Šta je novo?

Periferni uređaji 29" Ultrawide za posao

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Milan_031

Cenjen
Učlanjen(a)
08.04.2013
Poena
195
Trenutno radim na ultrawide monitoru od 25".
Zelim da predjem na setup sa dva monitora. Radni sto je sirok 140cm tako da je jedina opcija da predjem na ultrawide 29".
Na monitore ce se kaciti laptop racunari koji imaju type-c thunderbolt. Tako da bi idealno bilo da monitori budu sa type-c, da imaju power delivery i da budu 4k ili vece rezolucije.
Monitor je primarno za posao, nekada neki film i moooozda par sati gejminga godisnje.
Preporuke sta bi moglo da udje u izbor? Kod nas na trzistru za ovu dimenziju rekao bih da je losa ponuda.

Ponuda jeste loša i nećeš naći visoku rezoluciju na toj dijagonali, pogotovo sa USB-C i PD...
Nema mesta za 2x27" ? Ne možeš da ih staviš jedan na drugi ili iskosiš?

Takođe, ovo je tema za Šta Da Kupim podfprum...

Ponuda jeste loša i nećeš naći visoku rezoluciju na toj dijagonali, pogotovo sa USB-C i PD...
Nema mesta za 2x27" ? Ne možeš da ih staviš jedan na drugi ili iskosiš?

Takođe, ovo je tema za Šta Da Kupim podfprum...
Problem je sto bih ostao na ultrawide i imam mesta za 2x29 koji bi bili blago iskoseni.

Za 2x27 i 2x32 ima mesta.
Sad pregledah na brzinu, sve 29ke su 1080.

Znaci 27 do 32 sa bude sto siri.

Ja koristim ovaj već skoro dve godine i prilično sam zadovoljan. Ima 65W power delivery i KVM switch (sve periferije su mi povezane direktno na monitor i preko monitora na dugme prebacujem sa ličnog na poslovni računar):

Ako imaš mesta za 2x32", onda bi dva komada 4K rezolucije bila dobra varijanta. Ili 2x27" 4K sa 150% skaliranja u Windowsu.
Sa 4K si ograničen na 60Hz doduše...

Recimo, Lenovo T32h-30
32" 4K, IPS, 90W USB-C DP-alt, dobra ergonomija, USB hub, LAN port, KVM, PiB/PbP...za 46000. Deluje mi solidno.
Samo pazi na oznake jer taj model ima i 1440p varijantu, 4K ina oznaku 63D2GAT1EU.

Vrh Dno