Šta je novo?

Mobilni telefon S24 ultra vs s25 vs iphone16 pro

Koji mobilni telefon kupiti

aleks88

Poštovan
Učlanjen(a)
22.12.2018
Poena
60
Pozdrav.
Trenutno imam s22 treca godina ali je baterija poprilicno losa ne drzi ni 12h normalnog koriscenja.

Trenutno za oko 100.000 mogu uzeti s24 ultru, s25 basic u pretprodaju a tu je negde i iphone 16 pro...

Sta uzeti? Imam trilemu...

S24 ultra kao da je preglomazan
S25 je ok ali nista spec razlicito od s22
Iphone 16 pro za nijansu skuplji ali imam i macbook pa su kompatibilniji

@aleks88
Pošto imaš macbook, idi na 16 pro. U odnosu na taj S22, preporodićeš se što se tiče baterije.
@nemanja-992
Ja sam 5 godina bio na Samsung telefonima, pa prešao na iP i navikao se za dva dana. Proveri da li sve imaš na iOS-u šta ti je potrebno, a većina ljudi se brzo i lako priviknu na iOS. 16 pro je sjajan telefon, razmišljam i ja da pređem na njega sa 14PM.

Pa imaš Apple pay...

16 pro mi sa S25 obicnim nije ni za poredjenje, jabuka definitivno ako moze za taj novac. S25 je trenutno prejaka cena, ocekujem da za godinu dana padne na nekih 600e nov, dok ce 16 pro i dalje sigurno biti oko 800 i cak polovan.

Ne treba ni jednu stranu preuvelicavati al vec ima MacBook pa...

Сам си себи одговорио. Имаш MacBook, плус ти је ултра прегломазан, а ни новац ти није проблем, тако да 16pro је најлогичније..

Uvek ga mozes prodati za dobre pare I uzeti drugi tel.

Slobodno uzmi 15-ku jer nema neke razlike izmedju nje i 16 koje su toliko bitne.

Vidi presao sam sa 14 pro na 16 pro I sve su to nijanse koje ne vrede tih para. Ali eto ako imas para za bacanje samo napred.

Pozdrav.
Trenutno imam s22 treca godina ali je baterija poprilicno losa ne drzi ni 12h normalnog koriscenja.

Trenutno za oko 100.000 mogu uzeti s24 ultru, s25 basic u pretprodaju a tu je negde i iphone 16 pro...

Sta uzeti? Imam trilemu...

S24 ultra kao da je preglomazan
S25 je ok ali nista spec razlicito od s22
Iphone 16 pro za nijansu skuplji ali imam i macbook pa su kompatibilniji
S24U ili iPhone 15 Pro. Zavisno koji sistem zelis.
Ako ces manji telefon, onda S25 ili iPhone 15 Pro.

Vrh Dno