Ја мислим да је њима небитна гаранција, они ти свакако наплате пуну цену замене, јер теби телефон ради, није батерија драстично изгубила капацитет и нагло, па да ти уваже гаранцију (а и онда је питање да ли би ти бесплатно заменили). Него је временом ослабила, што је нормално, и они то лепо наплате.Ja bih samo mogao mozda bateriju na S23U da promenim, ako ovlasceni hoce da menja, kad istekne garancija, bez wipe-a celog fona...
8700 pitao ja u decembru PromobiA jel ima neko info kolko kosta u ovlascenom zamena bat za s23u?
6000 mi rekli u Begramu, ali na kraju kao sto rekoh, islo u okviru garancije.A jel ima neko info kolko kosta u ovlascenom zamena bat za s23u?
@Proday pomozi covekuDa li ima nacina da se iskljuci ili onemoguci update skroz? Ono sto me najvise brine je update UI-a, koji mi je unistio vec S21.
(Najvise me zanima za S23, mada i za S22 i Note 20 bi znacilo ako ne radi isti princip)
Kupiš aplikaciju Package disabler pro, i u njoj onemogućiš dva software update procesa.Da li ima nacina da se iskljuci ili onemoguci update skroz? Ono sto me najvise brine je update UI-a, koji mi je unistio vec S21.
(Najvise me zanima za S23, mada i za S22 i Note 20 bi znacilo ako ne radi isti princip)
Deki idi na packagedisabler.com pazari licencu za 3 god (nažalost nije unlimited) piši kod YEAR2024 za popust. Treba da ugasiš ovo sa slike i viola, miran si..Da li ima nacina da se iskljuci ili onemoguci update skroz? Ono sto me najvise brine je update UI-a, koji mi je unistio vec S21.
Da se podsetim , ova dva procesa se ne daju "ubiti" preko ADB ( pm disable ...) nego mora biti aktivna aplikacija na telefonu da ih blokira 24/7 ?Treba da ugasiš ovo sa slike i viola, miran si.
Jel to više ne može da se isključi crta na dnu ekrana ko koristi gestures? Na 23 sam iredno preko good lock-a gasio sad na 23 ultra nema šanse. Da zlo bude veće, i na 23 sam čačkajući vratio i sad ne mogu da sklonim više.
Koji je razlog sklanjanja crte? Mali ti ekran na ultri ?Jel to više ne može da se isključi crta na dnu ekrana ko koristi gestures? Na 23 sam iredno preko good lock-a gasio sad na 23 ultra nema šanse. Da zlo bude veće, i na 23 sam čačkajući vratio i sad ne mogu da sklonim više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari