Mene isto zanima misljenje za obican S25 ako je neko koristio?Čeka se taj wow efekat. Bez obzira što su sve ovo vrhunski uređaji koji mnogo toga imaju da ponude, nikad nije dovojno. Evo sad smo saznali i da od priče kako skoro niko ne koristi olovku, odjednom je svi koriste od kad je izbačen BT iz nje pa je to razlog da se ne kupi.
Nego kako radi, vi koji ste uzeli? I jel uzeo neko mali S25?
lepo radi, fluidno, kolega nema primedbi, lepo izgleda, u odnosu na s24 vec ispricana prica, sta reci.Mene isto zanima misljenje za obican S25 ako je neko koristio?
Uzela supruga i nije nešto oduševljena u odnosu na s21+. Ovo je bukvalno mali iPhone što se tiče dizajna a i glupog OneUI 7 koji je 2 koraka unazad u odnosu na 6. Inače radi fluidno generalno veoma brz OS. Otisak prsta odličan konačno posle šitine na s21+. Tek testira bateriju sa đubre aplikacijama poput insta, face, x.Čeka se taj wow efekat. Bez obzira što su sve ovo vrhunski uređaji koji mnogo toga imaju da ponude, nikad nije dovojno. Evo sad smo saznali i da od priče kako skoro niko ne koristi olovku, odjednom je svi koriste od kad je izbačen BT iz nje pa je to razlog da se ne kupi.
Nego kako radi, vi koji ste uzeli? I jel uzeo neko mali S25?
Za sada nemam (puno) zamerki, kameru slabo koristim, zena opalila par fotki, kaze da nije odusevljena. Nema laga, stucanja, sve radi fluidno. Prebacio sam sve starog telefona, app+files, tad se bogami bas ugrejao. Nakon toga nista, hladan ko led, doduse ne igram igrice niti koristim nista zahtevno pa da testiram. SOT izgurao 7h i 44 nakon prvog punjenja od 100% do 11%, danas 7h i 22 min, medjutim jos uci patern, pa cemo da vidimo. Nervira me ovaj novi notification shade, mogli su da ostave stari kao sto je Xiaomi odradio, pa biraj koji hoces da koristis i sto su zeznuli Edge Panel, koristio sam stari smart select za skrinshotove, sad to mozes preko glupog AI (navodno rade ga ponovo da ubace u neki novi update)...Mene isto zanima misljenje za obican S25 ako je neko koristio?
Ja koliko sam video, tako su ga i napravili. Možeš da koristiš novi, da im zameniš strane ili da vratiš na stariNervira me ovaj novi notification shade, mogli su da ostave stari kao sto je Xiaomi odradio, pa biraj koji hoces da koristis
Bolje zameni za s23, nećeš ništa izgubiti, čak šta više možda i zaradiš nešto....ovako ćeš da doplatiš 300e i imaćeš lošiji telefon (osim što će manji da bude).Znači li to ne uzimati s25? Zamenio bih s23u za njega, dosadili mi veliki telefoni, pogotovo u dzepu
Ja koliko sam video, tako su ga i napravili. Možeš da koristiš novi, da im zameniš strane ili da vratiš na stari
@Delicious mislim da su razlike u realnom radu neprimetne
Napravićes grešku.Znači li to ne uzimati s25? Zamenio bih s23u za njega, dosadili mi veliki telefoni, pogotovo u dzepu
Sve je to ok ali nećeš biti zadovoljan s23u ne diraj moj ti je savet, bolji nema. S24u ništa bolji nije to je praktično isto samo vizuelno možda koji je kome lepši. s25u neću ni da komentatiršem jer ga nisam video. Na slikama mi se ne sviđa.Ovaj 23u je savršen telefon. Brz, dobra baterija, kamera, sve bez zamerke. Samo što BiH da uzmem manji telefon. Pola pantalona pocepa zbog njega 😀
Slikaj aparatom kad ga već imaš.Bar znaš da si pokušao
P.s. piši na pm za 23 ultra šta i koliko, ja se zanosim idejom da pređem na veći tel, prvenstveno zbog boljih kamera da mogu dete lepše da slikam.
Tapni na to apple ostrvo i dobices veci prikaz sa kontrolama.Ok je našao sam, na dnu je sad, ovih 5x7 pixela kontrola na koje ne može da stane ni next dugme, na ekranu od 2 hektara. Da, super 🙃
Imao sam ja pre ovog Note20Ultra SD 12/256, bio prezadovoljan. Ništa ovaj s23U u tom trenutku nije radio bolje od N20USve je to ok ali nećeš biti zadovoljan s23u ne diraj moj ti je savet, bolji nema. S24u ništa bolji nije to je praktično isto samo vizuelno možda koji je kome lepši. s25u neću ni da komentatiršem jer ga nisam video. Na slikama mi se ne sviđa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari