Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

I just found this on AliExpress:
US $4.99 | Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging

Preko regularnog srpskog naloga 1.96$, sasvim pristojan punjač malih dimenzija gde brzi punjenje nije presudno, uzimo par komada već za posao za neke android terminale, za sada pouzdani.

US $4.99 | Essager 20W GaN USB Type C Charger PD Fast Charge Phone QC 3.0 Quick Chargers For iPhone 14 13 12 11 Pro Max Mini iPad Charging

Preko regularnog srpskog naloga 1.96$, sasvim pristojan punjač malih dimenzija gde brzi punjenje nije presudno, uzimo par komada već za posao za neke android terminale, za sada pouzdani.
Isao je i ispod 100din

Za te punjače uračunajte i poštarinu, za neke je free, npr ugreen i toocki, a za ove essager oko 5$, a pojedine modele i ne šalju uopšte.

Ps

Kada se kupuje za coins, jel može i kupon prodavnice da prođe ili ne, i kako znati na šta se primenjuju kuponi, vrv na proizvode koji nisu na akciji?

Kuponi su uvek ciljni tj. vrv na ovo ni ne moze da se doda popust, dakle samo kojnsi, ali vrv na vece cifre, tipa preko 10$, idu kuponi od essagera.

Jes stvarno kasnije piše free, a na prvoj strani nsplaćuju!

preporuka za neku miltimedio za kola uredja koji cemi omoguciti da pustam you tube u autu preko apple

preporuka za neku miltimedio za kola uredja koji cemi omoguciti da pustam you tube u autu preko apple

Imas raznih tipova i modela, bez ili sa zadnjom kamerom.
Ovo je jedan tip koji se ne "ugradjuje".
Nisi napisao neku okvirnu cenu, ali generalno nema jeftinih stvari, tako da racunaj i pdv i carinu na paket, ukoliko ne budes imao srece.

ne imam multimediju ali mi treba neki kovertor koji ce na multimediji fabrickoj da pusta video you tube...izvni bio sam malo nejasan

ima usb c multimedija i preko iphne se kaci na carplay...ali je tu ne mogu da gledam video ima na AE nekih uredjaja dongle ili tako nesto koji to mogu valjda...pa pitanje koji je ok

ima usb c multimedija i preko iphne se kaci na carplay...ali je tu ne mogu da gledam video ima na AE nekih uredjaja dongle ili tako nesto koji to mogu valjda...pa pitanje koji je ok

Imam ovaj, koristim tako android auto, dobijas i type C adapter.
Odlicno radi i povezuje se, ali nisam probao da pustam video.

mislim da ne pusta video

Od pametne utičnice sam se oprostio, nema je, a EDX PRO su završile na carini... Sad čekamo. Niška, naravno.

Jel shopping credits uopste ne radi za Srbiju? Imam 5$ na mkd ali cim promenim adresu na srb odmah otkaze koriscenje kredita

Jel shopping credits uopste ne radi za Srbiju? Imam 5$ na mkd ali cim promenim adresu na srb odmah otkaze koriscenje kredita
mkd coins rade ako ideš odmah na buy now (znači nema da stavljaš u cart).
Ako misliš na obične ali kupone tipa 5$ off na određeni iznos i slično to ne radi.

Da li mozete da mi preporucite neki dobar usb A na type C data kabal?
Ovi neki sto sam ih kupio nisu data vec samo sluze za punjenje.

Da ali kako da znam koji je data a ne samo za punjenje?
Na primer ovo
Jedan data kablic koji nije Toocki, nasvirane specifikacije ali ima nekih solidnih komentara plus je radnja ok pa cemo da vidimo.

Uzeo sam 1m jer je to najduza duzina koja je ostala za probu.

US $2.39 | 40gbps thunderbolt4 type c 240w USB4 fast charging cable compatible thunderbolt 3 USB c data transfer cable 8K for MacBook Dock

Od pametne utičnice sam se oprostio, nema je, a EDX PRO su završile na carini... Sad čekamo. Niška, naravno.
Meni je svasta nesto kasnilo, ukljucujuci i dve Elvico uticnice, cak mi je za nekih 4-5 posiljki pisalo da je nemoguca dostava, nesto adress uppdate itd i odjednom se pojave nakon 3-4 dana tj stigle su u cetvrtak prosle nedelje.
Izgleda kako se zalomi, meni je stiglo 7-8 paketa tada odjednom, 3 kodak 64gb kartice, 1 ili 2 toocki card readera, te dve uticnice, dva kablica i dva toocki 65w punjaca od kojih je jedan izgleda americki ali je stigao sa onim slajd adapterom za eu i veci je dok je drugi standardan bas kao sa slike.

Meni je Elvico uticnica stigla posle 41 dan. Neka drzac za kese nakon 53 dana.

Kupio swm ovaj Power Bank (ne na Aliju naravno), i hteo bih da ga zaštitim nekom maskom ili čime već, ima li na Aliju nešto što bi odgovaralo? Izlaze mi neke silikonske, ali ne odgovaraju dimenzije baš
Screenshot_2025-02-11-10-51-22-806_com.android.chrome-edit.jpg

Od svih chargera koje ovde preporučujemo, ima li neki da podržava supervooc (1+)?

Nazad
Vrh Dno