pre par dana ovde. Isti problem sa email-om su mi resili. Zavrsili su mi na info salteru u Kraljice Marije.
Prokomentarisao je nesto tipa da dva puta mora uneti podatak (email).
U svakom slicaju call centar mi nije resio a zvao sam ih. Mora da se ode na salter.
Svi ovde izneti problemi su user specific. 99% korisnika je glatko prošlo migraciju. Sem određenih notifikacija, sve funkcioniše od početka. Ovo je bila jedna od boljih migracija po korisnike u srpskoj bankarskoj istoriji.Uh, kako pišete, ovo već postaje gore od Mobi banka -> Yettel bank transformacije. Njima su bar kartice i sms-ovi radili bez problema...Dobro sam na vreme ugasio račun plus online dok je moglo.
Svi ovde izneti problemi su user specific. 99% korisnika je glatko prošlo migraciju. Sem određenih notifikacija, sve funkcioniše od početka. Ovo je bila jedna od boljih migracija po korisnike u srpskoj bankarskoj istoriji.
@Tilek Šta je tebi konfuzno i kontradiktorno? Za Račun plus se ništa nije promenilo.
Мислим да је главни проблем Поштанске то што за разлику од комерцијалних банака не мора да се бори на тржишту за клијенте јер им држава непрестано обезбеђује нове.Sve lepše od lepšeg. Umesto da koncentrišu radnike call centra i omoguće 0800 broj kao Rajfajzen, oni i dalje teraju po starom. Poručio bih im da nemaju svi kredita i ne mogu da zovu fiksne brojeve!
@Tilek To nema veze sa računom plus, lepo ti stoji samo treba da pročitaš sa razumevanjem. Za račun pluse se ne naplaćuje, a račun sa osnovim uslugama je račun sa osnovim uslugama: https://www.posted.co.rs/stanovnistvo/platni-racuni/dinarski-racuni/racun-osnovni.html
Dakle tvoj problem je nerazumevanje tarifa i šta koja kolona znači. A to što trenutno nema u ponudi račun plus, pretostavljam da je tehničke prirode i da će biti vraćen na kraju radova, ili u nekoj bliskoj budućnosti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari