Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja bih samo mogao mozda bateriju na S23U da promenim, ako ovlasceni hoce da menja, kad istekne garancija, bez wipe-a celog fona...

Pa prilagodiš zamenu baterije vremenu izlaska novog androida, tad je svakako " zdrav " totalni reset telefona.

Ja bih samo mogao mozda bateriju na S23U da promenim, ako ovlasceni hoce da menja, kad istekne garancija, bez wipe-a celog fona...
Ја мислим да је њима небитна гаранција, они ти свакако наплате пуну цену замене, јер теби телефон ради, није батерија драстично изгубила капацитет и нагло, па да ти уваже гаранцију (а и онда је питање да ли би ти бесплатно заменили). Него је временом ослабила, што је нормално, и они то лепо наплате.

Da da slazem se ja sa tim apsolutno, pominjem garanciju zbog servisne procedure, kapiram da mora da ide full wipe ako je telefon u garantnom roku, a ako je istekla garancija da moze da se progleda kroz prste za podatke.

Е, то већ не знам, ваљда ће ти се јавити неко ко је носио на замену.

Da li ima nacina da se iskljuci ili onemoguci update skroz? Ono sto me najvise brine je update UI-a, koji mi je unistio vec S21.
(Najvise me zanima za S23, mada i za S22 i Note 20 bi znacilo ako ne radi isti princip)

Da li ima nacina da se iskljuci ili onemoguci update skroz? Ono sto me najvise brine je update UI-a, koji mi je unistio vec S21.
(Najvise me zanima za S23, mada i za S22 i Note 20 bi znacilo ako ne radi isti princip)
@Proday pomozi coveku :D

Kupiš aplikaciju Package disabler pro, i u njoj onemogućiš dva software update procesa.
ps. nisam @Prodaj, ali ovo je po njegovom uputstvu ;)

Kad se negde pomene abdejt, prvo mi padne na pamet @Proday otkad se jednom za**bao za abdejt 😂 Dva procesa treba da se "ubiju", kad bude video poruke dobices odgovor za sve.

Deki idi na packagedisabler.com pazari licencu za 3 god (nažalost nije unlimited) piši kod YEAR2024 za popust. Treba da ugasiš ovo sa slike i viola, miran si..

Nasmejašte me lepo ekipa :)

Prilozi

• Screenshot_20250207_133844_Package Disabler Pro+.jpg
    Screenshot_20250207_133844_Package Disabler Pro+.jpg
    50.8 KB · Pregleda: 110
Da budem iskren, telefon mi sa svakim velikim update-om radi bolje.

Treba da ugasiš ovo sa slike i viola, miran si.
Da se podsetim , ova dva procesa se ne daju "ubiti" preko ADB ( pm disable ...) nego mora biti aktivna aplikacija na telefonu da ih blokira 24/7 ?

Nisam siguran, nidam nikad koristio adb za diseblovanje...jedino za enable nekih stvari koje su svojevremeno trebale za bbs

Ja znam za par procesa koje ADB ne može ukinuti kod samsunga ( gameoptimiser , knox procesi itd) a update nisam nikad probao da blokiram .Baš ću probati kad stignem pošto je besplatna metoda :)

Nisam ažurirao telefon 6. meseci i juče uzmem i pustim januarski apdejt.
Ne verujem da sam lud, ali definitivno mi deluje da oštrina slike nije ista tj. da je opao nivo detalja kada se zumira slika nakon slikanja.

Gledam sad cene na KP za S25u i neverovatno mi je da vec sad moze da se nadje za slicne pare kao ja kad sam uzimao S23u u martu 2023..
Izgleda da cu da menjam brze nego sto sam mislio 😂

Jel to više ne može da se isključi crta na dnu ekrana ko koristi gestures? Na 23 sam iredno preko good lock-a gasio sad na 23 ultra nema šanse. Da zlo bude veće, i na 23 sam čačkajući vratio i sad ne mogu da sklonim više.

Jel to više ne može da se isključi crta na dnu ekrana ko koristi gestures? Na 23 sam iredno preko good lock-a gasio sad na 23 ultra nema šanse. Da zlo bude veće, i na 23 sam čačkajući vratio i sad ne mogu da sklonim više.
1000005090.jpg

Instaliraj NavStar cekiraj " Enable extra gus..." odi u podesavanja, displej, navigation bar, more options, i tu imas onaj "Guesture hint" ..posle toga mozes i da obrises navstar

Jaoj jeste, zaboravio sam da treba da se vratim tamo ra redovan samsung setti gs za gestures naknadno .. hvala puno @War10ck_97 ...ovo je danak što sam prestao da menjam telefone svakih par meseci :)

Pitanje vezano za gcam - može li se kako namjestiti da kad dva puta kliknem na side key da se otvara gcam ali da se telefon i otključa, kao što je bilo za stock kameru?

Koji je razlog sklanjanja crte? Mali ti ekran na ultri ?:p Šalu na stranu,meni ta crta ponekad znači za circle to search,ali samo ponekad...

Nazad
Vrh Dno