Šta je novo?

Euro Truck Simulator 2

Odavno nisam igrao, bar 5 godina, videh slučajno klip na YT, pa opet instalirah. Zanima me zna li ko kako da sa Cheat Engine-om povećam ocenu? Nekad je to bilo kad se poveća XP, odmah ti skoči i ocena i automatski imaš sve veštine. Sad vidim da se sa novim update-ovima pri uvećanju XP-a ne menja ocena (verovatno je vezana za kilometražu), pa su mi sve veštine zaključane. To je glavni problem, jer volim da vozim duge relacije, a dok otključam taj skill... prosto nemam toliko vremena. Zna li neko kako ovo može da se promeni sa Cheat Engine-om?

Prilozi

• ets.jpg
    ets.jpg
    59.5 KB · Pregleda: 50

izaslo :)

interesantno, ako uzmem Balkans Bundle, u kome imam sve osim Greece, to me izadje 9.59eur (samo za Greece), a ako kupujem samo Greece dlc on kosta 12eur

Može li G29 poslužiti u ETSu? Pošto sam negdje pročitao da nije baš za to, zbog stepeni. A i kod strimera vidim neke Moza volane, mogu misliti koliko to košta.
Radije bih vozio autobuse (nekad sam igrao OMSI preko miša), ali ETS je ipak živa igra, ima nekog razvoja.

Može li G29 poslužiti u ETSu? Pošto sam negdje pročitao da nije baš za to, zbog stepeni. A i kod strimera vidim neke Moza volane, mogu misliti koliko to košta.
Radije bih vozio autobuse (nekad sam igrao OMSI preko miša), ali ETS je ipak živa igra, ima nekog razvoja.
Pali slobodno i igraj.

Kako mislis zbog stepeni, naravno da moze, 180 stepeni nije za ETS ali 900 naravno da jeste.

Kako da u Nišu, ispred Medijane aktiviram viewpoint ? Ikona za viewpoint se nalazi u dvorištu Medijane, a kamionom ne može da se uđe unutra.

Stani ispred na kruzni tok, aktiviraj photo mode i napravi fotografiju. To nije viewpoint.

Nisam je igrao duzi niz godina, skinuo je pre neki dan da testiram novi pc i monitor i perverzija. Kupicu Balkan i Grcku, pa lagano da se krene iz Sumadije kako dolikuje. :D

Nekada sam igrao OMSI bus simulator i bio je vrhunski po pitanju fizike. Grafika nije bila nešto, zastarjela, ali ***.
Koliko sam guglao, od novijih nema ništa ozbiljno (po pitanju fizike), tako da bi mogli napraviti dobar posao.

Nazad
Vrh Dno