ok sad smo suzili malo na par destina modela@pajica123 Samsung.
Crvena je prepaid kartica, bele su postpaid. Ako imas postpaid a crvenu karticu trebalo bi da je promenisJesam ali sam uzeo drugi broj i Android,kao backup.
@pajica123 Samsung.
Crvena mi kartica,jesu nove bele?
Pa naravno.uzeo si novu karticu pre nedelju dana? jedno glupo pitanje: da li ti radi 4g internet i da li telefon pokazuje 4g ikonicu?
Za sada A1 gasi 3G, dok ostala dva operatera su on Hold Linesad da pohvalim mtsjutros za brata podneo zahtev za aktivaciju volte .. i rekoh mu spremi se da cekas 10 dana
oni mu aktivirase malopre istoga dana heh .. pojavilo se u status baru notifikacija volte
mada mozda je to neka vrsta pravde posto ima tel xiaomi redmi note 9 pro i gde u podesavanjima su iskljucili opciju volte sto nisam znao
u pocetku sam mislio da zaista tel ne podrzava volte al sa ovim gasenjem 3g mreze natera me da istrazujem i
dok nisam po netu video da taj tel podrzava volte i da mora da se ukuca kod * # * # 869434 # * # * da bi se pojavila .
to je za postpaid korisnikeVoLTE aktiviraš kroz MojMTS
Mislim da preteruješ.čovek mora da se dere da bi neko sa druge strane čuo
Ne nisi me razumeo kažem kada zoveš nekoga iz Crne Gore ili negde druge sa regiona Zapadnog Balkana onaj sa druge strane te loše čuje jer se koristi 3G/2G mreža.Mislim da preteruješ.
Ne znaju ni sami šta je šta kod usluga. VoLTE jer super stvar jer ako nemaš VoLTE prilikom razgovora mreža ti padne na 3G.Meni svaki put kad je volte aktivan nakon razgovora (koji je normalno obavljen) izadje obavestenje da "poziv nije uspeo".
Zvao sam da ih pitam (mts) zasto je tako, ali nisu imali odgovor.
Bez VoLTE prilikom razgovora mreža bude 3G i ne možeš ni poruke na Viber niti internet koristiti u isto vreme kako treba.Ma da, bolje je sa volte, korisim ga normalno ali mi je uvek smesno kad vidim ovo obavestenje koje nema veze.
Ovo ti je najverovatnije bag u samom uredjaju. Mada mozda i nesto "ocekuje" od mreze sto ne dobije pa izbacuje tu poruku.Meni svaki put kad je volte aktivan nakon razgovora (koji je normalno obavljen) izadje obavestenje da "poziv nije uspeo".
Zvao sam da ih pitam (mts) zasto je tako, ali nisu imali odgovor.
Ovo ne bi rekao da je problem do mreze koliko do kodeka koji se koristi. U Srbiji dosta bolje cujem na GSMu nego iz Bosne kad pricam.Ne nisi me razumeo kažem kada zoveš nekoga iz Crne Gore ili negde druge sa regiona Zapadnog Balkana onaj sa druge strane te loše čuje jer se koristi 3G/2G mreža.
Ne znam sta je, telefon je Poco x3 nfc i u podesavanju ima opcija za Volte. Ne primecujem prilikom razgovora nikakve smetnje pa i ne obracam paznju.Ovo ti je najverovatnije bag u samom uredjaju. Mada mozda i nesto "ocekuje" od mreze sto ne dobije pa izbacuje tu poruku.
Inace mts za nepodrzane VOLTE telefone nema 3G pozive, automatski sa LTE se spusta na GSM tako i za USSD kodove.
Kod A1 lepo radi skaliranje na 3G pa tek ako padne sa 3G ostaje na GSM-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari