Šta je novo?

Supernova (2024)

Na supernovi lično ja, više nikada... Makar digao antenu na krov.
Najbolja vam je solucija ko nema druge mogućnosti, a internet vam radi dobro da uzmete samo net, a tv imate tri solucije sbb, yettel, orion. Pa i vise da vas košta mirni ste sa živcima. Nema da vodite ljubavne razgovore sa operaterom i ljubavne prepiske putem mejla
Moje iskustvo je ovakvo - tv ok a internet ocaj zivi.

Novi ugovor sam potpisao relativno skoro, HBO mi ne radi, u čemu je stvar? Ulogovan sam a nemam pretplatu.
Meni su od 20 i nekog januara ugasili hbo i cinemax paket , max aplikaciju i apollon..prijavio sam i nakon 10 dana su me zvali i aktivirali hbo i cinemax paket , dok sam ja sam u medjuvremenu ponovo registrovao nalog na max aplikaciji i radi , jedino apolon otiso u vecna lovista.

Oni kakvi su ima da ide kamata nakon petnaestog🤣 posle ce bude umanjen racun + kamata 🤣
Mislim da su oni u zakonskoj obavezi da posalju ispravan racun u zakonskom roku i ako je potrebna ispravka racuna, onda mora novi rok za placanje, i naravno tu nema kamate.

Nema para. Kad dođe nov račun ako ima greške ide reklamacija i tog .
Polako , polako sa plaćanje😃
Kad vec hoce da nas zezaju hajde malo i mi njima da napravimo dodatni posao. Ma sto da ne 🤑

Dobar dan kolege, jel se ima nesto od popusta i to, do avgusta 3. mi je ugovor sa jotelom i planirao bi da predjem na supernovu, stavljali su flajere na njima pise 24x1650 net+tv e sad dal ce biti nesto do tada i kako je sada, hvala vam unapred.
Al iskreno nema drugog izbora, televizija im je ekstra a za net nemam blage kakav im je, jotel super net al televizija ******, jedino mts supernova sbb i jotel ima kod mene
Koliko trenutno placas Jotel tv+net i odakle si? Pre 2 meseca im je ponuda u poslovnici bila 3000 dinara, ne znam da li su imali samo net. Supernova TV sa ovim novim paketima je dosta slaba ponuda a preskupa, tako da ne znam koliko se isplati da koristis njihove usluge. Vise se isplati samo internet da se uzme, a za tv da se snalazi.
Orion ima na primer besplatnu aplikaciju za tv sa ti nekim osnovnim kanalima, isto valjda moze preko set-top boksa da se hvataju kanali...

Baš su se uplašili, boli ih uvo.
Toga sam svestan jer to je postala klasika kao i sa svime ovde.. Al' ajde, nista ne kosta da pokusa covek jer idem onom logikom ako uspem super a ako ne onda trazim nacin kako to da uskladim ili sa njima ili sa nekim drugim operaterom :)

Kako znas da je ukinut? Ne moze uopste da se pristupi, ili pise da mora da se plati da se gleda? Kako da proverim? Ja imam super plan 3L.
Kod mene još uvek radi apolon video klub.
Zadnja nekoliko dana internet je katastrofa 100% packet loss , cini mi se od kako su stigli racuni :ROFLMAO: Kakvo je stanje kod vas ?

Pogledajte prilog 479862

@Nes*
apollon video klub
Net je bio u prekidu pre neki dan, sad radi bez problema.

Na supernovi lično ja, više nikada... Makar digao antenu na krov.
Najbolja vam je solucija ko nema druge mogućnosti, a internet vam radi dobro da uzmete samo net, a tv imate tri solucije sbb, yettel, orion. Pa i vise da vas košta mirni ste sa živcima. Nema da vodite ljubavne razgovore sa operaterom i ljubavne prepiske putem mejla
e vidiš ovo uopšte nije loša ideja.
O ovome moram da razmislim, testiraću ako mi sutra najzad uvedu optuku.
p amožd azadrzim net a SBB uzmem za tv jer stvarno su najozbiljniji sto se toga tice.
Inače, supruga se setila da smo mi 2020 imali Supernovu i kada smo pitali da nam prebace prikljucak u istoj ulici 100m od tadašnje lokacije, da ga vrate za par meseci, kada se vratimo nakon renoviranja kuće, oni nas na prvu odbili.
Zato smo i prešli na Exe kod koga je ovo moglo.
Kod mene situacija od cetvrtka iskljucili sve kanale sem Dečijih(poseban paket)uprkos urgencijama
P.S. dobio sam info nema novih uređaja samo repariranih pa kome se šta zalomi

Novi ugovor sam potpisao relativno skoro, HBO mi ne radi, u čemu je stvar? Ulogovan sam a nemam pretplatu.
Pretpostavljam da misiš na Max aplikaciju. Prvo proveri sa njima da li imaš pravo na max posle migracije i da li je aktivirano. Ako sve to jeste, moraš da deinstaliraš aplikaciju i ponovo instaliraš. Praviš novi nalog na max. com ( ja sam sa novom mail adresom), pa biraš telekom kao provajdera i loguješ se sa podacima sa moj MTS. Prijaviš se na aplikaciju sa novim nalogom i to je to.

