Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024 / 2025)

Me mogu da se snadjem nikako sa ovim limitima na kartici jer prvi put koristim ovu opciju do sada nije bio bilo. Stavio sam limit na mesečnom nivou za vizu 5000 din za internet plaćanje i na domaćim i na stranim sajtovima. Broj transakcija stoji prazno (dal je to po defaultu ne mogu da se setim sta je bilo ako može neko da mi proveri?) i nikako mi ne prolazi kupovina, jer treba i limit za broj kupovina da menjam? Koja su default podešavanja (tj šta piše) kod vas za dnevni ili mesečni broj tansakcija?

Meni stiže SMS nakon plaćanja beskontaktnom karticom, ali u pregledu transakcija stoji da su sve transakcije/plaćanja od 14.02. na čekanju, uključujući i današnja plaćanja.
I kod mene su sva karticna placanja na cekanju odnosno na rezervaciji od 14. febuara, ali to obicno nije vazno... jer su transakcije uspesne.

@pilauda Moraš da odrediš limite da bi kartice radila. Uđeš u karticu, pa one tri tačke i limiti, i onda upišeš za svaki kanal (internet, POS, bankomat), i onda ti neće odbijati transakcije.

Dok radi ne apdjetujem nista
Ni ja, osim ako nije nešto što je ispravljeno, kao yettelova aplikacija da ne vuče jezik iz operativnog sistema i pregazi sopstveno podešavanje.

Anyway, rešen i problem update-a. Obtainium bez problema radi sa aplikacijama sa AppGallery, ako nekom bude trebala info.

Juče sam jedva osposobio ovu novu aplikaciju, izgleda da im je opterećen server... uplatio par računa, skinut mi iznos, međutim nigde ne vidim te transakcije, a takođe vidim da nije uplaćeno kod onih kojima sam plaćao. Takođe nisam dobio nikakav SMS za odlive. Je li se nekom dešava isto?

@emv412 Ikonica plaćanja, pa opcija "pregled transvera".. SMS izgleda da još uvek nisu osposobili. Ni meni kao većini ne stižu poruke.

Jedino sto transakcije za stari broj racuna vise ne postoje. Bar ja ne znam kako da ih vidim.

@Nothingman Za Račune Plus 360 se vide sve od ranije, to je pretpostavlja za račune 200 da se više ne vide.

@pilauda Moraš da odrediš limite da bi kartice radila. Uđeš u karticu, pa one tri tačke i limiti, i onda upišeš za svaki kanal (internet, POS, bankomat), i onda ti neće odbijati transakcije.
Stavljao sam za novac ali nisam za broj transakcija, zato sam pitao jel postoji neka vrednost za unlimited broj dnevnih ili mesečnih transakcija a da limitiram samo iznos?

@pilauda Stavi kako ti je volja. Nigde ne piše da postoji neka oznaka koja označava beskonačno. Stavi recimo 999, čisto sumnja da ćeš u jednom danu imati 1000 tranksacija.

@slaksm Ma jasno, naravno da neću nego me čudi da nema po defaultu ako ostaviš prazno da bude beskonačno ali nema veze 😀 Hvala ti.

Znam za to, nego odgovaram slaskm vezano za to sto ne vidim stare transakcije.
Edit: sad sam proverio, ranije mi je pocinjao sa 360

@emv412 Ikonica plaćanja, pa opcija "pregled transvera".. SMS izgleda da još uvek nisu osposobili. Ni meni kao većini ne stižu poruke.
Na aplikaciji stoje samo dve transakcije, ostale ne postoje. Kad uđem na web verziju pojavljuju se i ostale transakcije sa naznakom "otkazano"... baš i nije spremna nadogradnja

Ovo pokazuje za stari 200 racun koji je koriscen u homebankingu..da li postoji neko resenje ili mora se licno ide u poslovnicu ?

:poop:

Screenshot_1.png

Nekoliko puta pokušavam da poručim nešto na TEMU i ne prolazi mi. Ali Express upravo platio 2 artikla u dve transakcije uspešno.
Na Temu-u dobijam sledeću poruku

Prilozi

• 1000108194.jpg
    1000108194.jpg
    94.6 KB · Pregleda: 52
@jocasylver da li si probao istom karticom preko Google Pay da platiš?

Kada je bila integracija mts banke u Poštansku, pokušao sam bezuspešno da ukažem na problem objedinjenog zahteva za izdavanje Master kartice u okviru Računa plus i da se to koriguje na poseban dokument uz izričitu saglasnost. Međutim, NBS je stala u zaštitu banke, a Poštanska nastavila takvu praksu preuzimanjem 360 računa.
Pogledajte prilog 481505
Zaista čudno razmišljanje. Račun plus je multivalutni i kao takav mora da ima i deviznu karticu u okviru paketa. Vi ste prijavili Bpš Narodnoj banci zbog toga? Tako to ide kad svako misli da je pravnik.

Nazad
Vrh Dno