Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ima li neko novine i cake koje je otkrio možda zanimljive na s25 i OneUI 7, a da nije nešto što smo videli kod svih YouTubera?

Ima li neko novine i cake koje je otkrio možda zanimljive na s25 i OneUI 7, a da nije nešto što smo videli kod svih YouTubera?
Ne znam da li je ovo iko spomenuo ali ima jedna super glupa novina. Kada upalim alarm vise se ne vidi ona ikonica sata u vrhu sve dok se ne spusti control center
Znaci prije spavanja vise ne mozes pogledom u lock screen biti siguan da si upalio alarm
Ista stvar je i za bluetooth kada je aktivno povezan sa nekim uredjajem

Bice verovarno SD na S26U a Exynos na S26 i S26+. Mada znajuci Samsung, mozda i sami pucaju sebi u nogu pa vrate Exynos i na S26U, sto bi bio veliki promasaj😅 Ocekuje se da SD Elite 2 bude jos jaci i efikasniji a pominje se i nova silicijum-karbonska baterija od najmanje 5500mAh a mozda i od 6000mAh.
Kupimo 25u i zamenimo ga za 2g kad shvate da su napravili grešku sa exyn

Ne znam da li je ovo iko spomenuo ali ima jedna super glupa novina. Kada upalim alarm vise se ne vidi ona ikonica sata u vrhu sve dok se ne spusti control center
Znaci prije spavanja vise ne mozes pogledom u lock screen biti siguan da si upalio alarm
Ista stvar je i za bluetooth kada je aktivno povezan sa nekim uredjajem
Mene je ovo sa alarmom kao mladjeg nerviralo, 100 ikonica gore, a sada uklonili 😁

Evo konacno sinoc isprebacivao s23u na novi s25u i sinoc cackam novi tel i evo jutros, a prvi utisak je da telefon lepo lezi u ruci, po meni nije los ovaj kockast dizajn. Ekran deluje malo svetliji u odnosu na s23u, jos se privikavam na "novi" sistem, ali leci ce posle par dana.
Otisak prsta radi fantasticno.
Utisak je da je ovo "isti" telefon kao s23u, osim neke sitne "kozmetike". Ja sam eto malo azurirao na noviji telefon iz budzeta firme, ali da dajem svoj novac iz dzepa tesko da bi to uradio realno, skroz je nepotrebno.
U svakom slucaju, mislim da je S25 Ultra fantastican telefon i svako ko predje sa nekog drugog brenda ili sa starijeg Samsunga bice prezadovoljan.

Meni je s25u pozeljan telefon,SD,Kamere,jedino cena cekam da padne.Taman pred more da ga uzmem.

Da li moze da se ugasi ikonica i procenat baterija u AOD? Ne dok je upaljen normalno , samo u AOD ...

Koja je razlika između običnog Ultra modela i Enterprajz edicije?

Koja je razlika između običnog Ultra modela i Enterprajz edicije?

Nista drugacije sto se hardvera tice, samo zamrsavaju, oni i ovaki sa 3-4 modela jednog istog telefona ne mogu da isporuce apdejt na vreme, a kamo li ovako sa jos nekolko pored..

Galaxy S25 Enterprise Edition i Galaxy S25 Ultra Kao što se i očekivalo, Enterprise Editions se ne razlikuju od svojih standardnih kolega u pogledu hardvera, već u pogledu softvera, posebno jednogodišnje pretplate na paket sigurnosnih funkcija Samsung Knox i tri godine proširene korporativne podrške. Samsung takođe ističe funkcije zasnovane na veštačkoj inteligenciji kao što su transkripcija poziva i Text Assistant, kao i kontrole IT upravljanja radi povećanja produktivnosti i bezbednosti.

Nilkin staklo i maskica top lezi na s25u,nisam uspeo naci sa otvorenim delom oko kamera ali i ova je fino legla,zastita oko kamera se otvara tako da moze da stoji u horizontali fon.

