Šta je novo?

Honor 200 Pro

Kome je do updatea svake dve nedelje tu su OnePlus, Vivo... Za mesečne Pixeli...

Ovde je reč o Android 15 nadogradnji.

Za to pogotovo. Za par meseci izlazi Android 16, neće pre 2026 na Honore.

Ажирирање излази средином месеца за кориснике који путем Хонор Суите затраже ручно ажурирање. За остале мало касније.

У Немачкој је већ стигло али нисам успео помоћу впн-а и промене региона да га добијем. Вероватно гледају регионалну варијанту и на основу тога пуштају ажурирање.

Kako to misliš? Prikaci se na racunar pa onda preko honor suite potrazis azuriranje?

Jedno pitanje za korisnike ovog modela, da li su vam slike mutne kad slikate na primer decu ili zivotinje u pokretu?

Iskreno, taj telefon koristim samo dok sam u Kini, a svakako sam ga kupio pri povratku u Srbiju i nisam ga bas puno koristio. Ako te nesto interesuje, javi ovde, pa cu da isprobam :)

Jedno pitanje za korisnike ovog modela, da li su vam slike mutne kad slikate na primer decu ili zivotinje u pokretu?
Јесу. Имаш два решења - једно је да инсталираш гкам са засебном конфигурацијом у хмл формату(могу послати) а друго је да у левом десном углу активираш "уживо" опцију.

Врло је могуће да ће ово друго решење бити задовољавајуће. Можеш и да уђеш у про режим и да повећаш брзину окидања такође.

Planiram da kupim nov telefon,jer me trenutni teroriše🙄Sam izlazi iz aplikacija,baguje,preskače pesme iz play liste,poziva poslednji pozivani broj i sl..U pitanju je Redmi 13,koji sam naravno nasledila od mojih "momaka".Gledala sam Honor 200 ili pro,ali posle vaših komentara,u ozbiljnoj sam dilemi.Može li neka preporuka?Igrice ne igram,volim dobre fotografije,slušam muziku,surfujem,pročitam knjigu u pdf-u ...i naravno zovem drage ljude😀Ne volim ifone...Mislim da sam prvi vlasnik bila,samo prvom uređaju..dosta je!

Planiram da kupim nov telefon,jer me trenutni teroriše🙄Sam izlazi iz aplikacija,baguje,preskače pesme iz play liste,poziva poslednji pozivani broj i sl..U pitanju je Redmi 13,koji sam naravno nasledila od mojih "momaka".Gledala sam Honor 200 ili pro,ali posle vaših komentara,u ozbiljnoj sam dilemi.Može li neka preporuka?Igrice ne igram,volim dobre fotografije,slušam muziku,surfujem,pročitam knjigu u pdf-u ...i naravno zovem drage ljude😀Ne volim ifone...Mislim da sam prvi vlasnik bila,samo prvom uređaju..dosta je!
Uvek prednost H200pro ako je fotografija važna! H200 je isto dobar ali je pro model ipak pro za fotke

Vrlo je mala razlika izmedju fotografija na 200 i 200pro. Tako da, po meni odluči prema budžetu. Glavna prednost 200pro su procesor i ip zaštita. Razlika u ceni stotinak eur. Naravno, 200pro je bolji i odličan mob, ali prema onome sto si napisala da ti treba nećeš pogrešiti ni sa 200.

Poslednja izmena:
Vrlo je mala razlika izmedju fotografija na 200 i 200pro. Tako da, po meni odluči prema budžetu. Glavna prednost 200pro su procesor i ip zaštita. Razlika u ceni stotinak eur. Naravno, 200pro je bolji i odličan mob, ali prema onome sto si napisala da ti treba nećeš pogrešiti ni sa 200.
Slazem se. Koristim h200, odlican zaista za svekodnevnu upotrebu. Kao faktori izbora mogu da posluze odrednice:
  • ravan ekran na h200 ili zaobljen na h200pro
  • baterija odlicna na oba
  • procesor bolji na h200pro
  • fotografija BOLJA na h200pro, zbog bolje obrade ISP (boljeg procesora) i mogo boljeg senzora na kameri. Za svakodnevnu upotrebu h200 je super ALI u izazovnim uslovima H200pro pokazuje zasto je bolji - nocna slika, malo svetla u prostoriji gde h200 pravi mracne slike ili u diskoteci (gde je i prethodni p30pro briljirao), hdr obrada bolja, generalno u svim izazovnim uslovima gde h200 uprska i nemocan je h200pro je na steroidima.
Kolega ima h200pro pa smo uporedjivali, sta vise da ti kazem...
Ima razlike u ceni ali i u isporucenim karakteristikama. Ko prezali 100e zbog kamere nece se pokajati.

Da li je dobra ponuda honor 200, 12 512 verzija za 40k?

Meni istekao ugovor pa zbog potrebnih minuta i interneta, posle s23 ultra, pao je honor 200 pro.

Moram da napomenem da je s23 ultra i dalje kao broj 1 dok ću honor 200 pro koristiti za sport i za posao.

Trenutna cena u G je 40k za h200 i 70k za h200 pro.
Da li je tolika razlika u ta dva telefona?
Da, umalo da zaboravim, danas ko naruči važi 10% popust u pomenutoj prodavnici i važi sa sve, bar tako piše

Cini mi se da je 200pro bio od 50-55k u pojedinim radnjama kad se pojavio. Naravno u vecini je bio 60-70k

Mozes da okacis konfiguraciju?
Koju verziju GCam-a koristis? Link za download?
Са сајта celsoazevedo сам преузео последњу верзију AGC 9.2.14_V14.0(snap).

Са fb-a:

Користим током дана. Даје пристојне резултате. Такође омогућава 4к 60 на UW камери.

Kamera je očaj u odnosu na s23 ultra ali to je očekivano.

Deluje mi dosta dobro fluidno. Koristiću ga kao poslovno/sportski telefon.

Pozz. Kupio sam honor 200. Odlican telefon. Jedino sto nisam dobio nista u pakovanju. E sad me interesuje koliko je pametno puniti motorolinim 68w punjacem. Telefon se napuni za 40 min.

Neće mu ništa biti. Samo pumpaj.

Nazad
Vrh Dno