… ako imaš neku alternativu, samo optičkog interneta… ne razmišljaj! Sa ovima više nikad…

Po meni je SN najjjgori provajder . Imao sam loše iskustvo sa njima zbog interneta i korisničkog servisa , Otisao od njih i bolje mi je - I MTS optika 4 god i sada Yetel jer sam hteo da promenim malo iz dosade .
Ako imas neku drugu opciju ne uzimaj SN nikakoooo

Kod SBB-a sam od 2009. ali su dosta proklizali u zadnjih nekoliko meseci - dva povećanja računa, aktiviranje i pokušaj naplaćivanja HBO dodatka koji niko nije tražio i na sve to su mi ponovo napakovali i telefon za koji sam dva puta tražio da se ukine. Zato neću više da ih trpim, a trpio sam ih isključivo zbog N1 i Nove S.

Kod Supernove me zanima samo optika. Ali dali su mi 14 meseci besplatno i 10 meseci 4900, paket 400/400. Ako net bude radio kako treba ništa drugo me ne zanima.

Kod SBB-a sam od 2009. ali su dosta proklizali u zadnjih nekoliko meseci - dva povećanja računa, aktiviranje i pokušaj naplaćivanja HBO dodatka koji niko nije tražio i na sve to su mi ponovo napakovali i telefon za koji sam dva puta tražio da se ukine. Zato neću više da ih trpim, a trpio sam ih isključivo zbog N1 i Nove S.

Kod Supernove me zanima samo optika. Ali dali su mi 14 meseci besplatno i 10 meseci 4900, paket 400/400. Ako net bude radio kako treba ništa drugo me ne zanima.
Sve zavisi koje ste područije i kako funkcioniše optika u tom delu Regije .

Mislim da su oni u zakonskoj obavezi da posalju ispravan racun u zakonskom roku i ako je potrebna ispravka racuna, onda mora novi rok za placanje, i naravno tu nema kamate.

Kad vec hoce da nas zezaju hajde malo i mi njima da napravimo dodatni posao. Ma sto da ne 🤑

Koliko trenutno placas Jotel tv+net i odakle si? Pre 2 meseca im je ponuda u poslovnici bila 3000 dinara, ne znam da li su imali samo net. Supernova TV sa ovim novim paketima je dosta slaba ponuda a preskupa, tako da ne znam koliko se isplati da koristis njihove usluge. Vise se isplati samo internet da se uzme, a za tv da se snalazi.
Orion ima na primer besplatnu aplikaciju za tv sa ti nekim osnovnim kanalima, isto valjda moze preko set-top boksa da se hvataju kanali...
oik 1, 2990, al ce bude 3190 sledeci racun digli sa 150/50 na 150/80, paracin, samo jotel imam optiku u zgradi i net ije sasvim okej skoro nikad problema da sam imao sa netom mozda 2 il 3 puta godisnje al za tv ne daj boze sta uradise sa kanalima i moji starci se zale kako nemaju ovo nemaju ono, jeste da bi u supernovi islo 150/10 al svakako mi je okej jer imam mobilne podatke a na kompu nesto ni ne uploadujem cesto niti velike fajlove al me malo plasi sta sve cujem za mts/supernovu po pitanju neta

kao neko ko čeka uvođenje Supernove za par dana, čitajući komentare na ovoj temi samo mi jedna misao prolazi kroz glavu :
neka mi je bog u pomoći :)
A za Yettel nemas mogucnost? Odakle si? Ti imas tu moc da jos uvek mozes da otkacis Supernovu jer verovatno nisi potpisao, i u ugovoru mora da ti pise sve to sto nude ako nesto ide kao gratis jer oni igraju na tu kartu da ti jedno obecavaju, kad stigne ugovor ta obecanja nema na papiru i onda te *****avaju kako im dodje. Trenutno najgori operater za saradnju.

Kragujevac.
U principu preko telefona je dogovoreno za Super Plan 3M, dakle 14 meseci po 1 dinar, nakon toga 4999 dinara 10 meseci. To je to. Kapiram da će instalateri doneti ugovor kao što i SBB donosi kada vrši uvođenje pa ću videti na licu mesta šta piše. Svakako je plan da nakon isteka ugovora uzmem paket koji nudi samo net jer mi TV i telefon nisu potrebni.

U komšiluku imamo mogućnost samo za SBB i Supernovu. Optika je prošla pre dve godine. Niko se ne žali na kvalitet interneta, samo na cene :)

Kragujevac.
U principu preko telefona je dogovoreno za Super Plan 3M, dakle 14 meseci po 1 dinar, nakon toga 4999 dinara 10 meseci. To je to. Kapiram da će instalateri doneti ugovor kao što i SBB donosi kada vrši uvođenje pa ću videti na licu mesta šta piše. Svakako je plan da nakon isteka ugovora uzmem paket koji nudi samo net jer mi TV i telefon nisu potrebni.

U komšiluku imamo mogućnost samo za SBB i Supernovu. Optika je prošla pre dve godine. Niko se ne žali na kvalitet interneta, samo na cene :)
Za 2100 dinara mesečno koliko će Vam izaći mesečno , za taj novac vredi uzeti i ne razmišljati .

@m4rk0 Jesi li dobio juče ovaj sms?
Nisam jos uvek, ali ocekujem pozitivan odgovor svakako jer su mi potvrdili da se nece povecavati ni cena ni paket usluga do kraja ugovora i to su potvrdili i u telefonskom razgovoru i sms-om i emailom :D I pored svega toga su naplatili HBO pa sam se zato i zalio na racun.

Kuvaju nas ko zabu.. kad malo iskuliramo pogasice tv kanale :geek:

25 min sam cekao call centar i odustao. U koje vreme se jave i ako uopste..?

Dobro je da se uopšte jave s obzirom koliko malo agenata imaju jer svi pobegoše :D

Vrh Dno