Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Isto je i apple uradio, izbacio seriju 16 i odmah su krenule glasine za 17. Izgleda da je najveci hajp za novim modelima danas - pre nego sto izadju u prodaju.

Čeka se taj wow efekat. Bez obzira što su sve ovo vrhunski uređaji koji mnogo toga imaju da ponude, nikad nije dovojno. Evo sad smo saznali i da od priče kako skoro niko ne koristi olovku, odjednom je svi koriste od kad je izbačen BT iz nje pa je to razlog da se ne kupi.

Nego kako radi, vi koji ste uzeli? I jel uzeo neko mali S25?

Cetvrti dan sa S25+, radi super
Nista sada wow, ali sve je kako i treba biti, one ui7 je fluidan, fino radi, lijepo izgleda
Nisam primjetio da se pregrijava, baterija je ok, u prosjeku mogu izvuci 6-7h sot-a bez stednje na icemu
Ali imam jednu malu i jednu veliku zamjerku
Mala zamjerka su ti glupi prstenovi oko kamere, lijepo to izgleda ali su skroz neprakticni kada hocu da izbisem stakla prije slikanja, npr. ako su masna
Imaju neku blagu hrapavu strukturu i moram svaku lecu pojedinacno brisati. Metalni prstenovi su bolji jer preko njih sve jednostavno klizi, lakse se ciste
Velika mana je display. Ovo je mozda samo subjektivni osjecaj ili slucajnost, ali jako smeta ocima
Nisam bas najbolje ispratio da li su sta mijenjali u tehnologiji ekrana nakon S23, cini mi se da su nesto mijenjali sa PWM na S24
Jednostavno mi se naprezu oci i uzrokuju glavobolju. One isprane bolje sam nekako uspio podesiti kao na S23 ali neka zamucenost je primjetna
Volio bih cuti utiske i misljenja drugih po ovom pitanju

Čeka se taj wow efekat. Bez obzira što su sve ovo vrhunski uređaji koji mnogo toga imaju da ponude, nikad nije dovojno. Evo sad smo saznali i da od priče kako skoro niko ne koristi olovku, odjednom je svi koriste od kad je izbačen BT iz nje pa je to razlog da se ne kupi.

Mene isto zanima misljenje za obican S25 ako je neko koristio?

Zanimljivo da je baterija na S25 između S24 SD i Exy.

Uzela supruga i nije nešto oduševljena u odnosu na s21+. Ovo je bukvalno mali iPhone što se tiče dizajna a i glupog OneUI 7 koji je 2 koraka unazad u odnosu na 6. Inače radi fluidno generalno veoma brz OS. Otisak prsta odličan konačno posle šitine na s21+. Tek testira bateriju sa đubre aplikacijama poput insta, face, x.
Prednja kamera očajna koliko svetla pokupi tako da izgleda bukvalno isprano.
Zadnja ima šuma u sobi čak i u toku dana opalio par fotki što je neverovatno, ali znali smo da je đubre u low light.
Sumnjam da će da zadrži iako je trade-in ponudio dobru cenu.
A da zvanični clear case za s25 je klizavo i klimavo đubre kao i antireflektivna folija.

Znači li to ne uzimati s25? Zamenio bih s23u za njega, dosadili mi veliki telefoni, pogotovo u dzepu

Mene isto zanima misljenje za obican S25 ako je neko koristio?
Za sada nemam (puno) zamerki, kameru slabo koristim, zena opalila par fotki, kaze da nije odusevljena. Nema laga, stucanja, sve radi fluidno. Prebacio sam sve starog telefona, app+files, tad se bogami bas ugrejao. Nakon toga nista, hladan ko led, doduse ne igram igrice niti koristim nista zahtevno pa da testiram. SOT izgurao 7h i 44 nakon prvog punjenja od 100% do 11%, danas 7h i 22 min, medjutim jos uci patern, pa cemo da vidimo. Nervira me ovaj novi notification shade, mogli su da ostave stari kao sto je Xiaomi odradio, pa biraj koji hoces da koristis i sto su zeznuli Edge Panel, koristio sam stari smart select za skrinshotove, sad to mozes preko glupog AI (navodno rade ga ponovo da ubace u neki novi update)...

Patern nikada nije znacajno poboljsao trajanje baterije u mom slucaju na bilo kom brendu. Dobro je da je sot prilicno dobar setimo se kada je samsung jedva furao 3-4h sot.

Nervira me ovaj novi notification shade, mogli su da ostave stari kao sto je Xiaomi odradio, pa biraj koji hoces da koristis
Ja koliko sam video, tako su ga i napravili. Možeš da koristiš novi, da im zameniš strane ili da vratiš na stari

@Delicious mislim da su razlike u realnom radu neprimetne

Poslednja izmena:
Bar znaš da si pokušao

P.s. piši na pm za 23 ultra šta i koliko, ja se zanosim idejom da pređem na veći tel, prvenstveno zbog boljih kamera da mogu dete lepše da slikam.

Ja od jos S9+ fura torbicu za telefon, i mislim da je to najbolja stvar ikada. Nikad ogrebotina nikad nista. Uvek mint do poslednjeg trenutka kada je kod mene :)
A sto se tice tabora drugog, skoro sam se sa 16pm vratio na S24U, i kopka me tako kao tebe, postoji sance da se opet vratim na jabuku (imam ponudu), stvarno ima kvalitet i to ne osporavam... I danas kod kolege uzeo Iphone 12 u ruke i malo da cackam, gledam kao digitron da koristim, meni nekako je prost-ogranicen, vise volim mogucnosti bezbroj koje imam na Androidu kao fazon Windows na kompu.
Sta znam.. ne zelim da vredjam nikoga u tom taboru, cinjenica je da radi nenormalno dobro i ako imas naviku od ranije i navikao si na tu ogranicenost tj ne koristis telefon na 'ludji' nacin, onda od njih nema bolje :)

Ako sam dobro video u a1 s25u 512gb jeftiniji od s24u 512gb. Ruku na srce još važi ona promocija ali sama činjenica da je tako mislim da sve govori o s25 seriji.

... sačekajte - svi koji nisu hteli da rizikuju pred-naručivanje, telefoni tek od 07.02.2025. zvanično kreću na isporuku, posle toga bar 7-8 dana treba sačekati za pravi utisak da li telefon nekom odgovara ili ne, i za koga jeste za koga nije dobro da zameni...
Previše su(sa pravom) za sada korisnici ultra serije ostrašćeni gubitkom bt funkcije s pen-a, za ostalo tek treba da se vidi u svakodnevnom korišćenju šta je bolje(ako uopšte nešto jeste).
Recenzije nisu merilo - shvatite, ''wow'' efekta više nema, poslednjih nekoliko godina svi smo svedoci da se kod ovog brenda unapređenja svode na 10%-15%, kome to ne odgovara na sreću postoji priličan broj drugih proizvođača, pa ko je raspoložen da eksperimentiše - hrabro napred...

Sugerisati nekom bez stvarnog iskustva i činjenica u bilo čemu - nije odlika entuzijasta i inteligentnih ljudi(što ne znači da entuzijasti ne mogu biti inteligentni i obrnuto 😁).

Samsung S25 Ultra će verovatno biti dobar telefon - ne super, ali dobar, i realno nema potrebe za zamenom ko ima S22U-S23U-S24U, osim naravno entuzijasta...

Ovaj 23u je savršen telefon. Brz, dobra baterija, kamera, sve bez zamerke. Samo što BiH da uzmem manji telefon. Pola pantalona pocepa zbog njega 😀
Sve je to ok ali nećeš biti zadovoljan s23u ne diraj moj ti je savet, bolji nema. S24u ništa bolji nije to je praktično isto samo vizuelno možda koji je kome lepši. s25u neću ni da komentatiršem jer ga nisam video. Na slikama mi se ne sviđa.

Bar znaš da si pokušao

P.s. piši na pm za 23 ultra šta i koliko, ja se zanosim idejom da pređem na veći tel, prvenstveno zbog boljih kamera da mogu dete lepše da slikam.
Slikaj aparatom kad ga već imaš.

Ja jos camim cekajuci i to zahvaljujuci najgoroj kurirskoj sluzbi abcDef express od koje sam dobio poruku jos u petak da je paket preusmeren na paketomat a da cu dobiti kod za preuzimanje kada paket bude ostavljen u paketomatu i da nisam danas urgirao kod prodavca telefona ko zna da li bi stigao do kraja nedelje. Opravdanje k. sluzbe je da nema dovoljno mesta u tom paketomatu pa moram da cekam dok se ne oslobodi mesto ali posle urgiranja prodavca volsebno se oslobodilo jedno mesto za sutra mada opet sumnjam. Kako god bice. 😁

Googlao sam pola sata i ne mogu da nađem, ko ima s25, jel imate ikakve medija kontrole na lockscreenu ili kad se povuku notifikacije na dole?
Ne znam jel sam ja lud ili je moguće da su uklonili stvar bez koje nisam bio od 2012. godine? Nema šanse odbijam da verujem, čak i u lockscreen widgets nema ni YouTube ni Apple Music opcija, to su 2 aplikacije koje koristim za muziku i video.
Da ne bude da podpaljujem narod ili nešto ali ako su sklonili kontrole medija vraćam telefon sutra i napuštam Samsung dok se ne vrate u normalu.
PS, slike su dok mi ide YouTube ili Apple Music u pozadini.

Prilozi

• Screenshot_20250205_204253_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20250205_204253_Wallpaper and style.jpg
    53.1 KB · Pregleda: 133
  • Screenshot_20250205_204017_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250205_204017_One UI Home.jpg
    47 KB · Pregleda: 130
Ok je našao sam, na dnu je sad, ovih 5x7 pixela kontrola na koje ne može da stane ni next dugme, na ekranu od 2 hektara. Da, super 🙃

Prilozi

• Screenshot_20250205_210208_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250205_210208_One UI Home.jpg
    51.8 KB · Pregleda: 128
Sve je to ok ali nećeš biti zadovoljan s23u ne diraj moj ti je savet, bolji nema. S24u ništa bolji nije to je praktično isto samo vizuelno možda koji je kome lepši. s25u neću ni da komentatiršem jer ga nisam video. Na slikama mi se ne sviđa.
Imao sam ja pre ovog Note20Ultra SD 12/256, bio prezadovoljan. Ništa ovaj s23U u tom trenutku nije radio bolje od N20U

Nazad
Vrh Dno