Šta je novo?

Google Pixel 8 / 8 Pro

• Začetnik teme Deleted member 200002
  • Datum pokretanja
Potpuno se slažem. Ali svako ko uzima Pixel u Srbiji zna da će morati da "plati cenu" tog uređaja u ovoj zemlji. Sećam se kad je moj komšija kupio električni automobil pre dosta godina i kad je bio samo mali broj punjača kod nas, nije kao danas. Hteo je taj auto po svaku cenu, iako je znao de će biti vrlo ograničen u kretanju. Verujem da smo Guglu malo tržište, ali nas možda sad izvuku Rusi koji dosta koriste Pixele pa se smiluju da zvanično dođu i ovde

Poslednja izmena:
Pustio mail u A1 za ukidanje VoLTE pa ce da vidimo, javicu ovde kako je proslo. U svakom slucaju postoji cena koju placas sto vozis Pixel u Srbiji ali ono sto trazim od kamere nemam kod Samsunga a iPhone jednostavno ne mogu da koristim.

Napokon update Weather app, mogu u settings da se izaberu metričke jedinice (km, mm..) nezavisno od jezika.

Nikako. Rekli mi da ja ne koristim VoLTE iako mi je ukljucen i da ako ga ukljucim u telefonu i azuriram telefon, sve da bude bolje. Dzaba sam se trudio da objasnim.

Da li je jos kome Gemini aplikacija nestala sa Pixel telefona(P8)? Kako se pojavila sama od sebi prije iha mjeseci tako je i nestala.

Nestala jeste... i na p8p
Jel to nešto loše ili dobro

Počeli problemi sa A1 i Pixel 8 Pro!
Gase 3G mrežu, a 5G još ni na vidiku...

Screenshot-20250223-174159-Chrome.png

Poslednja izmena:
Presao sa mog 8Pro na 24Ultra. Veceras klinac imao utakmicu, ni jedna slika da nije bila mutna. Ama svaka zamucena. Ne moze pokret da uhvati pa sta god da mu podesis. Da sam imao 8Pro sve bi bile ostre kao i uvek. Tuga me uhvati.

Jel radi i na zoom kamerama ili samo glavnoj, ako znas?

Nasao, hvala, sad cu da se poiram malo. Nije mi ni palo na pamet da pojurim gcam.

Čekajte, ako sam vas razumio, ja u BiH neću moći da koristim Pixel 8 na 4G mreži, već će biti na 3G, jer nije zvanično bio u prodaji ovdje?
Au ***, ako je tako to je baš njesra. Zašto tako rade?

Nisi dobro razumeo, to se odnose na pozive samo, i to samo na odredjenim mrezama. Ne znam kakvo je stanje u BiH

Now playing - poboljšan.

Čekajte, ako sam vas razumio, ja u BiH neću moći da koristim Pixel 8 na 4G mreži, već će biti na 3G, jer nije zvanično bio u prodaji ovdje?
Au ***, ako je tako to je baš njesra. Zašto tako rade?
Ja sam na MTEL-u , imao ranije 7 pro , sada pixel 8 pro i sve radi bez ikakvih problema ...

Izbaci koja pesma i koji izvođač se trenutno pušta oko tebe. Nešto kao šazam. Gde god da odeš, ispiše.

Martovski Pixel Drop je live.

Inače, tragedija je to što svaki feature je dostupan samo samo za Pixel 9. Što može da se vidi pri dnu na more info..

Veća je tragedija što je sve dostupno samo za USA :)

Jedino što vidim korisno a što je dodato to je modes opcija i fina podešavanja dnd-a

Prilozi

• Screenshot_20250304-220300.png
    Screenshot_20250304-220300.png
    47.6 KB · Pregleda: 37
Nazad
Vrh Dno