Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Slažem se jer su cene još prejake za S24U.

Jel našao neko neki test za 25-icu,a odnosi se na problem koji je imala S24 serija,naglo obaranje osvetljenja prilikom zagrevanja uređaja?

Ni sam nisam pametan, ne verujem da će s24u nešto puno da padne, nije ni s23u puno pao prošle godine u istom periodu.
Mada više sam mislio na druge stvari, 100 evra gore dole mi ne igra neku veliku ulogu.
Mislio sam da je s24u najružniji telefon ikad napravljen ali ga je s25u nadmašio. Zato razmišljam o s23u ali mi glupo da dajem tolike pare za 2 godine star model

Onda navijaj Honor Magic 6 pro ako ti odgovara takav tel .

Mislim da ne bih mogao da se naviknem na taj softver. Inače odličan telefon

Onda ti ne gine S24U kad padne cena.

Meni je samo krivo sto apple ne ponudi neku svoju app kao "camera assistent" ...ne moze on meni da odredjuje kad ce da koristi krop od glavne ili telefoto kameru..

S25u kod operatera(barem kod a1) ispada 125k( u kes) plus rata za paket...ja ionako placam paket po toj istoj ceni, nije losa ponuda samo da imaju neki poklon, tipa tablet,sat , neki FE fon...

Motion blur (long shutter speed) i dalje nije resen i to mi je jedini dealbreaker i zasto sedim na Pixelu. Doduse sada i olovcica ali nema razloga ici na S25U pored S24U.

Ja slabo slikam brzo krećuće stvari pa to i ne primetim ali par prijateljica koje imaju decu su baš iznervirane tim i prešle na druge marke. Ne znaju one ništa o shutter speedu, šumu, bla, bla... Ali znaju da kad deca prave neke gluposti uveče ispadaju čisto na iP a na Samsungu ne. Njima je za te situacije bolji i iP model od pre nekoliko godina nego novi S25U. Realnost.

Da li neko zna kada bi trebao da stigne S25 u Yettel? Nemoguće da će da se čeka mesec dana. Naručio sam ga 25. januara.

Meni je samo krivo sto apple ne ponudi neku svoju app kao "camera assistent" ...ne moze on meni da odredjuje kad ce da koristi krop od glavne ili telefoto kameru..

S25u kod operatera(barem kod a1) ispada 125k( u kes) plus rata za paket...ja ionako placam paket po toj istoj ceni, nije losa ponuda samo da imaju neki poklon, tipa tablet,sat , neki FE fon...
Mislim da je ta A1 ponuda samo za nove korisnike i trenutno dok traje novogodisnja akcija. Uskoro ce se vratiti u rang sa ostalim operaterima, mozda ce biti za 1000 dinara povoljniji mesecno kao i uvek sto su kada nema akcije

Da li neko zna kada bi trebao da stigne S25 u Yettel? Nemoguće da će da se čeka mesec dana. Naručio sam ga 25. januara.
Polako drug ti bi da to stigne za 5 dana...nece da moze..preorder traje do 5,6 Februara pa nakon toga idu slanja..naravno postoji redosled..tipa moze da se desi da dobiju samo ovi sto su poručili U prva dva dana i da nestane telefona..a moze i da se čeka preko 2 meseca..ne pitaj me kako znam 😉

Polako drug ti bi da to stigne za 5 dana...nece da moze..preorder traje do 5,6 Februara pa nakon toga idu slanja..naravno postoji redosled..tipa moze da se desi da dobiju samo ovi sto su poručili U prva dva dana i da nestane telefona..a moze i da se čeka preko 2 meseca..ne pitaj me kako znam 😉
Pa zato i pitam. Kontao sam da će početi od 7. da isporučuju, ne ranije, ali mi je prosto nemoguće da će da se čeka baš toliko dugo - mesec dana.

Uradjena prednarucba S25U 12/512 preko roaming(mobilni telefoni rs) firme i zbog greske u kucannju adrese(pogresna ulica) zvao sam ih za ispravku adrese tako da mi je gospodja koja se javila ljubazno objasnila da ce telefon poslati sledeceg cetvrtka. Kolko je to verovatno videcemo. Javljam sutra da li su poslali. ;)

Meni uopste nisu jasni ti preorder datumi, meni stoji 7. Februar a po reddit vidim neki ljudi vec imaju tracking i poslati im telefoni po nekim zabitima.

Ja sam dobio tracking za suprugin s25 CoralRed (Kanada u pitanju) i dolazi sutra. Mislio sam da će da kasni jer nije standardna boja, ali izgleda poslali ranije.

Nazad
Vrh Dno