Prilozi

• 20250209_124352.jpg
    20250209_124352.jpg
    128.9 KB · Pregleda: 340
  • 20250209_124406.jpg
    20250209_124406.jpg
    127.9 KB · Pregleda: 167
  • 20250209_124424.jpg
    20250209_124424.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 337
Ajdete vi koji ste uzeli telefone , dajte neke utiske - mini recenzije . Mene zanima ultra - sada sam na S 23U .
Imao S23U, pa S24U i sada S25U, nisam zaludjenik da menjam prethodni za noviji samo zato sto je noviji vec su se okolnosti tako podesile. E sad sto se tice S25U u odnosu na prethodne dve ultre prvo da dam utisak u vezi dizajna jer je to i "najveca" promena koja meni licno mnogo vise odgovara jer je telefon uzi, laksi i laksi za drzanje a i vizuelno se cini kao manji telefon pa samim tim i donekle lakse rukujem njim. Sto se tice cisto estetike sva tri mi se podjednako svidjaju ali manje S23U zbog zakrivljenog ekrana koji mi se nikad nije svidjao vise mi se svidja potpuno ravan ekran a i ima vise smisla. Sto se tice SOC SD elite mozda ali samo mozda je malo, za mrvicu brzi od SD 8 gen 3 u realnom radu(benchmark me ne interesuje) a mozda je i do ONE UI7 koji ce doci i na prethodna dva. I trece kamere, meni su sve bile odlicne(za 98% korisnika takodje) a prednost na S25U mi je bolja ultrawide kamera koju dosta koristim.
S25U za S24U nema smisla osim ako neko nije zaludjenik sa pocetka teksta a i za S23U slicno. Moje vidjenje a i generalno sam prezadovoljan sa telefonom za sada.

Evo jedna zanimljiva slika, danas na semaforu vidim avion kako proleće i u 2 sekunde uhvatim telefon zumiram i slikam. Bez čišćenja sočiva samo point I shoot što kažu. Ne znam ni da kojom kamerom je uhvaćeno samo neki zoom.

Prilozi

• 20250209_141444(0).jpg
    20250209_141444(0).jpg
    57.4 KB · Pregleda: 236
Ajdete vi koji ste uzeli telefone , dajte neke utiske - mini recenzije . Mene zanima ultra - sada sam na S 23U .
Mogu napraviti samo video recenziju izmedju s21u i s25u, jer ih koristim zajedno,malo prebacujem podatke jer cekam da mi aktiviraju esim i novi broj na s25u,nisam jos u svakodnevnom koriscenju,vise stoji ugasen.

Drugar je presao sa s24+ exija na s25+ i nije zadovoljan jer mu baterija brze curi nego na s24+ . E sad moj s24+ sd gen3 bolje malo drzi bateriju nešto nego njegov exy. Ono sto sam video po mnogim testovima za sad za ultru s25 je da ja baterija lošija takođe u odnosu na konkurente.
Lično me zanima dal je do sd elite procesora koji nije optimizovan i treba mu potrosnja veca ili je do one ui7, ali mogu 100% da kazem da definitivno bolju bateriju imaju s23 i s24 modeli nego s25.
Trebao je Samsung da poveca bateriju...

Mogu napraviti samo video recenziju izmedju s21u i s25u, jer ih koristim zajedno,malo prebacujem podatke jer cekam da mi aktiviraju esim i novi broj na s25u,nisam jos u svakodnevnom koriscenju,vise stoji ugasen.
Ako nije problem ja bi bas voleo da vidim to poredjenje posto razmisljam da napravim bas taj prelaz, sa s21 ultra na 25.

I mene zanima, s tim da ja imam S21+, pa bih zbog praktičnih razloga možda opet išao na Plus verziju.

Mada teško da je napredak toliki da opravda razliku u novcu, tim prije što je S21 sasvim dobar. Odavno je to dostiglo neki plafon, poboljšanja su inkrementalna, kod kamera se ovih godina pokušava nešto izvući samo softverom, pa i tu znaju pretjerati i onda se zna desiti da novi model kao da ima i malo lošiju kameru, bar dok još ne dorade softver. Hardver je na svojim limitima, jer fizika je neumoljiva (veličina senzora i drugo).

Vjerovatno je rano sa S21 prelaziti već na S25, ali me zanima šta bi neko imao reći o toj razlici.

Možda je jedini razlog da pređeš sad to što će S26+ biti verovatno na exynosu. Ne tvrdim da će exynos 2600 biti loš , pogotovo ako ubace SiC bateriju od bar 6000 mAh.

Vise su smorili sa tim saltanjem, cas Exy, cas Snep, cas Exy propo, gase pogone, cas ne.. Daj neka se odluce vise, svoj cpu ili tudj i kraj. Vec vidim kako ce nesto dobro da ubace na S26 ali ce da ga unazade sa Exy procesorom, jer ne moze da bude kako treba. Ili dobijes Snep i prezvakani S21 u telu S25 ili dobijes novu generaciju, a smece procesor...

Da su ulozili u Exy sve ove godine koliko izbacuju prezvakani proizvod, bez nula inovacija, imali bi vec konkurentan cpu na trzistu, ovako nit' ovamo, nit' tamo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno