https://x.com/That_Kartikey/status/1885531627427635641?s=19 evo ti 🤣Ko ima vremena nek proba kameru i video na ultri, zanima me kakva je i da li su slike i dalje previse izostrene.
Ko je uzeo tel- nek je srecno, pa za bolji da promenite. 😁
Koju zaštitu preporučujete za ekran i zadnje staklo? Telefon je mat otpozadi, kao i S22, a na njemu su mi ostale ogrebotine od prašine pa ne bih i na S25.
Zamisli ovo sa 6000mAh i snapom 865 🤗☺️Elite Snap se mnogo više greje od prethodnog chipa, i više troši kada se zategne na blizu max i max opterećenje. ( Ne postoje više klasična štedljiva jezgra )
To je već dokazano u prethodnom periodu.. tako da tu nema ničega čudnog.
Занимљиви резултати на крају..
Kada se uzme čekić i udari polomi se.Ovo je bruka za izradu telefona, aj okrenosmo glavu od kamere 10x, jer jabuka rekla mora 5x, e a ovo da se odlepljuje staklo kad pokusava da ga iskrivi pritiskom na sredinu, je stvaaarno burka. Za 1300e telefon, jos kad skida ove prstenove a on se siroma otvara... Vise ne treba ni onaj fen da bi otvorili telefon.
Veliki minus za mene, koji volim da nesto bude kvalitetno i da opravdava svoju cenu. Ovaj telefon preskacem definitivno jer on nije pravljen da traje kao S23 serija i konoforno da kazem S24 serija (ujedno poslednja serija da valja za sad definitivno).
Bio sam u fazonu kada mu padne cena da ga uzem, ali jok brate.. Neka oni guraju sto vise recikliran materijal i posle se cudimo sto su ovakvi rezultati... Ko zna koliko je i baterija kvalitetna bez obzira na kapacitete isti, kada na ovakve gluposti stede. A da ne pominjem S-Pen
Moje pitanje za tebe glasi zasto S22, S23, S24 serije nisu imali te probleme? Cak S24U je imao i bolji-otoprniji ekran na grebanje? Kako to opravdavas?Kada se uzme čekić i udari polomi se.
A zašto bi neko krivio telefon, ok možda je to neki fetiš, ima i toga.
Ne znam čemu služi ovaj video, lik raspakuje telefon guli ka skalepelom i sl. TO je telefon i nije predviđen zazakucavanje eksera.
Ja ga nisam video uživo tako da ne znam koji je kvalitet, nekome se sviđa nekom ne meni je najlepši s23u.
Ali ko zna možda bi mi se svideo i s25u uživo.
Da je istog kvaliteta ne bi bilo naglaseno da je reciklirano. Sve sto ti nije jasno imas google i informisi sePo 100 put pitam na ovom forumu, kakve veze ima reciklirani materijal sa kvalitetom izrade?
Za ostalo se slažem, jer štedelo se na svakom koraku.
Kolega je hteo da kaže upravo to- da se štedelo možda i previše što je kod APSOLUTNOG FLAGSHIPA nedopustivo.Po 100 put pitam na ovom forumu, kakve veze ima reciklirani materijal sa kvalitetom izrade?
Za ostalo se slažem, jer štedelo se na svakom koraku.
Redovno mi smeta ring sa druge strane telefona u koju retko kad gledm.Ono sa prstenovima oko kamere su namerno tako uradili.
Verovatno planiraju prodaju setova u raznim bojama, da ti ne bu monotono.
Poprilično samouvereno pišeš o nečemu o čemu nemaš blage veze.Moje pitanje za tebe glasi zasto S22, S23, S24 serije nisu imali te probleme? Cak S24U je imao i bolji-otoprniji ekran na grebanje? Kako to opravdavas?
Ako se na krivljenje ovaj telefon lagano odlepljuje, u 1000e sam spraman da se kladim kako ce da se odlepljuje kada bude bio malo bolje zagrejan? 100% jos lakse.
Taj lepak ne sme da se odlepi, samo je mogao u uslovima toplote i to junacke da popusti. A on ovde hladan lagano se skida.
1300e za Oho lepak, neka hvala. 🤦♂️
Pititajte majstore u ProMobiu sta ce da vam kazu na ovu cinjenicu.
Da je istog kvaliteta ne bi bilo naglaseno da je reciklirano. Sve sto ti nije jasno imas google i informisi se
Ne vezano za vas dvoje sto sam citirao ovde
Meni samo nije jasno, ljudi vam pokazu, dokazu nedostatke i ostale propuste i opet nekolicina osporava, okrece glavu i tera ostale da prihvate neke nebuloze i propuste kao normalnu stvar.
Pametnom dosta. Necu da se raspravljam sa nikim, rekao sam sta sam mislio i izneo svoj stav.
Aj zdravo
To opet nema nikakve veze sa recikliranim materijalima. Narod koji baca smeće gde god stigne verovatno u mozgu ne može da shvati da se danas u razvijenim zemljama skoro sve reciklira i da je udeo reciklirane sirovine poprilično visok u gotovim proizvodima od plastike, stakla i metala, a to sa kvalitetom nema nikakve veze. Ako je proizvođač telefona rešio da štedi na materijalima on na tržištu bira jeftinija rešenja koja opet nemaju veze sa tim da li je materijal recikliran ili ne.Kolega je hteo da kaže upravo to- da se štedelo možda i previše što je kod APSOLUTNOG FLAGSHIPA nedopustivo.
Pogotovo jer mnogi ljudi nose te telefone bez ikakve zaštite ne jer su glupi već baš zbog tog premijum osećaja i što je jednostavno moćno nositi ih bez maske koja ih u 90% poružni.
Plaćenih recenzenataЗашто стичем утисак да људи очајнички желе да нађу грешке и замјерке телефону, премда га ни 5% учесника не посједује?
Телефон је продат за исте паре као и прошле године, позабавили су се са неким ситним пропустима и убацили нови процесор, а поред тога је ту snapdragon за све.
Сви ми смо прижељкивали више, ја први сам одустао од куповине, али не зато што је телефон ужасан као што већина мученички покушава да докаже, већ сматрам да ми upgrade неће донијети довољно за тај новац.
Дајте мало поштовања према тим људима који су дизајнирали и осмислили тај уређај, на крају крајева годинама Самсунгов флегшип узима награде код многих рецензената...
Занимљиви резултати на крају..
Nisi me razuemo, a da se i doopunim. Jesu štedeli i to se vidi. Po mom misljenu sasvim je ok i više nego ok i s22 ultra sa snadragonom samo. Ja sam sa s22u(Exynos) prešao n s23u i posle na s24u. Ksda sam imao s23u apsolutno sam bacio novac prelaskom na s24u, apsolutno nepotrrebno privukla me kockastija gemetrija. S23 je najlepši od svihn pobroijanih. Za s25u kažem možda bi mi se i svideo fizički. Ali nema, ništa bolje samo gore u odnosu na prethodne. Brži jeste po testovima ali kome to treba? Izbacilli su aktivni s pen, ne verujem da će vraćati aktivnu olovku na sledeće serije. Kao što od Note9 nikada nisu više vratili VR led notifikaciju ni jack (ok imaju bt sluške ali koliko god da su dobre o neće biti to) za slušalice. Apsolutno nisam nikakav fan Samsunga. Ne mora samsung ima i drugih telefona.Moje pitanje za tebe glasi zasto S22, S23, S24 serije nisu imali te probleme? Cak S24U je imao i bolji-otoprniji ekran na grebanje? Kako to opravdavas?
Ako se na krivljenje ovaj telefon lagano odlepljuje, u 1000e sam spraman da se kladim kako ce da se odlepljuje kada bude bio malo bolje zagrejan? 100% jos lakse.
Taj lepak ne sme da se odlepi, samo je mogao u uslovima toplote i to junacke da popusti. A on ovde hladan lagano se skida.
1300e za Oho lepak, neka hvala. 🤦♂️
Pititajte majstore u ProMobiu sta ce da vam kazu na ovu cinjenicu.
Da je istog kvaliteta ne bi bilo naglaseno da je reciklirano. Sve sto ti nije jasno imas google i informisi se
Ne vezano za vas dvoje sto sam citirao ovde
Meni samo nije jasno, ljudi vam pokazu, dokazu nedostatke i ostale propuste i opet nekolicina osporava, okrece glavu i tera ostale da prihvate neke nebuloze i propuste kao normalnu stvar.
Pametnom dosta. Necu da se raspravljam sa nikim, rekao sam sta sam mislio i izneo svoj stav.
Aj zdravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari