Osnovne cene su sad niže, ali je popust manji.
Takođe, sad je prvi paket 1000/500, drugi 2000/750 ali i na GPON i na XGPON mreži.
Prvi put se pominje Premium wifi usluga (6GHz).
Mislim 1000/500 samo net sad košta 2200 dinara u proseku (sa javnom IP adresom).
Kad smo već kod brzine 5ghz rutera, ovaj Orionov Sagemcom je skroz korektan...Cak I 5GHZ ruter bi trebalo da izvuce do 1Gbit .. Bar tako kazu al ne videh negde realan test da moze preko 400 :/
Ubodim taj preko antene, 650/150 za 2200 rsd. Da li ce ta wifi 6e antena da napravi dodatnu latenciju i koliko u proseku?.Ne govorim o lokalnom wifi-ju u kući / stanu, već o povezivanju korisnika bežičnim putem (od BS do korisnika) uz pomoć 6GHz WiFi 6e veze.
U kom gradu? U Sremskoj Mitrovici je u početku kad su krenuli sa tom ponudom brzina bila od 500 do 600Mb/s. Sada kad imaju veliki broj korisnika tu brzinu imaš ujutru do 8h. Posle toga retko pređe 200Mb/s, a uveče zna da bude i ispod 100Ubodim taj preko antene, 650/150 za 2200 rsd. Da li ce ta wifi 6e antena da napravi dodatnu latenciju i koliko u proseku?
Meni ni obecali nisu.Jesu zamenili nekom boxove za novije od onda kad smo nas par pisali? Sad sam im poslao Urgenciju 🤣
11.01. su obečali i još ništa
Par mili sekundi je ping na toj mrezi.Ubodim taj preko antene, 650/150 za 2200 rsd. Da li ce ta wifi 6e antena da napravi dodatnu latenciju i koliko u proseku?
Meni isto nisu obećali. Kao da zovem prodaju sektor. Ali nisam zvao....ne znam za kog čuvaju te boxove.Jesu zamenili nekom boxove za novije od onda kad smo nas par pisali? Sad sam im poslao Urgenciju 🤣
11.01. su obečali i još ništa
Grad je Nis, kako sam ja shvatio ta antena sa njihove strane bi bila postavljena trenutno samo zbog mene. Ako kasnije kada se spoje vise korisnika brzina bude ispod navede, da li bih mogao da im raskinem ugovor bez penala ili da se zalim da nemam obecanu brzinu?U kom gradu? U Sremskoj Mitrovici je u početku kad su krenuli sa tom ponudom brzina bila od 500 do 600Mb/s. Sada kad imaju veliki broj korisnika tu brzinu imaš ujutru do 8h. Posle toga retko pređe 200Mb/s, a uveče zna da bude i ispod 100
I meni fali da prosire broj kanala koji se premotavaju,pogotovu prvih 10-ak koji trenutno nemaju premotavanje. Treba ih zatrpavati mejlovima sa zahtevom za povecanje broja kanala koji se premotavaju.Zna li neko da li proširuju listu kanala gde je moguće vraćanje unazad? Primećujem da mnogo manje kanala ima tu mogućnost u odnosu na Supernovu.
Ne primećuješ, već je tako, do skora nije bilo discovery i sličnih, sada imam šta da gledam 🥰🥰🥰, po meni bi moglo još par kanala da ima vraćanje i to je to, neki bezvezni i ne moraju to imati.Zna li neko da li proširuju listu kanala gde je moguće vraćanje unazad? Primećujem da mnogo manje kanala ima tu mogućnost u odnosu na Supernovu.
Mislim da neće, ja sam baš strogi centar i samo mts provukao optiku. Sbb došli u zgradu sa coax kablom. Raspitivao sam se već. Nema ni beotela koji isto vuče navodno optiku. Svi idu po banatu kako si naveo. Čak sam i A1 uhvatio na foru gde su mi rekli da čak i iznajmljuju mts optiku.Zna li se hoće li i gdje da šire optiku u starom dijelu beograda(mislim Beograd bez Srema i Banata)?
Pa sad, šta je za tebe stari deo Beograda? Npr. na Zelenom vencu ima Orion optike, na primer ulice oko garaže na Zelenom vencu, kod pijace, onaj tržni centar, Lomina itd... Sada kako su to povezali, da li preko krova ili ulicom ne znam, znam da ima optike. Dalje oko hrama - Vracar historical imaju optiku po banderama, npr Skrelićeva, Rankeova, Braničevska i okolne ulice...Zna li se hoće li i gdje da šire optiku u starom dijelu beograda(mislim Beograd bez Srema i Banata)?
Dole niže u blizini rts-a nemaPa sad, šta je za tebe stari deo Beograda? Npr. na Zelenom vencu ima Orion optike, na primer ulice oko garaže na Zelenom vencu, kod pijace, onaj tržni centar, Lomina itd... Sada kako su to povezali, da li preko krova ili ulicom ne znam, znam da ima optike. Dalje oko hrama - Vracar historical imaju optiku po banderama, npr Skrelićeva, Rankeova, Braničevska i okolne ulice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari