Šta je novo?

Supernova (2024)

Postojao je pre par godina popust na invalide za Super Plan pakete za korisnike koji su bili u Supernovinoj bazi.
Nakon migracije u Telekomovu bazu nije moguce vise ostvariti takvu vrstu popusta/benefita sem za solo usluge uz dostavljenu adekvatnu dokumentaciju.

Ja sam prošlog meseca obnovio popust za OSI od 20% za novi paket Super Plan 2M.

Ako neki akviziter radi produžetak ugovora neka me kontaktira. Ističe mi ugovor 16.marta pa je vreme da se ugovara novi ili prelazi na sbb.

Ne moze akviziter da ti da ponudu kao sluzba za zadrzavanje korisnika :)
Okreni 064733 i pregovaraj ili posalji mejl kako si nezadovoljan aktuelnom ponudom i da zelis benefit kako bi obnovio ugovor...

Sutra mozemo da ocekujemo update na novu MOVE platformu na STB uređajima? Da li će novi korisnici dobijati neki novi STB ako neko ima informaciju?

@Dak78 Super Plan 2L
Možeš videti na mesečnom računu, a i na portalu.

Evo sad gledamo ove nove pakete...
moji roditelji godinama imaju preko njih TV i telefon (internet im ne treba)

Sada im je istekao ugovor i saznaju da nemaju vise mogucnosti da uzmu TV i telefon, i iskljucili su im telefon jer oni nece da placaju internet koji ne koriste
Upuceni su na telekom da im prikljuce fiksnu liniju

Koji retard je napravio osnovni paket bez telefona?

Sad vidim da telefon moze da se uzme samo u kombinaciji sa internetom, sto je potpuni apsurd.

Evo sad gledamo ove nove pakete...
moji roditelji godinama imaju preko njih TV i telefon (internet im ne treba)

Sada im je istekao ugovor i saznaju da nemaju vise mogucnosti da uzmu TV i telefon, i iskljucili su im telefon jer oni nece da placaju internet koji ne koriste
Upuceni su na telekom da im prikljuce fiksnu liniju

Koji retard je napravio osnovni paket bez telefona?

Sad vidim da telefon moze da se uzme samo u kombinaciji sa internetom, sto je potpuni apsurd.
Mozda je najbolje uzeti BOX Iris TV + Fiksna

Ali to im nisu nudili... sad treba neko da razvlaci telefonsku paricu a vec sigurno 15 godina koriste ip telefon
Bolje da su uzeli i ovaj paket sa internetom i ako im ne treba jer je samo 250din skuplji...
nisam bio prisutan verovatno su oni bili izriciti da nece internet, ali opet je glupo da ne postoji paket TV i telefon kada je to oduvek postojalo.

Ako je proslo manje od 14 dana od potpisa moze da se raskine bez penala, puna cena BOX paketa fiksni + Iris je 2649

Moram da proverim šta su tačno potpisali možda i jesu to, pošto sada imaju problema da nadju i dovuku telefonsku paricu koje nema 15-20 godina.

Zar im nije jeftinije da nude IP telefoniju po istoj ceni kao i do sada?

Moram da proverim šta su tačno potpisali možda i jesu to, pošto sada imaju problema da nadju i dovuku telefonsku paricu koje nema 15-20 godina.

Zar im nije jeftinije da nude IP telefoniju po istoj ceni kao i do sada?
Ako su potpisali Fiksni + Iris u tom slučaju se pre povezivanja telefona stavlja splitter koji razdvaja modem i telefon, u modem isto ide telefonski kabl iz splittera pa se iz modema LAN kablom povezuju STB uređaji za gledanje televizije, postoji mogućnost i dodavanja IP linije po ceni od 250 dinara mesečno koja se koristi iz TEL 1 porta u modemu ali svakako mora da bude aktivna i obična POTS linija iz splittera.

Znam to su imali.

Sada hoće da im povežu bakarnu paricu.

Još uvek imaju taj stari modem preko koga je to išlo, ali su telefonski priključak na njemu ukinuli

Evo prijatelj sta mi je predlozio da napisem supernovi na email, i Ratel kao CC.

Kod:
Poštovani,

Obraćam vam se kao dugogodišnji korisnik vaših usluga kako bih izrazio nezadovoljstvo načinom na koji sam (ne)obavešten o promeni cene mog pretplatničkog paketa.
Smatram da vaše obaveštenje nije bilo dovoljno jasno niti u skladu sa zakonskim propisima, te vas molim da mi pružite detaljno objašnjenje kako je vaša SMS poruka trebala da me informiše o povećanju cene.

Naime, u skladu sa članom 105. Zakona o elektronskim komunikacijama („Sl. glasnik RS”, br. 44/10, 60/13, 62/14, 95/18 - dr. zakon i 86/22), vi ste u obavezi da korisnike jasno i blagovremeno obavestite o bilo kakvim izmenama ugovornih uslova, što uključuje i promenu cene usluga. Međutim, obaveštenje koje sam dobio putem SMS poruke sadržalo je samo opštu informaciju o poboljšanju usluga i poziv na vaš veb-sajt, ali nije eksplicitno navelo da će doći do povećanja cene mog paketa.

Molim vas da mi dostavite precizno objašnjenje kako ste zamislili da korisnici iz takve poruke mogu razumeti da dolazi do promene cene njihovog paketa? Takođe, zanima me da li ste ovakav način obaveštavanja smatrali dovoljnim kako biste ispunili svoje zakonske obaveze prema korisnicima.

Očekivano vreme odgovora na ovaj prigovor je u skladu sa važecim propisima i praksom poslovanja.

S poštovanjem,
Naravno, editujte malo ako mislite da je potrebno, napisite o kom paketu ste imali problem, ime na kraju itd :) Hajde da se pomognemo jedni drugima
Da javim da je prigovor prihvacen, nemojte ljudi da se plasite.. :)

Imao sam Super plan 3L. Migracijom dobio sam 3M paket i smanjen broj kanala za polovinu tj .kanale su razvrstali po paketima.

Pre najavljene migracije pisao sam im zahtev da mi ne diraju cenu i usluge u pogledu cena su se izjasnili a kod paketa nisu bili koncizni .
Na moje pozive Korisničkog servisa jedan operater kaže ostaju Vam kanali HBO , HD+ i X paket kao još dva po izboru a drugi kažu da mi ostaje samo HBO i dva dodatna paketa .
Uslugu koju plaćam je oko 4600 dinara .

Da li ima još neko sl.situaciju ?

Ažurirajte MojMts app, kreće MOVE izgleda :) i sada lepo i Supernova korisnici imaju uvid u usluge koje koriste i vidljivi su računi konačno i nakon plaćanja i moguće je lepo prijavljivati smetnje direktno putem app isto kao i Mts korisnici.
1000006962.jpg
1000006961.jpg

• Like
Reagovanja: uji
Kod mene servisi vidljivi samo na webu, ne i na mobilnoj app.

1740059173006.png

1740059261109.png

I dalje samo vidim mts postpejd broj. Od Supernove ni traga ni u novoj aplikaciji ni na webu.

Zapravo evo i meni pise na desktopu Iris TV, nesto cackaju jos uvek, evo sada dodaju listu kanala:
Screenshot_40.png

Nazad
Vrh Dno