- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Kome je do updatea svake dve nedelje tu su OnePlus, Vivo... Za mesečne Pixeli...
DaKako to misliš? Prikaci se na racunar pa onda preko honor suite potrazis azuriranje?
Ima li neceg novog da se radujemo ili isti android samo drugo pakovanje?Meni je na 200 pro stigao MagicOS 9.0 pre mesec-dva, ali je bitno da napomenem da je moj telefon kupljen u Kini.
Pogledajte prilog 479314
Јесу. Имаш два решења - једно је да инсталираш гкам са засебном конфигурацијом у хмл формату(могу послати) а друго је да у левом десном углу активираш "уживо" опцију.Jedno pitanje za korisnike ovog modela, da li su vam slike mutne kad slikate na primer decu ili zivotinje u pokretu?
Uvek prednost H200pro ako je fotografija važna! H200 je isto dobar ali je pro model ipak pro za fotkePlaniram da kupim nov telefon,jer me trenutni teroriše🙄Sam izlazi iz aplikacija,baguje,preskače pesme iz play liste,poziva poslednji pozivani broj i sl..U pitanju je Redmi 13,koji sam naravno nasledila od mojih "momaka".Gledala sam Honor 200 ili pro,ali posle vaših komentara,u ozbiljnoj sam dilemi.Može li neka preporuka?Igrice ne igram,volim dobre fotografije,slušam muziku,surfujem,pročitam knjigu u pdf-u ...i naravno zovem drage ljude😀Ne volim ifone...Mislim da sam prvi vlasnik bila,samo prvom uređaju..dosta je!
Slazem se. Koristim h200, odlican zaista za svekodnevnu upotrebu. Kao faktori izbora mogu da posluze odrednice:Vrlo je mala razlika izmedju fotografija na 200 i 200pro. Tako da, po meni odluči prema budžetu. Glavna prednost 200pro su procesor i ip zaštita. Razlika u ceni stotinak eur. Naravno, 200pro je bolji i odličan mob, ali prema onome sto si napisala da ti treba nećeš pogrešiti ni sa 200.
конфигурацијом у хмл формату(могу послати)
34.999 je mene izašao uz kupon na Ananasu.Da li je dobra ponuda honor 200, 12 512 verzija za 40k?
Fenomenalna ponuda34.999 je mene izašao uz kupon na Ananasu.
Pa nemam kupon 😄34.999 je mene izašao uz kupon na Ananasu.
Prati i budi strpljiv, sad dele neke rodjendanske kupone 🙂Pa nemam kupon 😄
Са сајта celsoazevedo сам преузео последњу верзију AGC 9.2.14_V14.0(snap).Mozes da okacis konfiguraciju?
Koju verziju GCam-a koristis? Link za download?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari