Ista situacija kod meneMeni stize sms notifilacija ali vise ne pise stanje na racunu. Takodje ne stize sms kada mi stigne neka uplata.
Ista situacija kod meneMeni stize sms notifilacija ali vise ne pise stanje na racunu. Takodje ne stize sms kada mi stigne neka uplata.
I kod mene su sva karticna placanja na cekanju odnosno na rezervaciji od 14. febuara, ali to obicno nije vazno... jer su transakcije uspesne.Meni stiže SMS nakon plaćanja beskontaktnom karticom, ali u pregledu transakcija stoji da su sve transakcije/plaćanja od 14.02. na čekanju, uključujući i današnja plaćanja.
Isti problem i kod meneMeni non stop izlazi korisnicki nalog zakljucan 🙂↕️
Dok radi ne apdjetujem nistaToo legendo.Palo mi je u jednom momentu na pamet, ali nisam znao da može ovako direktno da se skine. Mana je jedino što moram ručno raditi update, ali bolje nego da moram da se logujem na google play.
Ni ja, osim ako nije nešto što je ispravljeno, kao yettelova aplikacija da ne vuče jezik iz operativnog sistema i pregazi sopstveno podešavanje.Dok radi ne apdjetujem nista
Stavljao sam za novac ali nisam za broj transakcija, zato sam pitao jel postoji neka vrednost za unlimited broj dnevnih ili mesečnih transakcija a da limitiram samo iznos?@pilauda Moraš da odrediš limite da bi kartice radila. Uđeš u karticu, pa one tri tačke i limiti, i onda upišeš za svaki kanal (internet, POS, bankomat), i onda ti neće odbijati transakcije.
Ja sam Racun plus (bivsa mts banka).@Nothingman Za Račune Plus 360 se vide sve od ranije, to je pretpostavlja za račune 200 da se više ne vide.
Nikom nije 😏Sad Racun plus pocinje na 200 i vise mi nije isti kao broj telefona.
Na aplikaciji stoje samo dve transakcije, ostale ne postoje. Kad uđem na web verziju pojavljuju se i ostale transakcije sa naznakom "otkazano"... baš i nije spremna nadogradnja@emv412 Ikonica plaćanja, pa opcija "pregled transvera".. SMS izgleda da još uvek nisu osposobili. Ni meni kao većini ne stižu poruke.
Bravo, kada se udje na racun vide se i stare transakcije. Kada se ide na pregled transfera onda se stare ne vide.@Nothingman Vide se ako je račun 360, kada se uloguješ na ebanking, lista transakcija. A u aplikaciji na račun tri tačkice pa pregled.
Plati preko PayPal-a. Sigurnije je i prakticnije.Nekoliko puta pokušavam da poručim nešto na TEMU i ne prolazi mi. Ali Express upravo platio 2 artikla u dve transakcije uspešno.
Na Temu-u dobijam sledeću poruku
Nisam@jocasylver da li si probao istom karticom preko Google Pay da platiš?
Zaista čudno razmišljanje. Račun plus je multivalutni i kao takav mora da ima i deviznu karticu u okviru paketa. Vi ste prijavili Bpš Narodnoj banci zbog toga? Tako to ide kad svako misli da je pravnik.Kada je bila integracija mts banke u Poštansku, pokušao sam bezuspešno da ukažem na problem objedinjenog zahteva za izdavanje Master kartice u okviru Računa plus i da se to koriguje na poseban dokument uz izričitu saglasnost. Međutim, NBS je stala u zaštitu banke, a Poštanska nastavila takvu praksu preuzimanjem 360 računa.
Pogledajte prilog 481505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari